athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.322
- Πόντοι
- 12.756
τουλαχιστον να παω μια και εξω δεν μασαω δεν ΜΑΣΑΩμεχρι 18 Μαιου, μετα![]()
τουλαχιστον να παω μια και εξω δεν μασαω δεν ΜΑΣΑΩμεχρι 18 Μαιου, μετα![]()
οχι ειναι ακομα στην διαλογη
μην ζηλευεις, ΜΗΝ ΖΗΛΕΥΕΙΣοχι ειναι ακομα στην διαλογη
Κατάλαβα τυπε θα βρει κανέναν β διαλογής ελαττωματικόοχι ειναι ακομα στην διαλογη
στην αφηνουμε δικια σου ειναι ΔΙΚΙΑ ΣΟΥμην ζηλευεις, ΜΗΝ ΖΗΛΕΥΕΙΣ
διολου απιθανο ουτε η κλινικη μας να μην μπορει να τον διορθωσειΚατάλαβα τυπε θα βρει κανέναν β διαλογής ελαττωματικό
πρωτα θα κοιτας αν σου κανω λαικ και μετα θα κανεις και αλλη παράθεση στο ιδιο μηνυμα , ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ !!!στην αφηνουμε δικια σου ειναι ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
διολου απιθανο ουτε η κλινικη μας να μην μπορει να τον διορθωσει![]()
Τυπε είδες το τυράκι αλλά δεν είδες την φάκα κανεις μας δεν είναι Άγιος θα σε βάλουμε να μας μεταβιβάσεις την περιουσία σου και μετά θα σου τραβήξουμε το καλώδιο της μηχανικής υποστήριξης από την μπριζα είμαστε μουνηδες εμείς μουνηδεςΘέλω να ευχαριστήσω τον Άγιο και τους εθελοντές που μου προσέφεραν μία στέγη και λίγη στοργή αυτές τις άγιες μέρες. Θέλω να πω στους τηλεθεατές ότι κανείς άνθρωπος δεν είναι κακός, όλοι αξίζουμε λίγη αγάπη. Τικ Τακ το τζάμι ένα πουλί χτυπάει, λίγη αγάπη μου ζητάει.
Ποιά περιουσίαΤυπε είδες το τυράκι αλλά δεν είδες την φάκα κανεις μας δεν είναι Άγιος θα σε βάλουμε να μας μεταβιβάσεις την περιουσία μας και μετά θα σου τραβήξουμε το καλώδιο της μηχανικής υποστήριξης από την μπριζα είμαστε μουνηδες εμείς μουνηδες
Εσάνς Ρυζίλαςτι ωραια που μυριζει το χταποδι με το ρυζι.
Τυπε εγώ θα κρατήσω το σηκωτι που πίνω πολυ ο νιπλης την καρδιά που είναι άσπλαχνος και ο Αθηναίους το πουλί που δεν θα σηκώνεται το δικό του μετά το εμβόλιοΠοιά περιουσία![]()
![]()
ΟΚ, δωρίζω τα οργανά μου
Ο Αθηναίος θα πρέπει να καταβάλει και κάποιο ποσόΤυπε εγώ θα κρατήσω το σηκωτι που πίνω πολυ ο νιπλης την καρδιά που είναι άσπλαχνος και ο Αθηναίους το πουλί που δεν θα σηκώνεται το δικό του μετά το εμβόλιο
Γιατί τυπε θα του δώσεις και τα αρχιδια μαζι να τα φάει Αμελέτητα ;Ο Αθηναίος θα πρέπει να καταβάλει και κάποιο ποσό
τοτε πρεπει να δωσεις και κωλοτρυπιδα να μαζεψει κανα φραγκο , γιατι η δική του έχει γίνει σαν σκασμενο μπαλόνι απο μπατσελορ παρτυΟ Αθηναίος θα πρέπει να καταβάλει και κάποιο ποσό
Είναι μεγάλοΓιατί τυπε θα του δώσεις και τα αρχιδια μαζι να τα φάει Αμελέτητα ;
Πριν ή μετά την λεύκανση που πρότεινε ο Τάσσος με δύο "σσ"?τοτε πρεπει να δωσεις και κωλοτρυπιδα να μαζεψει κανα φραγκο , γιατι η δική του έχει γίνει σαν σκασμενο μπαλόνι απο μπατσελορ παρτυ