The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.059
- Πόντοι
- 25.467
Ποιος είναι αυτός ο μπινές, και τι θέλει εδώ μέσα;το ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο Χαρτοπολεμος φταιει
Ποιος είναι αυτός ο μπινές, και τι θέλει εδώ μέσα;το ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο Χαρτοπολεμος φταιει
να μας φαει τα λεφτα θελει τι αλλο;Ποιος είναι αυτό ο μπινές, και τι θέλει εδώ μέσα;
Ναι ο μπινες.να μας φαει τα λεφτα θελει τι αλλο;
να μας φαει τα λεφτα θελει τι αλλο;
Είς τοιαύτην περίπτωσιν, μην τον βρίσετε και πέσετε στο επίπεδό του. Να του πείτε όμως ότι γαμιέται πατόκορφα ο ρουφοκαυλάκιας.
τσακαλε θα σου βγαλουν και αναμνηστικη φωτο ...ακυρο μολις ανοιξε 14-12 εκλεισα την αναμνηστικη
koymparoylη mηn κουραζεσαι ρε τοσο πολυΜολις ξύπνησα πτώμα ειμαι πτώμα
tsako δουλεια να εχεις τεμπελαρεΜολις ξύπνησα πτώμα ειμαι πτώμα
Πάω για τσίμπημα.tsako δουλεια να εχεις τεμπελαρε
κανόνισε σήμερα γιατι ξύπνησα με υπέρτατες καυλες να σεtsako δουλεια να εχεις τεμπελαρε
δηλαδη;;πεταριζουν οι μυες του σφιγκτηρα σου;..ενδιαφερωνκανόνισε σήμερα γιατι ξύπνησα με υπέρτατες καυλες να σε
δηλαδη οτι το υπέρτατο πεος μου εματονετε συνέχεια απο καυλαδηλαδη;;πεταριζουν οι μυες του σφιγκτηρα σου;..ενδιαφερων
κλειτοριδα εχει γινει απο την ξαπλα και την απραξιαδηλαδη οτι το υπέρτατο πεος μου εματονετε συνέχεια απο καυλα
μαμ κακα νάνι διασκεδάσει και πολύ για επιδόρπιο τσακοκλειτοριδα εχει γινει απο την ξαπλα και την απραξια
παρτυ κανουν τα τριγλυκεριδια ρε γαμημενε,ΠΑΡΤΥκρουασάν σοκολατα και βουτύρου , 1 αυγο ποσε με 2 φέτες μπέικον, 1 φετα ψωμί σίκαλης ,χυμο