Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.563
- Πόντοι
- 12.756
βαλε λινκΚάπου σε ένα thread διάβασα "Ανταλλάσω 10 Azax και 20 χλωρίνες με ουϊσκυ μολτ"
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
βαλε λινκΚάπου σε ένα thread διάβασα "Ανταλλάσω 10 Azax και 20 χλωρίνες με ουϊσκυ μολτ"
εννοειται παμε και το μπαχαλευουμεβαλε λινκ![]()
θα πω στην Αντισθενη να μου δωσει τους ποντους σου για να πλησιασω γλομπεραρχηπερισσοτερο με στεναχωρει αν ψοφησω που θα χασει ΟΛΟΣ ο κοσμος τετοιον ΝΤΕΛΗΚΑΝΗ
περισσοτερο με στεναχωρει αν ψοφησω που θα χασει ΟΛΟΣ ο κοσμος τετοιον ΝΤΕΛΗΚΑΝΗ
οσο ειναι ασθενης να του δωσουμε αδεια ανευ αποδοχων !!!Αν το συνεχίσετε αυτό με τον ΝΤΕΛΗΚΑΝΗ, σας βλέπω από γιατρό, νοσηλευόμενο.![]()
οσο ειναι ασθενης να του δωσουμε αδεια ανευ αποδοχων !!!
Εξοχα, ΕξοχαΓιατί;
Μήπως νομίζετε ότι τον πληρώνω και τώρα;
Αφήστε τον να δούμε πόσο ακόμα θα αντέξει.
ρε ξερεις τι σκεφτομουν;το νημα με τα ξυλογλυπτα και το νημα με τον τυπο που ηθελε να του χαρισουν πραγματα..μηπως πρεπει να τα βρεις και να γραψουμε να τα επαναφερουμε στον αφρο;Εξοχα, Εξοχα
Να προσφέρουμε πορτοκαλαδίτσα.Γιατροί χωρίς Ηθικά Σύνορα
και το Εσάνς Κολίλας τύποιρε ξερεις τι σκεφτομουν;το νημα με τα ξυλογλυπτα και το νημα με τον τυπο που ηθελε να του χαρισουν πραγματα..μηπως πρεπει να τα βρεις και να γραψουμε να τα επαναφερουμε στον αφρο;
σωστοςκαι το Εσάνς Κολίλας τύποι
δεν θέλω να φλεξάρω άλλα είναι δικό μου νήμα αυτόσωστος
αυτο με τα χαρίσματα δεν το θυμάμαι ..κάτι μου λεει αλλα δεν το θυμάμαι καθολουρε ξερεις τι σκεφτομουν;το νημα με τα ξυλογλυπτα και το νημα με τον τυπο που ηθελε να του χαρισουν πραγματα..μηπως πρεπει να τα βρεις και να γραψουμε να τα επαναφερουμε στον αφρο;
ηθελε να του χαρισουν τα παντα...κομικς,νομισματα,γραμματοσημα,σι ντι τα παντα ολααυτο με τα χαρίσματα δεν το θυμάμαι ..κάτι μου λεει αλλα δεν το θυμάμαι καθολου
ηθελε να του χαρισουν τα παντα...κομικς,νομισματα,γραμματοσημα,σι ντι τα παντα ολα![]()
xiaomi![]()
![]()
τι κινητο έχεις ?
οι μελλοντικες γενιες θα διδασκονται τους διαλογους μας στο σχολειοΑθηναίου και Νίπλη Διάλογοι
2021 μ.Χ.
Τυπε το χειρότερο δεν είναι να πεθάνεις αλλά να ζήσεις ανίκανοςλετε να πεθανω απο το εμβολιο ρε μουνια;μπα εχω εμπιστοσυνη στον Μπουρλα της Pfizer![]()