celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.886
- Πόντοι
- 6.056
Καλησπερα σας,απο ποια περιοχη (που υποφερει απο λειψυδρια)μας τηλεφωνειτεΚαλησπέρα σας
Καλησπερα σας,απο ποια περιοχη (που υποφερει απο λειψυδρια)μας τηλεφωνειτεΚαλησπέρα σας
Απο την υπόγεια διάβαση της ΔαβάκηΚαλησπερα σας,απο ποια περιοχη (που υποφερει απο λειψυδρια)μας τηλεφωνειτε
Mισο λεπτο,μισο λεπτο μας ενημερωνουν απο το τηλεφωνικο κεντρο για μια εκτακτη ειδηση.Αναμεινατε στο ακουστικο σας.Δεν γνωριζω την τοποθεσια.θεωρειται πλεον χερσαια εκτασηΑπο την υπόγεια διάβαση της Δαβάκη
Μπεσα ρε,ηπιες καφε?σήμερα ήπια καφε με ηλιοφάνεια!
ναι και με ηλιοφάνεια στο φουλΜπεσα ρε,ηπιες καφε?
Mισο λεπτο,μισο λεπτο μας ενημερωνουν απο το τηλεφωνικο κεντρο για μια εκτακτη ειδηση.Αναμεινατε στο ακουστικο σας.Δεν γνωριζω την τοποθεσια.θεωρειται πλεον χερσαια εκταση
E καλα κι εγω με λιακαδα ηπια 4,τωρα που νυχτωσε θα πιω κι εναν ακομαναι και με ηλιοφάνεια στο φουλ
να ξερεις κερνάει ο Αθηναίος καφε μα γλυκάκιE καλα κι εγω με λιακαδα ηπια 4,τωρα που νυχτωσε θα πιω κι εναν ακομα
Αλλοίμονο, μην πάει χαμένη η νύχταE καλα κι εγω με λιακαδα ηπια 4,τωρα που νυχτωσε θα πιω κι εναν ακομα
μερες ειχα να σε καλωσορίσω
αργεις να γυρισεις;θελω κοκορετσια αρνια σταυλισιες μπριζολεςμερες ειχα να σε καλωσορίσω
Κυριακη ,και απο Δευτέρα καθε μερα ενα πράγμα εχω στο μυαλο μου αυτοαργεις να γυρισεις;θελω κοκορετσια αρνια σταυλισιες μπριζολες
θα γαμησεις και απο Τριτη ποια μερα μπορεις για μιτινγκ να κερασεις ρε τσιπη γαμηδιαρηΚυριακη ,και απο Δευτέρα καθε μερα ενα πράγμα εχω στο μυαλο μου αυτο
Αχ,ετσι την πατησε κι ο Αντζελο και τωρα τρεχει να παρει τα δανεικα κι αγυριστα.Δεν αναφερω κινητα,ταμπλετ,πιστωτικες για να μην με πουν κακεντρεχηνα ξερεις κερνάει ο Αθηναίος καφε μα γλυκάκι
Καλώς τον κλαμένο μούναρο.
βρεγμενο πεος ειχαΚαλώς τον κλαμένο μούναρο.
καθε μερα αν θες κερασμα ελα να με βρεις στο χοτελθα γαμησεις και απο Τριτη ποια μερα μπορεις για μιτινγκ να κερασεις ρε τσιπη γαμηδιαρη