Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.563
- Πόντοι
- 12.756
θα γλυτωσουμε και το δωρο εορτηςστο χιονι ολα θα πανε![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
θα γλυτωσουμε και το δωρο εορτηςστο χιονι ολα θα πανε![]()
αν ζησω ομως θελω καλο δωρο ανταξιο του πρεστιζ σου..θα σου πω τι θελωθα γλυτωσουμε και το δωρο εορτης![]()
Ναι πουλάω χαλβάδες σαν εσέναΔεν είμαι νοσηλευόμενος, είμαι Ωριλάς.
Και ο Καριπίδης τι είναι; Το κυλικείο έχει
τι εισαι ρε μαλακα ? βαπτιστηρι μου και θα μου πεις εσυ τι θα σου παρω !!!αν ζησω ομως θελω καλο δωρο ανταξιο του πρεστιζ σου..θα σου πω τι θελω
ΡΜΕΠΠΜΝαι πουλάω χαλβάδες σαν εσένα
θα σου βγει φθηνοτερατι εισαι ρε μαλακα ? βαπτιστηρι μου και θα μου πεις εσυ τι θα σου παρω !!!
αμα ερθει αυτη η κλινικη θα κλεισει δια εργασίες και ανακαινίσεις 3 ημερων.Αν φέρετε αυτήν, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τα νοσήλεια. Θα τα εισπράξουμε σε είδος.![]()
Ο Καριπίδης θα αναλάβει το σοβάντισμα όλων των κοινόχρηστων χώρων και το αρτιφισιέλ στο κλιμακοστάσιοαμα ερθει αυτη η κλινικη θα κλεισει δια εργασίες και ανακαινίσεις 3 ημερων.
ζητουμε συγγνωμη για την ταλαιπωρία του κοινου
Κατάλαβα και δυσλεξία..... Άστα μην αγχώνεσαι είμαι πολύ φίλος με τον μπαμπούλα έχει ανοίξει γραφείο στο ελληνικό θα σου κάνει καλή δουλειάΡΜΕΠΠΜ
ΡΜΕΠΠΜΚατάλαβα και δυσλεξία..... Άστα μην αγχώνεσαι είμαι πολύ φίλος με τον μπαμπούλα έχει ανοίξει γραφείο στο ελληνικό θα σου κάνει καλή δουλειά
Έχω ειδικότητα στο σοβατισμα και στην λεύκανση πρωκτού....περνά μια βόλτα δεν θα χάσειςΟ Καριπίδης θα αναλάβει το σοβάντισμα όλων των κοινόχρηστων χώρων και το αρτιφισιέλ στο κλιμακοστάσιο
Αδερφάρα και ο Τάσσος (με δύο "σσ")Έχω ειδικότητα στο σοβατισμα και στην λεύκανση πρωκτού....περνά μια βόλτα δεν θα χάσεις
Με τέτοιες αδελφές να συναναστρέφεσαι και το εκατομμύριο το έχεις σίγουροΑδερφάρα και ο Καριπίδης
Ξουτ μωρήΜε τέτοιες αδελφές να συναναστρέφεσαι και το εκατομμύριο το έχεις σίγουρο
επαγγελματιας και ο ΜπραμπΗρθε και ο Δρ Μπραμπ συνάδελφοι
πρωινός πρωινός και αυτος