baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.825
- Πόντοι
- 6.035
θα σου πω την κυριακη,ελπιζω να μην τρεχω σε κανενα βουνο για καστανα.Είναι καλό?
θα σου πω την κυριακη,ελπιζω να μην τρεχω σε κανενα βουνο για καστανα.Είναι καλό?
φιλαρακι μπαρουλη αν πας για καστανα φερε μου 3 κιλαθα σου πω την κυριακη,ελπιζω να μην τρεχω σε κανενα βουνο για καστανα.![]()
![]()
![]()
Μη βρίζεις μάν.εχουν λυσσαξει ολοι να νοικιασουν !!! ολοι βγαζουν λεφτα απο καπελα και δινουν μαυρα !!!
Μουνόπανα ολα , μουνοπανα
τωρα ξαφνικά εγινε φιλαράκι σου φιλε φιδι ε φιδιφιλαρακι μπαρουλη αν πας για καστανα φερε μου 3 κιλα
εσυ ψησε μου τα 2 και φερτα μουφιλαρακι μπαρουλη αν πας για καστανα φερε μου 3 κιλα
αφου θα παει να μαζεψει καστανα με τα ροζιασμενα χερακια του ρετωρα ξαφνικά εγινε φιλαράκι σου φιλε φιδι ε φιδι![]()
ωπ καλησπερα φιλε-φιδιεσυ ψησε μου τα 2 και φερτα μου
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩαφου θα παει να μαζεψει καστανα με τα ροζιασμενα χερακια του ρε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ωπ καλησπερα φιλε-φιδι
το ανταλλάσσουμε με 3 κουτιά μελομακάρονα το 1 κιλο καστανααφου θα παει να μαζεψει καστανα με τα ροζιασμενα χερακια του ρε
επανελαβε παλι φιλε-φιδι δεν το επιασαΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ
Και διπλες από Βενέτη.το ανταλλάσσουμε με 3 κουτιά μελομακάρονα το 1 κιλο καστανα![]()
θα τον πληρωσω θα του δωσω 20 ευρωτο ανταλλάσσουμε με 3 κουτιά μελομακάρονα το 1 κιλο καστανα![]()
δωσε και απο εμενα και θα στα χρωσταωθα τον πληρωσω θα του δωσω 20 ευρω
σωσταΚαι διπλες από Βενέτη.
θες και εσυ 3 κιλα;ασε θα στα κερασω φιλε-φιδι θα του δωσω 40 ευρω για 6 κιλα κασταναδωσε και απο εμενα και θα στα χρωσταω
ναι οπως εδωσες τα ευρω στο παιδι τον Αντζελο ακόμα τα περιμένειθα τον πληρωσω θα του δωσω 20 ευρω
γαμησε τα ειδες;ναι οπως εδωσες τα ευρω στο παιδι τον Αντζελο ακόμα τα περιμένει![]()
δωστου και πουρμπουαρθες και εσυ 3 κιλα;ασε θα στα κερασω φιλε-φιδι θα του δωσω 40 ευρω για 6 κιλα καστανα
ποσα να του δωκω;δωστου και πουρμπουαρ
με τι πληρώνεις με νομίσματα της μονοποληςποσα να του δωκω;
με λιρες Τουρκιαςμε τι πληρώνεις με νομίσματα της μονοπολης