Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
να ξέρεις κάτι σαν συμβουλή, μην λές πιο πολλά απο αυτά που σε ρωτάνε :wink:
μιλα στα ισια ποιους εχεις δωσει και καψανε και θα πω και εγω ονοματα ντομπρα ομως
συμβουλες δεν θελω απο εσενα

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
μιλα στα ισια ποιους εχεις δωσει και καψανε και θα πω και εγω ονοματα ντομπρα ομως
συμβουλες δεν θελω απο εσενα
οι συμβουλές δίνονται, όποιος θέλει τις κρατάει όποιος θέλει τις πετάει, ούτε αυτό το έμαθες?

• Like
Αντιδράσεις: LION7

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
αλπουλα εγω τους εχθρους μου τους ξερω σε εσενα ειναι αγνωστοι οι εχθροι σου γιατι ειναι παρα πολλοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οι συμβουλές δίνονται, όποιος θέλει τις κρατάει όποιος θέλει τις πετάει, ούτε αυτό το έμαθες?
πες ονοματα τωρα που καψαμε .. και σε ευχαριστω που με φροντιζεις

• Like
Αντιδράσεις: alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
αλπουλα εγω τους εχθρους μου τους ξερω σε εσενα ειναι αγνωστοι οι εχθροι σου γιατι ειναι παρα πολλοι
με λύπη παρατηρώ ότι η ζωή σου ολη είναι εδώ μέσα.
Πρώτα με τα Post που έκανες γράφοντας ποιο μέλος είναι αγαπητό
Ύστερα με το ποιος ασχολείται με ποιον
Και τώρα με αυτό εδώ.
Τάσσο μου,τους φίλους και τους εχθρούς τους κάνεις εκεί έξω στην ζωή, όχι εδώ μέσα, τα έχεις μπερδέψει στο μυαλουδάκι σου αγόρι μου! :)

• Like

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
τα λαικ πρωην φιλε αλπουλα δεν λενε κατι θα πουμε ονοματα μελων που ρουφιανεψαμε ναι η οχι αν ειναι να το ξερω στο ξαναειπα αν μιλας εσυ για εμενα οτι η ζωη μου ειναι εδω μεσα μαλλον τελικα και η πρωτη δοση ηταν χαλασμενη
με λύπη παρατηρώ ότι η ζωή σου ολη είναι εδώ μέσα.
Πρώτα με τα Post που έκανες γράφοντας ποιο μέλος είναι αγαπητό
Ύστερα με το ποιος ασχολείται με ποιον
Και τώρα με αυτό εδώ.
Τάσσο μου,τους φίλους και τους εχθρούς τους κάνεις εκεί έξω στην ζωή, όχι εδώ μέσα, τα έχεις μπερδέψει στο μυαλουδάκι σου αγόρι μου! :)
εγω να ξερεις εχω και φιλους εδω μεσα ... εσυ????

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
τα λαικ πρωην φιλε αλπουλα δεν λενε κατι θα πουμε ονοματα μελων που ρουφιανεψαμε ναι η οχι αν ειναι να το ξερω στο ξαναειπα αν μιλας εσυ για εμενα οτι η ζωη μου ειναι εδω μεσα μαλλον τελικα και η πρωτη δοση ηταν χαλασμενη
Τα γραφόμενα σου αυτο αποδεικνύουν δυστυχώς ψεκασμένε μου!
Σε ενδιαφέρει να κάνεις φίλους εδώ μέσα, σε ενδιαφέρει αν ασχολούνται με την πάρτι σου για καλό η για κακό εδώ μέσα και γενικά παρατηρώ ότι έχεις μπερδέψει την ζωή με το bourdela!
Ονόματα δεν θα βγάλω ακόμα, αλλά ξέρεις πολύ καλά τι έχω και τι δεν έχω.
Και για να μείνεις ήρεμος, κάτι που μου είχες στείλει με εξώδικα και φωτογραφίες δεν θα τα βγάλω.
Τι οτι εσύ δεν ήσουν τίμιος, δεν σημαίνει ότι θα πέσω στο επίπεδο σου και θα σε ακολυθήσω.
όπως βλέπεις δεν ακολουθεί και κανενας σε αυτή τη κόντρα!

• Ουάου

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Τα γραφόμενα σου αυτο αποδεικνύουν δυστυχώς ψεκασμένε μου!
Σε ενδιαφέρει να κάνεις φίλους εδώ μέσα, σε ενδιαφέρει αν ασχολούνται με την πάρτι σου για καλό η για κακό εδώ μέσα και γενικά παρατηρώ ότι έχεις μπερδέψει την ζωή με το bourdela!
Ονόματα δεν θα βγάλω ακόμα, αλλά ξέρεις πολύ καλά τι έχω και τι δεν έχω.
Και για να μείνεις ήρεμος, κάτι που μου είχες στείλει με εξώδικα και φωτογραφίες δεν θα τα βγάλω.
Τι οτι εσύ δεν ήσουν τίμιος, δεν σημαίνει ότι θα πέσω στο επίπεδο σου και θα σε ακολυθήσω.
όπως βλέπεις δεν ακολουθεί και κανενας σε αυτή τη κόντρα!
πια κοντρα ??? παλι φαντασματα βλεπεις??? στην ζωη μου εχω μαθει ναι κανω φιλιες δεν κρυβομαι ουτεε απο της καμερες ... κανε οτι θες δεν εχω προβλημα κανενα βγαλε τα παντα για να βγαλω και εγω ..τιμιος τι εννοεις????
την ζωη μαλλον εσυ την μπερδεψες ασχολησου και με τιποτα αλλο ολο εδω και αστυνομευεις γυρω γυρω σαν ροντβαιλερ

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
πια κοντρα ??? παλι φαντασματα βλεπεις??? στην ζωη μου εχω μαθει ναι κανω φιλιες δεν κρυβομαι ουτεε απο της καμερες ... κανε οτι θες δεν εχω προβλημα κανενα βγαλε τα παντα για να βγαλω και εγω ..τιμιος τι εννοεις????
την ζωη μαλλον εσυ την μπερδεψες ασχολησου και με τιποτα αλλο ολο εδω και αστυνομευεις γυρω γυρω σαν ροντβαιλερ
όταν γράφεις τέτοια post να μην έχεις καθρέφτη μπροστά σου γιατί μπερδεύεσαι!
Εντάξει αστυνομε σαϊνη?

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
όταν γράφεις τέτοια post να μην έχεις καθρέφτη μπροστά σου γιατί μπερδεύεσαι!
Εντάξει αστυνομε σαϊνη?
DEN Xρειαζεται να εκνευριζεσαι ροσκο :wink: ποιος απο τους δυο μας εχει δωσει δειγματα αστυνομου διαπιστωνεται ευκολα...ελα λεγε ποσους εχεις καψει να πω και εγω

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
DEN Xρειαζεται να εκνευριζεσαι ροσκο ποιος απο τους δυο μας εχει δωσει δειγματα αστυνομου διαπιστωνεται ευκολα...ελα λεγε ποσους εχεις καψει να πω και εγω
που τον είδες τον εκνευρισμό μου:confused:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
που τον είδες τον εκνευρισμό μου:confused:
α ναι δεν... ενταξει μωρε ξερεις κοπριτης ειμαι ολη την ημερα εδω κοψανε και τα λεφτα απο το επιδομα και νομιζα οτι εχασες την ψυχραιμια σου οπως παντα... τελικα θα πουμε ονοματα η θα λεμε ο ενας στον αλλον ποιος ειναι ο σεριφης του φορουμ..

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
το τιμιος βεβαια δεν απαντησες και θα περιμενω να μου πεις για αυτο ειναι βαρια κουβεντα να λες τον αλλον ατιμο

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
κουμπαρουλη ασε τους καφεδες και ετοιμασου για ξηλωμα και να ξερεις μου εκοψε το επιδομα ο ΟΑΕΔ και ειμαι νηστικος
οτι θες κουμπαρε ασε τον Αθηναιο να τρώει μπριζολες και γλυκακια εχει λεφτα ο μουνης :tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.308
Πόντοι
12.756
οτι θες κουμπαρε ασε τον Αθηναιο να τρώει μπριζολες και γλυκακια εχει λεφτα ο μουνης :tooth:
Σεσκουλα θα περιμενω να τιμησεις την υποσχεση σου :zfuck:ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ εφυγε λογω χαλυβδοπουστρα ανεξαρτητα τα προβληματα του

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
ανησυχω κοιτάω τα γραφεια για κοριτσια γιατι απο Δευτερα καθε μερα :knockinb::fuck1::zfuck: αλλα εχω δει μονο 2-3 καλες περιπτώσεις τι να μου κανουν ουτε για το πρωινο μου:confused:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470

Stories

Νέο!