Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
εσυ μεχρι τον κοφτη βλεπεις τυπε , τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμεΔεν ειναι θεωρητικα....ειναι το attainable rate δηλαδη το ποσο θα εφτανε η γραμμη αν δεν ειχε κοφτη.
εσυ μεχρι τον κοφτη βλεπεις τυπε , τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμεΔεν ειναι θεωρητικα....ειναι το attainable rate δηλαδη το ποσο θα εφτανε η γραμμη αν δεν ειχε κοφτη.
εσυ μεχρι τον κοφτη βλεπεις τυπε , τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε
Τυπε κανενα προβλημα να μπορεσει και αυτη η κακομοιρα να βαλει κανενα βιντεο...αλλωστε ποσες φορες να διαβασουμε τι τσιμπησε το καθε ακαουντ και τον Νιπλη να σκυλοβριζεται με τον Αθηναιο;Αυτός ζητούσε, εσύ γιατί να δώσεις; Τι υποχρέωση ένιωσες;
Συγγνώμη από τα μέλη του νήματος και ζητώ την κατανόησή σας., θα το σταματήσω άμεσα. Αλλά υποσχέθηκα στην νηματοθέτρια που πήρα την παράθεση δεν θα ξανα κάνω κατάχρηση στο νήμα της.
για σενα ειναι εκει πουστη γαμημενε τσαμπατζηΓαμιολα Νιπλη είναι στο τραπέζι Βουλιας και τα περιπολικά κάνουν παρέλαση. Τι διάολο μέχρι και σένα ξεπέρασε
Καλά που έχω άκρες και θα βγω γρήγορα...για σενα ειναι εκει πουστη γαμημενε τσαμπατζη
"μιλαμε για ενα βλαμενο" 'ειναι μεγαλος μαλακας'Δεν σε έβρισα εν αντιθέσει με άλλον..
το θεμα ειναι να μπορει να βρισκει καποιος μεσα στο νημα του κοριτσιου τιμες και υπηρεσίες τυπεΤυπε κανενα προβλημα να μπορεσει και αυτη η κακομοιρα να βαλει κανενα βιντεο...αλλωστε ποσες φορες να διαβασουμε τι τσιμπησε το καθε ακαουντ και τον Νιπλη να σκυλοβριζεται με τον Αθηναιο;
Πώς τη μιμήθηκε την Αντριάνα ο άτιμος, μιλάμε για ταλέντο όχι αστεία, κανείς δεν τον καταλαβεθελεις να μεταφερουμε την κουβεντα εδω?
Νιπλης κύριος πρέπει να γράφεις όμορφα για πάρτη τουΤυπε κανενα προβλημα να μπορεσει και αυτη η κακομοιρα να βαλει κανενα βιντεο...αλλωστε ποσες φορες να διαβασουμε τι τσιμπησε το καθε ακαουντ και τον Νιπλη να σκυλοβριζεται με τον Αθηναιο;
οχι ρε δεν τον εβρισες,το αποκαλεσες μεγαλο μαλακα,οτι είναι ένα βλαμμενο και μετά ολα του τα πρσωπικα στην φορα!Δεν σε έβρισα εν αντιθέσει με άλλον..
Να δεις και πως την γαμησε σε ενα ραντεβου στο bill.....Πώς τη μιμήθηκε την Αντριάνα ο άτιμος, μιλάμε για ταλέντο όχι αστεία, κανείς δεν τον καταλαβε
εβαλε μια 100αρα γραμμη και την ειδε μαγκας και αυτος τυπεΝιπλης κύριος πρέπει να γράφεις όμορφα για πάρτη του
Στο ξαναλεω θα τα πούμε σύντομα όλα ....... Και ας κρίνει ο καθέναςοχι ρε δεν τον εβρισες,το αποκαλεσες μεγαλο μαλακα,οτι είναι ένα βλαμμενο και μετά ολα του τα πρσωπικα στην φορα!
Οχι η αληθεια ειναι οτι όσα εσουρες για τον anon, δεν τα έγραψες για το zebu
με την σκατοφατσα που εχεις μεσα ουτε το 2050 δεν θα βγειςΚαλά που έχω άκρες και θα βγω γρήγορα...
Θα σου φάω μέχρι και το κουλούρι σου ΜΟΥΝΗμε την σκατοφατσα που εχεις μεσα ουτε το 2050 δεν θα βγεις
Είδες εγώ έχω αυτές τις ικανότητες έχω από κομμωτική τέχνη δεν ξέρωΠώς τη μιμήθηκε την Αντριάνα ο άτιμος, μιλάμε για ταλέντο όχι αστεία, κανείς δεν τον καταλαβε
καλα που το παραδεχεσαι μωρη ψωμολισαΘα σου φάω μέχρι και το κουλούρι σου ΜΟΥΝΗ
Πρωκτό σου εννοώ ρε ξεκωληκαλα που το παραδεχεσαι μωρη ψωμολισα
το κωλαρακι σου ειναι δικο μου πουστηΠρωκτό σου εννοώ ρε ξεκωλη