athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.322
- Πόντοι
- 12.756
ενα συρταρι χάπια πρεπει να εχεις σπιτι , ενα συρταρι χαπια
ουτε ενα χαπι ΟΥΤΕ ενα..ταυρι στις εξετασεις που κανω καθε χρονοενα συρταρι χάπια πρεπει να εχεις σπιτι , ενα συρταρι χαπια
ενα μισαωρο παραπανω κανεις μεχρι να τα παρεις ολα για να πεσεις για υπνο
και θες και λαγκαβουλιν
ΤΟΠΜΟΝΤΕΛπες μας λιγο τι βλεπουμε τυπε..
δεν θελω να ανεβαζεις ετσι ξερα, εδω δεν ειμαστε νημα διαφημιστικών πινακίδων
πρεπει οι φωτο να παρουσιαζονται
σαν τα πιάτα στα καλά εστιατόρια που ερχετε το σερβιτορος και σου εξηγει τα υλικα την παρασκευη και την ιδέα πισω απο το πιάτο
πυροβολημενος εισαιΚύριε Αρχίατρε
Είμαι γιατρός.
σε βλεπω για ΜΕΘ , να κανεις και εγκαινιαMoscow, Russia
ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ τωρα , ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑΤΟΠΜΟΝΤΕΛ
Μοσχοβίτικο Μελαχρινό με έξτρα στήθος, στο ζουμί του
πολυ καλη η δεξια της φωτο , ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ θα ελεγα για πρωιλιγο τα αυτια της μονο να μην ηταν satellite dish
αυτο βρηκα να πω τωρα![]()
τι σε ενδιαφερει εσενα ...ετσι και αλλιως στην απομονωση σε εχουνΚαλημέρα σας.
Μπορεί και η σεξεργάτρια να χρειαστεί μία ολιγοήμερη νοσηλεία, σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο με 24ωρη φύλαξη. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μία γνωμάτευση από εσάς για να προχωρήσουμε στην εισαγωγή. Ίσως βέβαια δημιουργηθεί μία ανησυχία στους υπόλοιπους νοσηλευόμενους και στο προσωπικό, αλλά η κλινική χρειάζεται τέτοιες προκλήσεις για να δοκιμάσει τις αντοχές της.
Κάτι άλλο αγαπητέ Αρχίατρε. Υπάλληλος της κλινικής περιφέρεται στους διαδρόμους και μονολογεί λέγοντας συνέχεια "πούτσα μας" και "θείο". Θα ήθελα να του γίνει μία σύσταση καθώς αναστατώνει κάποιους νοσηλευόμενους όπως ο κος Ανναπουρνιώτης (ασθενής Νο23 με Πριαπισμό)
Κάτι άλλο αγαπητέ Αρχίατρε. Υπάλληλος της κλινικής περιφέρεται στους διαδρόμους και μονολογεί λέγοντας συνέχεια "πούτσα μας" και "θείο". Θα ήθελα να του γίνει μία σύσταση καθώς αναστατώνει κάποιους νοσηλευόμενους όπως ο κος Ανναπουρνιώτης (ασθενής Νο23 με Πριαπισμό)
το χαπι - της επομενης ημερας - το μετρας ? που τα κατεβάζεις σαν τσιχλες ?ουτε ενα χαπι ΟΥΤΕ ενα..ταυρι στις εξετασεις που κανω καθε χρονο
τιποτα ακομα σκασε ΣΚΑΣΕ μην με γρουσουζευεις μουνικακατο χαπι - της επομενης ημερας - το μετρας ? που τα κατεβάζεις σαν τσιχλες ?
Καλημέρα αγαπητέ Σινς.
Είναι αλήθεια ότι για ένα διάστημα νοσηλεύτηκα για πριαπισμό λόγω της ειδικότητας μου ως ιατρός-γυναικολόγος με ειδικό εργαλείο στις κολποσκοπήσεις ...
Αυτή τη περίοδο λόγω των επαναλαμβανόμενων έκτακτων περιστατικών στη κλινική το εργαλείο εργάζεται απρόσκοπτα πάντα όμως εις όφελος των ασθενών και της επιστήμης.
Η επιστήμη της Ιατρικής πάνω από όλα και καμιά φορά δυστυχώς γινόμαστε θυσία για την Ιατρική.
![]()
Καλημέρα σας.
Μπορεί και η σεξεργάτρια να χρειαστεί μία ολιγοήμερη νοσηλεία, σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο με 24ωρη φύλαξη. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μία γνωμάτευση από εσάς για να προχωρήσουμε στην εισαγωγή. Ίσως βέβαια δημιουργηθεί μία ανησυχία στους υπόλοιπους νοσηλευόμενους και στο προσωπικό, αλλά η κλινική χρειάζεται τέτοιες προκλήσεις για να δοκιμάσει τις αντοχές της.
πυροβολημενος εισαι
Όταν θα τον βρίσω, εγώ θα είμαι ο παράξενοςτι σε ενδιαφερει εσενα ...ετσι και αλλιως στην απομονωση σε εχουν
1. Μπιτκόϊν δέχεστε;1.- Η εισαγωγή της σεξεργάτριας εγκρίνεται. Θα χρεωθείτε τα νοσήλεια.
2.- Ο κ, Τρουμπάκης δεν μονολογεί. Μιλάει σε μπλου τουθ. Παρά τούτο θα του κάνω σύσταση να μιλάει χαμηλόφωνα.
3.- Ο κ. Άνω Πουρνάρι δεν είναι νοσηλευόμενος. Είναι ιατρός ειδικευμένος στην βαθμονόμηση αντιδράσεων μέσω οπτικών ερεθισμάτων.![]()
εκλεισες για εμβολιο;Όταν θα τον βρίσω, εγώ θα είμαι ο παράξενος