The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.750
- Πόντοι
- 25.467
?Πως με ξερεις ρε μεγαλε αγιε!
Ριξε και ενα old fashion τωρα σε emoticon για να σε δω... το χεις;
?Πως με ξερεις ρε μεγαλε αγιε!
Ριξε και ενα old fashion τωρα σε emoticon για να σε δω... το χεις;
Δεν σε πιανει κανενας! RESPECT!
Εγω ειπα να ξηγηθειτε. Οχι να αποκαλυψετε.
Τι θα γινει, θα κεραστουμε η οχι, ναουμ!
τα πάντα στην ωρα τους,αστα και καδένα γιατί έσπασε η γλυστραΣέρβις, έχετε κάνει;
Λάδια, βαλβολίνες και φίλτρα πότε αλλάξατε;
τα πάντα στην ωρα τους,αστα και καδένα γιατί έσπασε η γλυστρα
μπα δεν χρειάζεται τουρπατος είμαι τοσα χρόνιαΕλάτε τότε να σας τουρμπίσουμε.
υπάρχει μια καινουργια τεχνολογία απο το διάστημα ,θα γινετε πυραυλοκίνητος δεν θα ξέρετε που να σταθείτεμπα δεν χρειάζεται τουρπατος είμαι τοσα χρόνια
Με εσιαξε ο αγιος. Για καμαρωσε τον. Πρωτο κερασμα τουρτα! Αν ητανε πιο νωρις θα εβγαζε κοψιδι...υπήρξαν κάποιες διαφωνίες για το περιεχόμενο του μπουφέ
είχαν προβλεφθεί κάποια στοιχειώδη για την περίσταση εδέσματα και κάποιοι κύριοι Σελέμπε; Ατενέζος; αν διαβάζω καλά, έχουν μουτζουρώσει την πρόταση και έχουν ζωγραφίσει ένα:
μπα δεν χρειάζεται τουρπατος είμαι τοσα χρόνια
αυτα στο διάστημα, εδώ εχει βαρύτητα,αλλα δεν ειναι του νηματος αυτα καλό βράδυυπάρχει μια καινουργια τεχνολογία απο το διάστημα ,θα γινετε πυραυλοκίνητος δεν θα ξέρετε που να σταθείτε
μπα δεν χρειάζεται τουρπατος είμαι τοσα χρόνια
έχω τέσσερα κενά κρεβάτια, του Ψυχοπαθή, του Λάιον που θα κοιμηθεί σήμερα στο Μενεδημάδικο, του Πούσυ που λένε όμως ότι είναι στοιχειωμένο, και αν θέλετε ανέσεις μπορείτε να κοιμηθείτε στο ρετιρέ του κ. Νίπλη, αρκεί αν παρκάρετε στο προσωπικό του πάρκινγκ από κάτω, να βάλετε κάποιον άλλον το επόμενο πρωί να γυρίσει το κλειδί στην μίζα και να είστε κατά προτίμηση 30 μέτρα μακρυά. Οι επιταγές, καταλαβαίνετε
πού προτιμάτε να σας φέρω σεντόνια;
ολα κομπλε ειναι,μονο φονταν καλή συνέχειαΝα σας βάλουμε μια σκάστρα τουλάχιστον!!!
Μπήκατε στην κλινική μας! Να μην σας περιποιηθούμε;
ολα κομπλε ειναι,μονο φονταν καλή συνέχεια
α ευχαριστώ πολύ...μπα λογικά πράγματαΌπως αγαπάτε.
Να μας ξανάρθετε.
Περιμένουμε και νέο ιατρό με ειδικότητα στη χημική υπετροφοδότηση με νίτρο.
α ευχαριστώ πολύ...μπα λογικά πράγματα
Τι το ψάχνετε... για εμάς τους γηραιότερους, οτιδήποτε εκτός Γούναρη, Βέμπο και Αττίκ, είναι πουστοκωλομπαράδικο.
Οχι οτι δεν ηξερα οτι δεν εισαι ακριβοδικαιος (μονο οποτε σε συμφέρει, σαν τον καμάρι σου) αλλα περιμενα οταν αναφερουν τριτα προσωπα να σχολιασεις πρωτα αυτο και μετα να κανεις βλακώδη καλαμπούριαέχω τέσσερα κενά κρεβάτια, του Ψυχοπαθή, του Λάιον που θα κοιμηθεί σήμερα στο Μενεδημάδικο, του Πούσυ που λένε όμως ότι είναι στοιχειωμένο, και αν θέλετε ανέσεις μπορείτε να κοιμηθείτε στο ρετιρέ του κ. Νίπλη, αρκεί αν παρκάρετε στο προσωπικό του πάρκινγκ από κάτω, να βάλετε κάποιον άλλον το επόμενο πρωί να γυρίσει το κλειδί στην μίζα και να είστε κατά προτίμηση 30 μέτρα μακρυά. Οι επιταγές, καταλαβαίνετε
πού προτιμάτε να σας φέρω σεντόνια;
Oταν το εγραψε ο Σαββοπουλος νομιζε οτι επιτελους εγραψε ρεμπετικο και λεει η Μπελου στο τελος "Αχ Διονυση,μ' εκανες και τραγουδαω ποπ"
Eχετε δικιο,υπαγω να ξεραθω.Καλη βαρδιαΣας έχω πει πολλές φορές πως μετά τις 12 τα μεσάνυχτα δεν βάζουμε ποτέ δυνατά την μουσική.
Τι καταλάβατε τώρα που ξυπνήσατε και το φάντασμα;;; ?