Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.563
- Πόντοι
- 12.756
εσυ ακόμα πιστεύεις οτι δεν είμαστε γιατροί ??Πλάκα πλάκα και οι γιατροί στα νοσοκομεία τέτοια ώρα πάνε
δεν την γλυτωνεις την ΜΕΘ χρονιάρες μέρες , δεν την γλυτωνεις
εσυ ακόμα πιστεύεις οτι δεν είμαστε γιατροί ??Πλάκα πλάκα και οι γιατροί στα νοσοκομεία τέτοια ώρα πάνε
ΜΕΘ μεγάλη εβδομάδα = σίγουρος θάνατοςεσυ ακόμα πιστεύεις οτι δεν είμαστε γιατροί ??
εχει γινει ανακληση αδειων, ειμαστε μαγαζι εμεις δεν ειμαστε τουριστικη επιχειρησηΜΕΘ μεγάλη εβδομάδα = σίγουρος θάνατος
Από ποιό κεφάλι; δεν το ξεκαθάρισεςεχει γινει ανακληση αδειων, ειμαστε μαγαζι εμεις δεν ειμαστε τουριστικη επιχειρηση
ζαχαρη θα περάσεις , ολοι πανω απο το κεφαλι σου θα ειναι
με μια δευτερη λοβοτομη τον ξεμπερδευεις .... η πρωτη απετυχεεσυ ακόμα πιστεύεις οτι δεν είμαστε γιατροί ??
μην χαιρεσαι , μπρουμητα θα σε βαλουμε λογω καταστολης για να μην μας πνιγεις με καναν εμετοΑπό ποιό κεφάλι; δεν το ξεκαθάρισες
Ο Καριπίδης θα αναλάβει το σοβάντισμα όλων των κοινόχρηστων χώρων και το αρτιφισιέλ στο κλιμακοστάσιο
Μασαζοκρέβατο;μην χαιρεσαι , μπρουμητα θα σε βαλουμε λογω καταστολης για να μην μας πνιγεις με καναν εμετο
ο αχμετ ειναι υπεύθυνος οθωμανικοΜασαζοκρέβατο;
πρεπει να ανοιξουμε και ενα νημα για τα μελη που θα χαθουν λόγω εμβολίου , να κραταμε στατιστικα
οποιος θα πηγαινει για εμβολιο θα γραφει - σημερα παω για εμβόλιο - και θα τον περιμενουμε να ξαναγραψει σε 2 μερες , αν δεν γραψει θα του σβηνουμε το προφίλ
αμα εισαι τυχερος και το πετύχεις ναιΜασαζοκρέβατο;
Θα φέρω κάτι παλέτες που έχω. Θα τις περάσει μία ριπολίνη ο Καριπίδης και θα είναι έτοιμεςαμα εισαι τυχερος και το πετύχεις ναι
αλλιως ψαροκασελες
δεν εχει εγκριθει ακομα το ΕΣΠΑ για καποιο ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ
Θα φέρω κάτι παλέτες που έχω. Θα τις περάσει μία ριπολίνη ο Καριπίδης και θα είναι έτοιμες
αν εχεις σπιτι και κανα καθαριστικο για τζαμια πατωματα κτλ φερτο δεν θα σου χρειαστει σπιτι ξαναΘα φέρω κάτι παλέτες που έχω. Θα τις περάσει μία ριπολίνη ο Καριπίδης και θα είναι έτοιμες
και τα πουλάει και αγοράζει ακριβά ουϊσκια;αν εχεις σπιτι και κανα καθαριστικο για τζαμια πατωματα κτλ φερτο δεν θα σου χρειαστει σπιτι ξανα
καποιο μουνι ψυριζει τα δικα μας , εχουν μπει καμερες κλειστου κυκλωματος στο δωματιο καθαριστικών
εξετάζεται αυτο , εξετάζεταικαι τα πουλάει και αγοράζει ακριβά ουϊσκια;
να μου δωσεις τους κωδικούς σου , για να γραψω το αποχαιρετιστήριο μηνυμαλετε να πεθανω απο το εμβολιο ρε μουνια;μπα εχω εμπιστοσυνη στον Μπουρλα της Pfizer![]()
Κάπου σε ένα thread διάβασα "Ανταλλάσω 10 Azax και 20 χλωρίνες με ουϊσκυ μολτ"εξετάζεται αυτο , εξετάζεται