shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
εκτος απο Μισθωτος και ψωμολισα εγινες και πουστης ρε ρε μαλακαΠρωκτό σου εννοώ ρε ξεκωλη
εκτος απο Μισθωτος και ψωμολισα εγινες και πουστης ρε ρε μαλακαΠρωκτό σου εννοώ ρε ξεκωλη
ρωτα τον!Αλπουλα γράψε τι σου είπε ο Άγιος για εμένα ....... Για πες
Εγώ θα απαντήσω όταν έρθει η ώρα εσύ έγραψε ς στον ανον ,Οτι ο άγιος σε πληροφόρησε ποιος είμαι ...περιμένωρωτα τον!
Ευγενικος οπως παντα αλλα με νοημα οτι εγραψε...ρωτα τον θυμαται!
Αναστασιε να σου πω κατι ρε.
Βγαινουν στην φορα τα ξεφτυλικια σου με απειλες,φωτογραφίες,ip μελών,εισαγγελεις,κοπελες που δεν ηθελες να λογομαχω, με νταραβερια μελων και ασχολείσαι τι εγραψε ο αγιος για εσενα?
Ρε το καταλαβαινεις οτι σου δειχνουν το δεντρο και χανεις το δασος?
όλα μια χαρα με τον Αγιο,ποτε δεν σε εβρισε, γιατι δεν ειναι του τυπου του,ενταξει?ηρεμησες?
Όλα αυτά θα τα πούμε σύντομα περί όλων αυτών που έχουμε πει ....σύντομα και αναλυτικά
χτενιζει τις γατες και μαζευει τουφες τριχες απο το πατωμα τωρα@athinaios44 πηγες για υπνο η κλαις πισω απο καμία πορτα?
Δεν απαντάς και από την άλλη είσαι μια κακή αντιγραφή σε αυτό που σου κάνω... Με της υγείας σου ΧΑ ΧΑ χα
απαντα εσυ στα ξεφτυλικια που ξεβρακωθηκες στο νημα της jo και μιλάμε!Δεν απαντάς και από την άλλη είσαι μια κακή αντιγραφή σε αυτό που σου κάνω... Με της υγείας σου ΧΑ ΧΑ χα
δεν ξερω αλλα απο τετοιες αηδιες εισαι πρωτος!Πολλά φιλιά ξέρεις πού μην τα λέμε παλι
Σύντομα στις οθόνες μας.......απαντα εσυ στα ξεφτυλικια που ξεβρακωθηκες στο νημα της jo και μιλάμε!
Θες να στα θυμισω?
Ουτως η αλλως ολοι τα διαβασανε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν ξερω αλλα απο τετοιες αηδιες εισαι πρωτος!
εχω καυλες τον παιζω και σε σκεφτομαι@athinaios44 πηγες για υπνο η κλαις πισω απο καμία πορτα?
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ ΠΛΥΝΤΕ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΣΕΣΚΟΥΛΕΣχτενιζει τις γατες και μαζευει τουφες τριχες απο το πατωμα τωρα
Εγώ έπλυνα την παρά φύση έδρα μου και αναμένω.ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ ΠΛΥΝΤΕ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΣΕΣΚΟΥΛΕΣ
Με απατάς μωρή;;;;εχω καυλες τον παιζω και σε σκεφτομαι
kati antrakia se aftakia πηγαν για υπνο....νιπλης μην φαει παντοφλα και σεσκουλας γαλατακι με κορν φλεικςΕγώ έπλυνα την παρά φύση έδρα μου και αναμένω.
kati antrakia se aftakia πηγαν για υπνο....νιπλης μην φαει παντοφλα και σεσκουλας γαλατακι με κορν φλεικς
ακομα δεν θα εχει φτασει αυτοςΟ κος Βουτακουλης;
τσακωkati antrakia se aftakia πηγαν για υπνο....νιπλης μην φαει παντοφλα και σεσκουλας γαλατακι με κορν φλεικς
ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑτσακω
το ξερει η κυρα σου οτι ακομα δεν εχει σκεπαστει ?
παω να πεσω αναμεσα στις βυζαρες τις δικιας μου και να την ξυπνησω βαζωντας της το πουτσο στο στομαΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ