ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.732
- Πόντοι
- 5.006
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
Τουλάχιστον δεν είμαστε βουτυράτοι σας του λόγου σου ρε!
Εσύ τι τσιμπησες ρε ψεκασμενε;
ΑερολυμαΕσύ τι τσιμπησες ρε ψεκασμενε;
πες το και ετσιΝα του το ταϊσουν στο στόμα θέλεις να πεις. Μπουκίτσες του το φέρνουν. Ρε νίπλη, μήπως σου το κάνουν και φου για να κρυώσει;
Και μετά σου λένε έλα μαμ και μετά έχει άτα. Αθηναίε, δικός σου, δεν τον αντέχω άλλο!πες το και ετσι
μου το φερνουν Ζεμπου , δεν παω εγω ... αλλα καυτο να καω δεν μου φερνουν τιποτα , αλλιως θα παρουν πόδιΚαι μετά σου λένε έλα μαμ και μετά έχει άτα. Αθηναίε, δικός σου, δεν τον αντέχω άλλο!
Μόνο πόδι; Για να τολμήσουν να μου φέρουν εμένα καυτό να δεις τι έχει να γίνει...μου το φερνουν Ζεμπου , δεν παω εγω ... αλλα καυτο να καω δεν μου φερνουν τιποτα , αλλιως θα παρουν πόδι
Τυπε δεν τραβάει το νήμα... Κόλλησε ολος ο κοσμακης στο νήμα του μπιγκ.. εδώ και 2 μέρες έχει κερκίδαΟλοι εγαμιοσασταν οσασταν οσασταν ολοι εγαμιοασασταν πανταχοθεν!!!
Τι να τραβαει ρε τυπε;Ποσες φορες να δει το επεισοδιο να σκυλοβριζεστε απο το πρωι μεχρι το βραδυ;Τυπε δεν τραβάει το νήμα... Κόλλησε ολος ο κοσμακης στο νήμα του μπιγκ.. εδώ και 2 μέρες έχει κερκίδα
μην βρίζεις ρε Μισθωτο μουνηΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
Έχεις δίκιο..απολογουμαιμην βρίζεις ρε Μισθωτο μουνη
10 σπερματοζουμ για να καθαρίσει το στομα σου απο τα βρομόλογαΈχεις δίκιο..απολογουμαι
μην βριζεις ρε μανΤι να τραβαει ρε τυπε;Ποσες φορες να δει το επεισοδιο να σκυλοβριζεστε απο το πρωι μεχρι το βραδυ;
Ασε τυπε κρυβομαι μην με βρει ο glaskos και με κανει ανθρωπο....μην βριζεις ρε μαν
ε πας και τα βαζεις με τα σιδερα και εσυ...δεν καθεσε φρονιμοςΑσε τυπε κρυβομαι μην με βρει ο glaskos και με κανει ανθρωπο....