Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.561
- Πόντοι
- 12.756
πριαπισμο θα παθω απο το εμβολιο ΠΡΙΑΠΙΣΜΟΤυπε το χειρότερο δεν είναι να πεθάνεις αλλά να ζήσεις ανίκανος
εχει συνηθίσει τυπεΤυπε το χειρότερο δεν είναι να πεθάνεις αλλά να ζήσεις ανίκανος
μια χαρα ειναι ρε τωρα παλι ξιαομι θα παρω το 5g
θα το βαλει giveaway το λαγκαβουλιν ?μια χαρα ειναι ρε τωρα παλι ξιαομι θα παρω το 5g
μακαρι να το εβαζεθα το βαλει giveaway το λαγκαβουλιν ?
πες στην γυναικα να στο κανει δωρο . ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ !!!μακαρι να το εβαζε![]()
χααχαχαχαχαχα αυτο που εχω η γυναικα μου το εκανε ρε..παλι δεν νομιζω..θα το πληρωσω εγω με τον ιδρωτα μου με τον ΙΔΡΩΤΑ μουπες στην γυναικα να στο κανει δωρο . ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ !!!
να πας στους μικροτσουτσουνους να σου δωσουν ενα ροζΨάχνω μεταχειρισμένο iPhone
Μαύρο ή σκούρο γκρι
θα βρωμαει και αυτο δηλαδη , θα βρωμαειχααχαχαχαχαχα αυτο που εχω η γυναικα μου το εκανε ρε..παλι δεν νομιζω..θα το πληρωσω εγω με τον ιδρωτα μου με τον ΙΔΡΩΤΑ μου
πες και για το ταλκ στην κωλοτρυπιδα , προχθες σαν κουραμπιε μου τον εκανες το πουτσοΠΑΝΤΑ μοσχομυριζω..με τις κολωνιες μου,τα απσμητικα μου,τις κρεμες μου,τα μπεπανθολ μου
αφου δεν σου σηκωνεταιπες και για το ταλκ στην κωλοτρυπιδα , προχθες σαν κουραμπιε μου τον εκανες το πουτσο
Απαξιωτικό σχόλιονα πας στους μικροτσουτσουνους να σου δωσουν ενα ροζ
μονοζυγο κανεις στο πουτσο μου , ΜΟΝΟΖΥΓΟ , μου τον εχουν ζητησει για να κανουν καλισθετικςαφου δεν σου σηκωνεταιασε τις εντυπωσεις,η τρυπα μου ειναι αγνο παρθενο μαλλι λεμε ΠΑΡΘΕΝΟ
για τους μικροτσουτσουνους φανταζομαιΑπαξιωτικό σχόλιο
μονο γαμαω μονο ΓΑΜΑΩμονοζυγο κανεις στο πουτσο μου , ΜΟΝΟΖΥΓΟ , μου τον εχουν ζητησει για να κανουν καλισθετικς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για τους μικροτσουτσουνους φανταζομαι
αφου δεν σου σηκωνεταιασε τις εντυπωσεις,η τρυπα μου ειναι αγνο παρθενο μαλλι λεμε ΠΑΡΘΕΝΟ
μεχρι 18 Μαιου, μεταμονο γαμαω μονο ΓΑΜΑΩ![]()
οχι ειναι ακομα στην διαλογηTώρα που γράψατε για Παρθένο...
Η Παρθένα (από τα αυτιά) Κοινωνιολόγα, χάθηκε.
Λέτε να βρήκε γκόμενο και να ησυχάσαμς απο την μίρλα της;![]()
μου έλειψεTώρα που γράψατε για Παρθένο...
Η Παρθένα (από τα αυτιά) Κοινωνιολόγα, χάθηκε.
Λέτε να βρήκε γκόμενο και να ησυχάσαμς απο την μίρλα της;![]()