Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.308
Πόντοι
12.756
ανησυχω κοιτάω τα γραφεια για κοριτσια γιατι απο Δευτερα καθε μερα :knockinb::fuck1::zfuck: αλλα εχω δει μονο 2-3 καλες περιπτώσεις τι να μου κανουν ουτε για το πρωινο μου:confused:
οσο εισαι τσιπης δεν θα βρισκεις να γαμησεις ουτε τις φακλανες του Αλεξ :confused:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Σεσκουλα θα περιμενω να τιμησεις την υποσχεση σου :zfuck:ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ εφυγε λογω χαλυβδοπουστρα ανεξαρτητα τα προβληματα του
καλα τωρα δηλαδή καποια κακα σχολια εκαναν καποιον να φυγει ,δεν το νομιζω εγω πιστευω ειναι αυτο που ειπα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.308
Πόντοι
12.756
καλα τωρα δηλαδή καποια κακα σχολια εκαναν καποιον να φυγει ,δεν το νομιζω εγω πιστευω ειναι αυτο που ειπα
μα επειδη ειχε θεματα ο αρχοντας ρε η πουστρα τον εκανε να φυγει

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Τα γραφόμενα σου αυτο αποδεικνύουν δυστυχώς ψεκασμένε μου!
Σε ενδιαφέρει να κάνεις φίλους εδώ μέσα, σε ενδιαφέρει αν ασχολούνται με την πάρτι σου για καλό η για κακό εδώ μέσα και γενικά παρατηρώ ότι έχεις μπερδέψει την ζωή με το bourdela!
Ονόματα δεν θα βγάλω ακόμα, αλλά ξέρεις πολύ καλά τι έχω και τι δεν έχω.
Και για να μείνεις ήρεμος, κάτι που μου είχες στείλει με εξώδικα και φωτογραφίες δεν θα τα βγάλω.
Τι οτι εσύ δεν ήσουν τίμιος, δεν σημαίνει ότι θα πέσω στο επίπεδο σου και θα σε ακολυθήσω.
όπως βλέπεις δεν ακολουθεί και κανενας σε αυτή τη κόντρα!
μαλιστα δεν μας τα λες καλα ..περιμενω απαντηση

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
οσο εισαι τσιπης δεν θα βρισκεις να γαμησεις ουτε τις φακλανες του Αλεξ :confused:

Μη σπαμάρετε ρε μουνήδες...

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Σεσκουλα θα περιμενω να τιμησεις την υποσχεση σου :zfuck:ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ εφυγε λογω χαλυβδοπουστρα ανεξαρτητα τα προβληματα του
ποια υπόσχεση ρε μονο σου τα εγραφες :tooth: περιμένω να κερασεις γλυκάκι μην κανεις την παπιά

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936
Ειρήνη σε όλο τον κόσμο.
Λίγοι έχουμε μείνει αδέρφια μην τσακωνεστε ρε γαμωτο.
Κρίμα είναι..
Προτείνω γεύμα συμφιλίωσης και το τραπέζι θα το πληρωσω εγώ και ο sescoulas στην μέση λόγω του ότι είμαστε μετά τον ΝΙΠΛΑΡΟ οι αμέσως επόμενοι πιο πλούσιοι του bou.:grouphug:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Ειρήνη σε όλο τον κόσμο.
Κρίμα είναι..
Προτείνω γεύμα συμφιλίωσης και το τραπέζι θα το πληρωσω εγώ και ο sescoulas στην μέση λόγω του ότι είμαστε μετά τον ΝΙΠΛΑΡΟ οι αμέσως επόμενοι πιο πλούσιοι του bou.:grouphug:
φιλε μου κανεις δεν τσακωνεται..απλος σαν αντρες που ειμαστε περνουμε την ευθυνη των λεγομενων μας επανω μας

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.885
Πόντοι
5.506
Ειρήνη σε όλο τον κόσμο.
Κρίμα είναι..
θα βαλει και μια ταληρουμπα ο αθηναιο

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936
φιλε μου κανεις δεν τσακωνεται..απλος σαν αντρες που ειμαστε περνουμε την ευθυνη των λεγομενων μας επανω μας
Ρε Τασσαρε εγώ το λέω λόγω του ότι αιωρείται ένας εκνευρισμός στα γραφόμενα σας.Κριμα είναι να μανουριαζουμε μεταξύ μας εδώ είμαστε όλοι συναγωνιστές και φιλαράκια δεν πρέπει να την λέμε ο ένας στον άλλο.Ευχομαι να τα βρείτε και να λήξει η παρεξήγηση.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.308
Πόντοι
12.756
Ρε Τασσαρε εγώ το λέω λόγω του ότι αιωρείται ένας εκνευρισμός στα γραφόμενα σας.Κριμα είναι να μανουριαζουμε μεταξύ μας εδώ είμαστε όλοι συναγωνιστές και φιλαράκια δεν πρέπει να την λέμε ο ένας στον άλλο.Ευχομαι να τα βρείτε και να λήξει η παρεξήγηση.
σεσκουλας φταιει που ειναι τσιπης

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
δεν θα τα βρουμε ποτε αν δεν απαντηση στο οτι δεν ειμαι τιμιος

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.308
Πόντοι
12.756

Stories

Νέο!

Stories