Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.961
- Πόντοι
- 6.256
Μετρημενα τα ψωμια μου τυπε...χαρηκα για τη γνωριμια.ε πας και τα βαζεις με τα σιδερα και εσυ...δεν καθεσε φρονιμος
Μετρημενα τα ψωμια μου τυπε...χαρηκα για τη γνωριμια.ε πας και τα βαζεις με τα σιδερα και εσυ...δεν καθεσε φρονιμος
ησουν καλος φιλος ρεμπελος μπαχαλακιας....θα σε μνημονευουμαι στο παρον νημα συχνα...Μετρημενα τα ψωμια μου τυπε...χαρηκα για τη γνωριμια.
Να σαι καλα τυπε...να μου αλλαζετε τα λελουδια στο μνημα μου συχνα.ησουν καλος φιλος ρεμπελος μπαχαλακιας....θα σε μνημονευουμαι στο παρον νημα συχνα...
εχε γεια
θα σου αναβαμε και καντηλι αλλα θα κλεβει το λαδι ο αθηναιο...Να σαι καλα τυπε...να μου αλλαζετε τα λελουδια στο μνημα μου συχνα.
Ποιος είναι τυπε ο ΓιάγκοςΑσε τυπε κρυβομαι μην με βρει ο glaskos και με κανει ανθρωπο....
ο Δρακος ο Γιαγκος αδερφεΠοιος είναι τυπε ο Γιάγκος
Θα στέλνουμε το celebre να τα αλλάζει.Να σαι καλα τυπε...να μου αλλαζετε τα λελουδια στο μνημα μου συχνα.
ο Δρακος ο Γιαγκος αδερφε
Ο Κουταλιανος τυπε....σιδερα μασαει.Ποιος είναι τυπε ο Γιάγκος
το σελεπρε θα τα τρωει σε καφεδες αδερφε....ειναι ολοι moynopana εδω μεσα....λερες ΛΕΡΕΣΘα στέλνουμε το celebre να τα αλλάζει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εντάξει τυπε με τους βραδυποδεςΟ Κουταλιανος τυπε....σιδερα μασαει.
Γυμνοσαλιαγκες ητο τυπε....Εντάξει τυπε με τους βραδυποδες
Που αν του βάλεις το μαχαίρι του ψαριού μαζί με άλλα δεν ξέρει να το ξεχωρίσει.Ο φίλος ? έφαγε το φρεσκοκατεψυγμενο ψαράκι του;
Glaskos αφου πρωτα με σκυλοβρισε και στη συνεχεια μου τραβηξε 10 αναφορες να με μπαναρουν θελει τωρα ανακωχη....να δεχτω;μου κανει λαικ που τον βριζω η ανθυπομπετουγια....
τιποτενιε?
The Chestnut Man
και
Shang-Chi.And.The.Legend.Of.The.Ten.Rings
οχιGlaskos αφου πρωτα με σκυλοβρισε και στη συνεχεια μου τραβηξε 10 αναφορες να με μπαναρουν θελει τωρα ανακωχη....να δεχτω;
Kαλο ειναι αυτο ή να βγω να ψηνω καστανα τωρα που ερχονται γιορτεςμου κανει λαικ που τον βριζω η ανθυπομπετουγια....
τιποτενιε?
The Chestnut Man
και
Shang-Chi.And.The.Legend.Of.The.Ten.Rings
να σου δωσει και 3 χιλιαρικα ....αλλοιως οχιGlaskos αφου πρωτα με σκυλοβρισε και στη συνεχεια μου τραβηξε 10 αναφορες να με μπαναρουν θελει τωρα ανακωχη....να δεχτω;
ο κασταναθρωπος ειναι πολυ καλοKαλο ειναι αυτο ή να βγω να ψηνω καστανα τωρα που ερχονται γιορτες
Εισαι σκληρος καριολης τυπε....ειναι λιγο ΑΜΕΑ αλλα δεν ειναι σκατοψυχος πιστευω οποτε τον λυπαμαι κατα βαθος.
Καπου αποσκοπει,πες του θα το σκεφτεις και καλεσε αμεσα συμβουλιοGlaskos αφου πρωτα με σκυλοβρισε και στη συνεχεια μου τραβηξε 10 αναφορες να με μπαναρουν θελει τωρα ανακωχη....να δεχτω;
28 Οκτωβριου?
Που να βρει ρε τυπε τα 3 χιλιαρικα ο glaskos....φυλακη θα τον βαλουμε τον υπανθρωπα χρονιαρες μερες;να σου δωσει και 3 χιλιαρικα ....αλλοιως οχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ο κασταναθρωπος ειναι πολυ καλο