celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.886
- Πόντοι
- 6.056
Ε μα ο μουνης ρε μαν,τι να βγαλεις δηλαδη στον καφε με τον τσιπυ?Τι να του αρπαξ εε να του δανειστεις?Τιποτα σεντςσε κοβω για τσιπη ελπιζω να κανω λαθος
Ε μα ο μουνης ρε μαν,τι να βγαλεις δηλαδη στον καφε με τον τσιπυ?Τι να του αρπαξ εε να του δανειστεις?Τιποτα σεντςσε κοβω για τσιπη ελπιζω να κανω λαθος
λες και ζηταμε πολλα ασουμε...ασε που ηθελα πριν αστακους και τωρα μονο τσι τσι..τι αλλο να του κανω;Ε μα ο μουνης ρε μαν,τι να βγαλεις δηλαδη στον καφε με τον τσιπυ?Τι να του αρπαξ εε να του δανειστεις?Τιποτα σεντς
Η φαντασίωση είναι η ανάγκη του μυαλού μας και του συναισθήματος μας να δημιουργήσει είτε κάτι όμορφο προκειμένου να ξεφύγει από το πραγματικό, αλλά πολλές φορές φαντασιωνόμαστε και λόγω έντονων συναισθημάτων ή αναγκών, ο έντονος θυμός που δεν μπορεί να εκφραστεί απέναντι στον φροντιστή-κακοποιητή μας!
3 ημέρες ρεπό απο το bourdela, ξεκούραση και καλό φαγητό!
Tεραστιος Παρασχοςλες και ζηταμε πολλα ασουμε...ασε που ηθελα πριν αστακους και τωρα μονο τσι τσι..τι αλλο να του κανω;
Ένας ένας όλες στη σειρά .αχ θελω και εγω ενα τετ α τετ μαζι
μεσα επεσες ,περιμενω να κεράσεις γλυκάκισε κοβω για τσιπη ελπιζω να κανω λαθος
τι ειναι το τσι τσιλες και ζηταμε πολλα ασουμε...ασε που ηθελα πριν αστακους και τωρα μονο τσι τσι..τι αλλο να του κανω;
αυριο ειχα ραντεβου με την εφορια και ειναι κλειστο το δημοσιο...α ρε μαλακα Κουλη
εχει πως δεν εχει κερασμένο τραπέζωμα στον Τασσο ,Αντζελο ,Αγιο και τους λοιπούςπάντως οι ταβέρνες/καλά ρεστοράν θα λειτουργούν το βράδυ, αν έχετε κάποια σχετική εκκρεμότητα το αναφέρω
Oχι κι εσυ.Μην του το κανεις αυτο,ποσα να αντεξει ο δολιοςαυριο ειχα ραντεβου με την εφορια και ειναι κλειστο το δημοσιο...α ρε μαλακα Κουλη
αντεχει αυτος δεν ξερεις τι μουμια ειναι σαν τον πατερα του αλλα Χ100Oχι κι εσυ.Μην του το κανεις αυτο,ποσα να αντεξει ο δολιος
Ηταν ο πιο γνησιος υποστηρικτης ο Ατενεζος,του σκασε και η αναποδη αυριο,δεν θα μπορεσει να παει και στον Αντζελο να του δωσει τα 4 γιουρα.Αυτο το τελευταιο ειναι που τον πικρανε περισσοτεροαντεχει αυτος δεν ξερεις τι μουμια ειναι σαν τον πατερα του αλλα Χ100
Καλώς τον τι λέει;ήρθα σε 8 λεπτά από Ηλιούπολη κέντρο και άλλες φορές θέλω 25 λεπτά.ολες η κοπρογατες του δημοσίου λείπουνkαυλημερες
περιμενουν ολες με ανοιχτα τα μπουτια να παει ο μεγας γαμιαςΗ κατάσταση στα πουτανοθρεντς έχει ξεφύγει τελείως
ε ναι με τον μαλακο-Κουλη για να μην κανω την δουλεια μου σημερα εφοριαΚαλώς τον τι λέει;ήρθα σε 8 λεπτά από Ηλιούπολη κέντρο και άλλες φορές θέλω 25 λεπτά.ολες η κοπρογατες του δημοσίου λείπουν
Καραμάνη?kαυλημερες