The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.674
- Πόντοι
- 25.467
Ποιος είναι αυτός ο μπινές, και τι θέλει εδώ μέσα;το ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο Χαρτοπολεμος φταιει
Ποιος είναι αυτός ο μπινές, και τι θέλει εδώ μέσα;το ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο Χαρτοπολεμος φταιει
να μας φαει τα λεφτα θελει τι αλλο;Ποιος είναι αυτό ο μπινές, και τι θέλει εδώ μέσα;
Ναι ο μπινες.να μας φαει τα λεφτα θελει τι αλλο;
να μας φαει τα λεφτα θελει τι αλλο;
Είς τοιαύτην περίπτωσιν, μην τον βρίσετε και πέσετε στο επίπεδό του. Να του πείτε όμως ότι γαμιέται πατόκορφα ο ρουφοκαυλάκιας.![]()
τσακαλε θα σου βγαλουν και αναμνηστικη φωτο ...ακυρο μολις ανοιξε 14-12 εκλεισα την αναμνηστικη![]()
![]()
![]()
koymparoylη mηn κουραζεσαι ρε τοσο πολυΜολις ξύπνησα πτώμα ειμαι πτώμα![]()
tsako δουλεια να εχεις τεμπελαρεΜολις ξύπνησα πτώμα ειμαι πτώμα![]()
Πάω για τσίμπημα.tsako δουλεια να εχεις τεμπελαρε![]()
κανόνισε σήμερα γιατι ξύπνησα με υπέρτατες καυλες να σεtsako δουλεια να εχεις τεμπελαρε![]()
δηλαδη;;πεταριζουν οι μυες του σφιγκτηρα σου;..ενδιαφερωνκανόνισε σήμερα γιατι ξύπνησα με υπέρτατες καυλες να σε![]()
δηλαδη οτι το υπέρτατο πεος μου εματονετε συνέχεια απο καυλαδηλαδη;;πεταριζουν οι μυες του σφιγκτηρα σου;..ενδιαφερων![]()
κλειτοριδα εχει γινει απο την ξαπλα και την απραξιαδηλαδη οτι το υπέρτατο πεος μου εματονετε συνέχεια απο καυλα![]()
μαμ κακα νάνι διασκεδάσει και πολύκλειτοριδα εχει γινει απο την ξαπλα και την απραξια![]()
παρτυ κανουν τα τριγλυκεριδια ρε γαμημενε,ΠΑΡΤΥκρουασάν σοκολατα και βουτύρου , 1 αυγο ποσε με 2 φέτες μπέικον, 1 φετα ψωμί σίκαλης ,χυμο![]()