celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.476
- Πόντοι
- 6.056
Αντιντας ρε συ,δεν πολυγουσταρω ναικΔεν πιστεύω να φοράς αυτά και να βγαίνεις έξω
![]()
Λάκης σπικινγκ
Αντιντας ρε συ,δεν πολυγουσταρω ναικΔεν πιστεύω να φοράς αυτά και να βγαίνεις έξω
![]()
Λάκης σπικινγκ
εχω και μαρκες εχω και νο νειμ αλλα φροντιζω να μου πανε..Είσαι ζεν πρεμιέρ (αλλαντικών).![]()
ναικι.Αντιντας ρε συ,δεν πολυγουσταρω ναικ![]()
τις περισσοτερες φορές εχω δικιο ρε μουνια , αλλα που να παρετε χαμπαρι τετοια μουνοπανα που ειστε και να παραδεχτείτε κατι ..Ισχύει απόλυτα το τι σου πάει, έχει δίκιο ο μπαγλαμάς ο κοσμοπολίτης.
Και η Wood ένα φεγγάρι γαμούσε, ΓΑΜΟΥΣΕ. Και η Fierce ακόμα γαμάει.
κορρες,απιβιτα και καποια της ειβον ειναι εξαιρετικααυριο θα μου πειτε τι αφρολουτρα προτιματε,ο νιπλης δεν χρειαζεται δεν θα κανω παραγγελια στο παρισι για ενα αφρολουτρο.![]()
![]()
![]()
χρησιμοποιεις μπατονετες?τις περισσοτερες φορές εχω δικιο ρε μουνια , αλλα που να παρετε χαμπαρι τετοια μουνοπανα που ειστε και να παραδεχτείτε κατι ..
Τσαμπα μαθηματα ζωης δινω ρε μουνια , ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΖΩΗΣ , μεσα απο πραγματικες εμπειρίες
moynhdes oλοι σας
με τι αρωμα?Αμπιμπας![]()
εσυ το πιγκαλ ?χρησιμοποιεις μπατονετες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με τι αρωμα?![]()
![]()
![]()
![]()
κανονικα.εσυ το πιγκαλ ?
Εγώ σε πιστεύω και σε ακούω με προσοχή ρε μουνή, γιατί βρίζεις;τις περισσοτερες φορές εχω δικιο ρε μουνια , αλλα που να παρετε χαμπαρι τετοια μουνοπανα που ειστε και να παραδεχτείτε κατι ..
Τσαμπα μαθηματα ζωης δινω ρε μουνια , ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΖΩΗΣ , μεσα απο πραγματικες εμπειρίες άλλων ανθρώπων
moynhdes oλοι σας
χαχαχαχαΕγώ σε πιστεύω και σε ακούω με προσοχή ρε μουνή, γιατί βρίζεις;
φιλος, αδελφός και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΘΩΟΣ !!!! να τα λεμε και αυταΑπο γενια σε γενια απατεωνα πας με τις αβαταρ βλεπω Νιπλη.![]()
Τοσο που αν κατσεις στο ιδιο τραπεζι μαζι του μενεις νηστικος.φιλος, αδελφός και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΘΩΟΣ !!!! να τα λεμε και αυτα
απλας , εχει κεράσει τα καλυτεραΤοσο που αν κατσεις στο ιδιο τραπεζι μαζι του μενεις νηστικος.
Δεν αμφιβάλλω και εγω απλας ειμαι.απλας , εχει κεράσει τα καλυτερα
σε άλλα νουμερα ίσωςΔεν αμφιβάλλω και εγω απλας ειμαι.