TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
Εμένα εννοείς ...γράψε ξεκάθαρα τι θες να πειςΌταν θα τον βρίσω, εγώ θα είμαι ο παράξενος
Εμένα εννοείς ...γράψε ξεκάθαρα τι θες να πειςΌταν θα τον βρίσω, εγώ θα είμαι ο παράξενος
Όχι, θα περιμένωεκλεισες για εμβολιο;
Έχει εμβόλιο για ψυχασθενείς?εκλεισες για εμβολιο;
στειλε αυτοΕμένα εννοείς ...γράψε ξεκάθαρα τι θες να πεις
ink blots με βυζια και μουνια δλδ? ποσο μπροστα ειναι αυτη η κλινικη ποσο?Ο κ. Άνω Πουρνάρι δεν είναι νοσηλευόμενος. Είναι ιατρός ειδικευμένος στην βαθμονόμηση αντιδράσεων μέσω οπτικών ερεθισμάτων.![]()
κλεισε να κανεις τα καλα ΚΛΕΙΣΕΌχι, θα περιμένω
Όχι εσάς, τον άλλον εννοούσα.Εμένα εννοείς ...γράψε ξεκάθαρα τι θες να πεις
10:34 περνά το επόμενο τρένοΌχι, θα περιμένω
κλεισε να κανεις τα καλα ΚΛΕΙΣΕ
Τι να πω ο θεός να σε βοηθήσει .... Δεν ανάβεις κάνα κεράκι μέρες που είναιΌχι εσάς, τον άλλον εννοούσα.
Γιατρέ!
λες να μου φυττρωσει καμμια δευτερη ψωλη μετα το εμβολιο;...εις τόπον αναψύξεως
στειλε μνμ στον Εβραιο να μπει να τον πελεκυσουμε λιγοΤι να πω ο θεός να σε βοηθήσει .... Δεν ανάβεις κάνα κεράκι μέρες που είναι
Αυτός φίλε μια ημέρα μέσα στο περίπτερο θα πεθάνειλες να μου φυττρωσει καμμια δευτερη ψωλη μετα το εμβολιο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στειλε μνμ στον Εβραιο να μπει να τον πελεκυσουμε λιγο
Όταν θα τον βρίσω, εγώ θα είμαι ο παράξενος
1.- Όχι1. Μπιτκόϊν δέχεστε;
2. Πούτσα μας
3. Πρώην Πριαπιστής
Δεν είμαι νοσηλευόμενος, είμαι Ωριλάς.Όχι. Νοσηλευόμενος είστε. Έχετε το ακαταλόγιστο.![]()
εχεις τακτοποιησει τα χρεη σου αν ειναι να πεθάνεις 18 Μαιου ? ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ? η θα τα φορτωσεις στην κυρα ?λες να μου φυττρωσει καμμια δευτερη ψωλη μετα το εμβολιο;
στειλε μνμ στον Εβραιο να μπει να τον πελεκυσουμε λιγο
παντα οι δεξιες σου φωτο ειναι καλυτερες , μηπως εισαι δεξιός ??
στο χιονι ολα θα πανεεχεις τακτοποιησει τα χρεη σου αν ειναι να πεθάνεις 18 Μαιου ? ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ? η θα τα φορτωσεις στην κυρα ?
παντα οι δεξιες σου φωτο ειναι καλυτερες , μηπως εισαι δεξιός ??
ΡΜΕΠΠΜΈχει εμβόλιο για ψυχασθενείς?