ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.701
- Πόντοι
- 5.006
Στο Λιάκο;Με την πείνα που έχω η καρχαρία η Δελφίνι
Στο Λιάκο;Με την πείνα που έχω η καρχαρία η Δελφίνι
Σκεφτόμουν εκεί πριν το πω εδώ , γιατί θα πλακώσει όλη η πεινα και οι φτώχια εκεί σαν τις γάτεςΣτο Λιάκο;
Blue fish πάνε, πες ότι σε στέλνω εγώ να σε φτιάξουνε...Σκεφτόμουν εκεί πριν το πω εδώ , γιατί θα πλακώσει όλη η πεινα και οι φτώχια εκεί σαν τις γάτες
Θα πάρω τηλέφωνο να σε βάλουν prive δεν θα το πάρεις κανείς χαμπάρι ούτε γάτες σκύλοι Αθηναίοι κτλ.Σκεφτόμουν εκεί πριν το πω εδώ , γιατί θα πλακώσει όλη η πεινα και οι φτώχια εκεί σαν τις γάτες.
Άσε ρε....Blue fish πάνε, πες ότι σε στέλνω εγώ να σε φτιάξουνε...
Εσυ χάνεις, να πάρεις ένα ψάρι ολόκληρο που θα στο φτιάξουν 4-5 διαφορετικά πιάτα...Άσε ρε....
Δεν εισαι πολιτικαλ κορεκτ μαν,Φωκιωνος εγχρωμηςΞυπνήστε ρε ρεμαλια της Φωκίωνος νεγρης
Αθηναιεεεεεεεε..που εισαι ρε Βουλια;
Ξεκινα να παιρνεις μπουκαλακια απο αρωματα και βαλε 100αρα μεσα,να κανει ο κοσμος χρησιμα δωρα τα ΧριστουγενναΑθηναιεεεεεεεε..
Πουλάω βενζίνες πετρέλαια
και σε λίγο καιρό θα πουλάω και το αγαλματενιο κορμάκι μου σε ώριμες κυρίες του Κολωνακίου.
Πλακα πλάκα..Ξεκινα να παιρνεις μπουκαλακια απο αρωματα και βαλε 100αρα μεσα,να κανει ο κοσμος χρησιμα δωρα τα Χριστουγεννα
ενα θελω να το φαω , ψητό !! ολη την σχαρα να πιασει , και μετα στο τραπζεζι και λιγο λαδολεμονο στην ΑΚΡΗΕσυ χάνεις, να πάρεις ένα ψάρι ολόκληρο που θα στο φτιάξουν 4-5 διαφορετικά πιάτα...
Παραδοσιακά πράγματα...ενα θελω να το φαω , ψητό !! ολη την σχαρα να πιασει , και μετα στο τραπζεζι και λιγο λαδολεμονο στην ΑΚΡΗ
Ξέρεις τι κόπο θα κάνει ο Πακιστανός υπάλληλος να το ξεπαγωσει για να το πασάρει για φρέσκο του τριμαλακα μάνατζερ Νιπλη από τα λιντλ; από κάτι τέτοιους τα κονομανεΠαραδοσιακά πράγματα...
Εσύ ρε Αθηναιε δουλεύεις υποτίθεταιΞέρεις τι κόπο θα κάνει ο Πακιστανός υπάλληλος να το ξεπαγωσει για να το πασάρει για φρέσκο του τριμαλακα μάνατζερ Νιπλη από τα λιντλ; από κάτι τέτοιους τα κονομανε
Ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα κάνω φίλε λύγισα από την κούρασηΕσύ ρε Αθηναιε δουλεύεις υποτίθεται
Ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα κάνω φίλε λύγισα από την κούραση
Tα πιάνει μόνος του ο Νίπλαρος...σπαρταράνε...Ξέρεις τι κόπο θα κάνει ο Πακιστανός υπάλληλος να το ξεπαγωσει για να το πασάρει για φρέσκο του τριμαλακα μάνατζερ Νιπλη από τα λιντλ; από κάτι τέτοιους τα κονομανε
Παναρισμενο μπακαλιάρο μπρόκολο ? ψωμίΤι τσιμπησες Αθηναιε;