athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.322
- Πόντοι
- 12.756
Μόνο εγώ δουλεύω μόνο ΕΓΩ
την ευχή που λένε οτι έχεις απο μπροστά να έχεις και απο πισω την ξέρεις ...?θα προτιμουσα να βγαλω μια πουτσα ακομα![]()
Μέχρι και το ρολοι του νιπλη έχει σταματήσει να δουλεύει και δεν το έχει αφήσει στο κομοδίνοΜόνο εγώ δουλεύω μόνο ΕΓΩ
πες και τα νουμερα του τζοκερ για τα παιδια εδω περα μια που επεσες μεσαΜέχρι και το ρολοι του νιπλη έχει σταματήσει να δουλεύει και δεν το έχει αφήσει στο κομοδίνο
Ο Αθηναίους τα βάζει τα δικά του στη σούβλα και τα γυρίζει σαν κοκορέτσι και δεν είναι καν αυτόματαπες και τα νουμερα του τζοκερ για τα παιδια εδω περα μια που επεσες μεσα
πρεπει να παρω αυτη την μαλακια που τα βαζεις και γυριζουν για τα αυτοματα , την θηκη κουρδιστιρι
γιατι να τα δωσω να τα φοραει η Φιλιππινέζα δεν ειναι καλη ιδεα , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ
φανταζομαι διαβασες τι ρολογάρες έχει έτσι ?Ο Αθηναίους τα βάζει τα δικά του στη σούβλα και τα γυρίζει σαν κοκορέτσι και δεν είναι καν αυτόματα
Τά αγαπάω τά ρολόγια μου τα ΑΓΑΠΆΩ
Μια χαρά και το κινητό...γαμάει το xiaomi βάζει και τόνους στα άρθρα , γαμάει![]()
και το λιβανι μοσχομυριζειΠΑΝΤΑ μοσχομυριζω..με τις κολωνιες μου,τα απσμητικα μου,τις κρεμες μου,τα μπεπανθολ μου
ναι βασιλακη καιλα σωπα σωπαΘέλω να ευχαριστήσω τον Άγιο και τους εθελοντές που μου προσέφεραν μία στέγη και λίγη στοργή αυτές τις άγιες μέρες. Θέλω να πω στους τηλεθεατές ότι κανείς άνθρωπος δεν είναι κακός, όλοι αξίζουμε λίγη αγάπη. Τικ Τακ το τζάμι ένα πουλί χτυπάει, λίγη αγάπη μου ζητάει.
και το λιβανι μοσχομυριζει![]()
παζαρευεται το κωλο του 1991 χωρις εμενα![]()
![]()
γυρισε Μεγας Tassos Karipidis
Κωλοτρίβεσαιναι βασιλακη καιλα σωπα σωπα
κωλο απο το 1991 φίλε δεν μπορουμε να τον παζαρεψουμε , θα μας παρει κανα υπουργείο την άδεια λειτουργίαςπαζαρευεται το κωλο του 1991 χωρις εμεναασε πρωτα να του κανω την λευκανση και μετα χαρισμα σας
δεν καταλαβα ?????? εχεις καποιο θεμαΚωλοτρίβεσαι
Τυπε αυτά να δεις θα γίνουν συλλεκτικά είναι επένδυσηφανταζομαι διαβασες τι ρολογάρες έχει έτσι ?
μιλαμε τωρα τι να κλασει ο ιμανογλου πατσεας σερκος καισαρης ολοι μαζι και μονος του
Με σάλιο θα μου την κάνεις την λεύκανση? Θα ήθελα να μου λευκάνεις και τα αρχίδιαπαζαρευεται το κωλο του 1991 χωρις εμεναασε πρωτα να του κανω την λευκανση και μετα χαρισμα σας
ασε ρε κακομοιρη ...για λυπηση εισαι που θελεις να το παιξεις και αντραςΜε σάλιο θα μου την κάνεις την λεύκανση? Θα ήθελα να μου λευκάνεις και τα αρχίδια
19 μαιου στην κηδεία του θα τα βαλουμε μεσα στο λακο...Τυπε αυτά να δεις θα γίνουν συλλεκτικά είναι επένδυση