Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.256
- Πόντοι
- 28.246
Μακάρι γιατί είναι καλός θείος ο Τρουμπάκης.Ο θείος δεν το βάζει κάτω, κάποια στιγμή θα λάβει ότι δικαιούται...
Μακάρι γιατί είναι καλός θείος ο Τρουμπάκης.Ο θείος δεν το βάζει κάτω, κάποια στιγμή θα λάβει ότι δικαιούται...
εσυ ρε τελεμε ζητας τα νεφρα του αλλου και μιλας για γιορτινο κλιμα?????!!!!!ε μην βριζεις και εσυ ρε μαν τωρα...πως θα παμε στηςς γιορτες με αυτο το κλιμα?
τι τσιμπισες μαν?εσυ ρε τελεμε ζητας τα νεφρα του αλλου και μιλας για γιορτινο κλιμα?????!!!!!
μην γλειφεις πουστη , ΜΗΝ ΓΛΕΙΦΕΙΣ , δεν θα παρεις ουτε φραγκοΜακάρι γιατί είναι καλός θείος ο Τρουμπάκης.
Έχω άλλον μπάρμπα να κληρονομήσω, ΑΛΛΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ. Ξέρω να διαλέγω θείους.μην γλειφεις πουστη , ΜΗΝ ΓΛΕΙΦΕΙΣ , δεν θα παρεις ουτε φραγκο
Με συγχωρείς το παρέλειψα.μην γλειφεις πουστη
μου νοικιαζουν μαγαζι γωνια,τι επιχειρηση προτεινεις τον αθηναιο δεν τον ρωτω γιατι θα μου πει μπερυ.εχουν λυσσαξει ολοι να νοικιασουν !!! ολοι βγαζουν λεφτα απο καπελα και δινουν μαυρα !!!
Μουνόπανα ολα , μουνοπανα
βαλε πολυθρονες λειζι μποι,πισω πληντυρια και τιβι να παιζει λαστα κριστμαςμου νοικιαζουν μαγαζι γωνια,τι επιχειρηση προτεινεις τον αθηναιο δεν τον ρωτω γιατι θα μου πει μπερυ.
δεν μπλεκω με μαγαζια τύπε , επικίνδυνα με κορονα αυτον τον καιρο , δεν ξερεις αν θα εισαι ανοιχτος η κλειστοςμου νοικιαζουν μαγαζι γωνια,τι επιχειρηση προτεινεις τον αθηναιο δεν τον ρωτω γιατι θα μου πει μπερυ.
καλα δες το λαστ κριστμας πρωτα και μετα χλευαζε.βαλε πολυθρονες λειζι μποι,πισω πληντυρια και τιβι να παιζει λαστα κριστμας
δεν χλευαζω ρε φιλεκαλα δες το λαστ κριστμας πρωτα και μετα χλευαζε.
Με φλογέρα θα τα πεις?ξεκινατε τα καλαντα...θα ειναι δυσκολος χειμωνας...οποιος προλαβει...
δες και το κοριτσακι με τα σπιρτα,σαν αυτοβιογραφια γνωστου μας ειναι η ταινια.δεν χλευαζω ρε φιλε
εγω πλανταζω καθε χρονο με κατι τετοια
Πόσες φορές θα το δεις ακόμη μέχρι να τελειώσουν οι γιορτές??καλα δες το λαστ κριστμας πρωτα και μετα χλευαζε.
ποσα κιλα μελομακαρονα θα του παραγγειλεις?Με φλογέρα θα τα πεις?
3ποσα κιλα μελομακαρονα θα του παραγγειλεις?
το αλλο σαββατο θα δω αυτοΠόσες φορές θα το δεις ακόμη μέχρι να τελειώσουν οι γιορτές??
Είναι καλό?το αλλο σαββατο θα δω αυτο
Christmas Comedy 'Father Christmas Is Back' is Coming to Netflix in November 2021
Netflix has an extensive lineup of Christmas-themed movies coming this Holiday season, and what is Christmas without a film about dysfunctional families? Starring the likes of Kelsey Grammer and John Cleese, Father Christmas Is Back...www.whats-on-netflix.com