Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.256
- Πόντοι
- 28.246
Είπα στον Τρουμπάκη ότι θα δώσω τόπο επειδή μου το ζήτησε αυτός, γαμημένε!προσεχε μην τρακαρεις σε κανα πουτσο με την οπισθεν που θα πας![]()
Είπα στον Τρουμπάκη ότι θα δώσω τόπο επειδή μου το ζήτησε αυτός, γαμημένε!προσεχε μην τρακαρεις σε κανα πουτσο με την οπισθεν που θα πας![]()
Επειδή το λες εσύ, θα κάνω πίσω.
Glaskos αφου πρωτα με σκυλοβρισε και στη συνεχεια μου τραβηξε 10 αναφορες να με μπαναρουν θελει τωρα ανακωχη....να δεχτω;![]()
επρεπε να διαλεξεις την κουρτινα 2 ομωςΕίπα στον Τρουμπάκη ότι θα δώσω τόπο επειδή μου το ζήτησε αυτός, γαμημένε!
οχι ρε μαν ρε ΜΑΝ!!!!!!!!αδειες καρεκλες στο γιορτινο τραπεζι , ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ
Θα μαζευτώ για να μην το σπάσω στο ξύλο τον λεμέ... ΤΟΝ ΛΕΜΕ!μαζεψου ρε Ζεμπου ΜΑΖΕΨΟΥ!!!
μαυρα χριστουγεννα θα περασουμε
Πάρε και μένα 5 μάν.Παω να παρω να κατι κοτογυρους να μασαμπουκισω...οταν συγκινουμαι μου ανοιγει η ορεξη.![]()
![]()
![]()
ψυχραιμα....του σκασανε κατι μουσαντενιες συνναλαγματικες και εχει νευρα αλλα ειναι καλο παιδι ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΘα μαζευτώ για να μην το σπάσω στο ξύλο τον λεμέ... ΤΟΝ ΛΕΜΕ!
Οι καρέκλες θα είναι όλες πιασμένες... ΠΙΑΣΜΕΝΕΣ. Στην δικιά σου θα σου δώσουμε μια κατουρημένη.... ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΗ!αδειες καρεκλες στο γιορτινο τραπεζι , ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ....ΕΥΓΕΠαιδια σας τραβηξα ολους αναφορες γιατι βριζετε....ντροπη σας ΕΩΣΦΟΡΟΙ!!!
Αποκλείεται! Αυτός πουλάει κοκοβιό για συναγρίδα. ΓΙΑ ΣΥΝΑΓΡΙΔΑ!ψυχραιμα....του σκασανε κατι μουσαντενιες συνναλαγματικες και εχει νευρα αλλα ειναι καλο παιδι ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ
Που μπορώ να πάρω μερικά κομμάτια?Νίπλη, θέλεις ένα τιραμισού;
![]()
![]()
![]()
![]()
Που μπορώ να πάρω μερικά κομμάτια?
Έχω κάτι λιγούρες...
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΡΕ ΘΕΙΟ....που νομιζεις εισαι στο νημα του θειου μου που ηταν γαλαντομος και μοιραζε απλοχερα?Που μπορώ να πάρω μερικά κομμάτια?
Έχω κάτι λιγούρες...
Σου στέλνω και ολόκληρο το ταψί, θείο.
Φάρμακο ρε θείο, το στομάχι μου έχω...Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΡΕ ΘΕΙΟ....που νομιζεις εισαι στο νημα του θειου μου που ηταν γαλαντομος και μοιραζε απλοχερα?
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΡΕ ΘΕΙΟ....που νομιζεις εισαι στο νημα του θειου μου που ηταν γαλαντομος και μοιραζε απλοχερα?
Ο θείος δεν το βάζει κάτω, κάποια στιγμή θα λάβει ότι δικαιούται...
Τι λες ρε Τρρουμπάκη που μέχρι και ο συμβολαιογράφος σε πέταξε έξω από το γραφείο του με κλωτσιές.