troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.215
- Πόντοι
- 5.506
μην βριζεις ρε μανξεκωλιασε τον , εχεις πλατες εδω μέσα
μην βριζεις ρε μανξεκωλιασε τον , εχεις πλατες εδω μέσα
δεν μπορω μαν , βγηκε ανθρωπινο , με πνιγει το δίκιο του Χελμην βριζεις ρε μαν
Το έχει ξεφτυλίσει ο λεμές και θα έρθει ο Άγιος τώρα πάλι φωρτομένος να μας βάλει τις φωνές.μην βριζεις ρε μαν
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμάται , καλη σου νυχτα ΖεμπουΤο έχει ξεφτυλίσει ο λεμές και θα έρθει ο Άγιος τώρα πάλι φωρτομένος να μας βάλει τις φωνές.
δεν μπορω μαν , βγηκε ανθρωπινο , με πνιγει το δίκιο του Χελ
Εισαι αδερφος ρε βρωμιαρη καπιταλα....δεν μπορω μαν , βγηκε ανθρωπινο , με πνιγει το δίκιο του Χελ
ε μην βριζεις και εσυ ρε μαν τωρα...πως θα παμε στηςς γιορτες με αυτο το κλιμα?Το έχει ξεφτυλίσει ο λεμές και θα έρθει ο Άγιος τώρα πάλι φωρτομένος να μας βάλει τις φωνές.
Δεν κοιμάμαι ρε γαμιόλη!οποιος φοβαται πεφτει και κοιμάται , καλη σου νυχτα Ζεμπου
Με συγκινειται ρε μουνια....
εχεις δικιο....πνιγει το γαμημενο το δικιο ΠΝΙΓΕΙ
δατς δε σπιριτ οφ κρισμανΜε συγκινειται ρε μουνια....
Ε, με τον πούστη με βγάζει από τα ρούχα μου, δεν τον βλέπεις;ε μην βριζεις και εσυ ρε μαν τωρα...πως θα παμε στηςς γιορτες με αυτο το κλιμα?
ξεκωλιασε τον μαν , μην σε φοβιζει το μπαν , πρωτον γιατι δεν θα το παρεις και δευτερον ερχετε εορταστικη περίοδος και οπως το κρατος επιστρεφει πινακιδες και διπλωματα θα σου βγαλουν και το μπαν εδω τα παιδια της διοικησηςΜε συγκινειται ρε μουνια....
δωσε τοπο στην δικαιολογημενη οργη σου δωσε ΤΟΠΟΕ, με τον πούστη με βγάζει από τα ρούχα μου, δεν τον βλέπεις;
πες του μαζευτει , θα ματωσει το νημα με Ζεμπου DNA , ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ !!!δωσε τοπο στην δικαιολογημενη οργη σου δωσε ΤΟΠΟ
Επειδή το λες εσύ, θα κάνω πίσω.δωσε τοπο στην δικαιολογημενη οργη σου δωσε ΤΟΠΟ
προσεχε μην τρακαρεις σε κανα πουτσο με την οπισθεν που θα παςΕπειδή το λες εσύ, θα κάνω πίσω.
1)Σε διατροφη εισαι?Παω να παρω να κατι κοτογυρους να μασαμπουκισω...οταν συγκινουμαι μου ανοιγει η ορεξη.
αδειες καρεκλες στο γιορτινο τραπεζι , ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙμαζεψου ρε Ζεμπου ΜΑΖΕΨΟΥ!!!
μαυρα χριστουγεννα θα περασουμε