Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.277
- Πόντοι
- 28.246
Σημασια εχει να εισαι κιμπαρης. Τα νουμερα ειναι αξεσουαρ...σε άλλα νουμερα ίσως
Σημασια εχει να εισαι κιμπαρης. Τα νουμερα ειναι αξεσουαρ...σε άλλα νουμερα ίσως
η πραξη μετράει αλλα και το νουμερο κάνει την διαφοράΣημασια εχει να εισαι κιμπαρης. Τα νουμερα ειναι αξεσουαρ...
Η ψυχη στην απλα κανει ακομα μεγαλυτερη την διαφορα σε σχεση με τα νουμερα.η πραξη μετράει αλλα και το νουμερο κάνει την διαφορά
Γαμηθηκες , φτάνειΗ ψυχη στην απλα κανει ακομα μεγαλυτερη την διαφορα σε σχεση με τα νουμερα.
Εχω ενα μηνα να γαμηθω και εχω αρχισει να χανω τον ελεγχο!Γαμηθηκες , φτάνει
πουτσα μας φίλε μου , να ανοιξεις νημα να πεις τον πόνο σουΕχω ενα μηνα να γαμηθω και εχω αρχισει να χανω τον ελεγχο!
Αυτο να μου το θυμησεις οταν ξανα γυρεψεις στοιχεια για μουνι...πουτσα μας φίλε μου , να ανοιξεις νημα να πεις τον πόνο σου
δεν ειμαστε οι ψυχολόγοι σου εδω μέσα
ελα πες μας το πονο σου φίλε, εδω μέσα ειμαστε για σενα και μόνοΑυτο να μου το θυμησεις οταν ξανα γυρεψεις στοιχεια για μουνι...
Τι πινεις μαν;ελα πες μας το πονο σου φίλε, εδω μέσα ειμαστε για σενα και μόνο![]()
πες μου τι σε απασχολειΤι πινεις μαν;
Να φερω την Sofia η την Carolina να μου κανουν παρεα οταν ξεκινησω παλι;πες μου τι σε απασχολει
στειλε μητρωο ασφαλισης και απο τις 2 και προσφατη φωτογραφία ανφας-προφιλ και μια σε ελευθερη πόζαΝα φερω την Sofia η την Carolina να μου κανουν παρεα οταν ξεκινησω παλι;
Τις ξερεις ηδη και τις δυο... για ψαξου λιγοστειλε μητρωο ασφαλισης και απο τις 2 και προσφατη φωτογραφία ανφας-προφιλ και μια σε ελευθερη πόζα
και σε λιγα λεπτα θα έχεις την απάντηση σου και θα σου φυγει αυτη η εννοια απο το μυαλο
Σοφία ρε μαλακα με τα ΜΠΟΥΝΙΑ , αλλα δεν εχεις το χρημα , θελει πολυ !!!Τις ξερεις ηδη και τις δυο... για ψαξου λιγο
καταπληκτικη και αυτη , ειδες τι τραβηξε ενας αθωος ?Βάλε ρε νιπλη τη φωτογραφία που είναι στο καροτσάκι με κοκαλομενα δάκτυλα σαν τους ψεύτες στα φανάρια...
Φτανει η εισπραξη του κωλομπαρου για ΠΣΚ η πρεπει να το πουλησω;Σοφία ρε μαλακα με τα ΜΠΟΥΝΙΑ , αλλα δεν εχεις το χρημα , θελει πολυ !!!
η εισπραξη , να πουλησεις το κωλομπαρο , να πουλησεις ολο το τετραγωνο και μετα ολη την γειτονία , ισως λεω ΙΣΩΣ φτασουνΦτανει η εισπραξη του κωλομπαρου για ΠΣΚ η πρεπει να το πουλησω;
Πολλα λες. Ενα σαββατοβραδο εισπραξη ειναι ΟΚ.η εισπραξη , να πουλησεις το κωλομπαρο , να πουλησεις ολο το τετραγωνο και μετα ολη την γειτονία , ισως λεω ΙΣΩΣ φτασουν
κοιτα λιγο το λαιφσταιλ της και πες μου μετα
απλα για να σε κάνει add , ισως ναι φτναειΠολλα λες. Ενα σαββατοβραδο εισπραξη ειναι ΟΚ.