ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.821
- Πόντοι
- 5.006
Βραδιασε μανΚαλημέρα? Σε όλον τον κόσμο του bou.
Βραδιασε μανΚαλημέρα? Σε όλον τον κόσμο του bou.
Άργησα πολύ να σηκωθώ σήμερα..Βραδιασε μαν
Ξανακοιμησου πάλι μάν.χαλια ο καιρος..Άργησα πολύ να σηκωθώ σήμερα..
κοίτα τι θα σου παρωκαι σωσιβιο
μολις φτιαξουμε 2-3 βασεις ακομη και αγορασουμε και τα f35 θα δινουμε αμερικανικα ονοματα και στα παιδια μαςΉθελα να ήξερα ποιος φωστήρας είχε την φαεινη ιδέα να ονομάζουμε τις καταιγίδες όπως κάνουν τα αμερικανακια
Διόλου απίθανομολις φτιαξουμε 2-3 βασεις ακομη και αγορασουμε και τα f35 θα δινουμε αμερικανικα ονοματα και στα παιδια μας
ξιαομι εχει και ο κουλης !ενα ταπεινο ξιαομι εχω
εσυ ενας σεκιουριτυ vip ενα λιονταριΜουνι έγινα από την βροχή...μην αρρωστήσει φοβάμαι το ντελικάτο κορμί μου
Και το ατσάλι λυγίζει φίλε... καρέκλες ρίχνειεσυ ενας σεκιουριτυ vip ενα λιονταρι
να σου φέρω ταχινι με φασκομηλοΜουνι έγινα από την βροχή...μην αρρωστήσει φοβάμαι το ντελικάτο κορμί μου
ασε τις μλκιες και πες τους στο λιντλ να σου δωσουν τωρα που χειμωνιασε καμμια καλτσα μαλλινη και κανα πασουμακι ννα ΖΕΣΤΑΙΝΕΣΑΙΚαι το ατσάλι λυγίζει φίλε... καρέκλες ρίχνει
Θα σου φέρω εγώ καινούργια καλτσον στο στόλο σε λίγο.Μαλακες μουνι έγινα και αργω να σχολασω... πίκρα
Να με συγχωρείτε που επεμβαίνω άκομψα ...εσυ ενας σεκιουριτυ vip ενα λιονταρι
ναι ενταξει δικιο εχεις ζητω ταπεινα συγνωμη ...πουμα τοτε οχι fordΝα με συγχωρείτε που επεμβαίνω άκομψα ...
Όμως ο χαρακτηρισμός "λιοντάρι" δεν τυγχάνει κολακευτικός τελευταία.
Μαλακες μουνι έγινα και αργω να σχολασω... πίκρα