ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.469
- Πόντοι
- 5.006
Προς τι η επιθεση ρε τύπε;
Εγώ διεκρινα το αληθινό ενδιαφέρον σου προς τον τύπο από τις απαντήσεις που του έδωσες στο παρόν νημα και απλά του έστειλα το λινκ να έχει μαζεμένες τις πολύτιμες συμβουλές σου και να μην ψαχνει δεξιά κι αριστερά
Aυτή είναι η γνώμη μου για την επανεμφάνιση σου.Ανακατωσούρας ε;
4(διπλο ελληνικο σκετο,φραπε και 2 φρεντο εσπρεσσο)
Οπως το πατε,θα αρχισω να νομιζω οτι πινω πολλους
Οπως το πατε,θα αρχισω να νομιζω οτι πινω πολλους
δεν χρειάζεται σε παίρνω παρτούζα και μόνος μου ? οπως κανεις σε ολα τα νηματα που πηγαίνεις,οπου πας παρτούζα θα έχεις ?Γίνατε το τριο στούτζες και αναθάρρησες;
δεν παίζουμε κρυφτό , είσαι παντού και πουθενά με τις μλκ που γράφεις ,την κατσίκα δεν την λυπάσαι που την αφήνεις τοσες ώρες μόνη ? ???Εμένα έψαχναν να με δείρουν γιατί δε βρίζω τις εργαζόμενες, μη δίνετε σημασία, τους πέταξα ένα κόκκαλο και ησύχασαν.
δεν παίζουμε κρυφτό , είσαι παντού και πουθενά με τις μλκ που γράφεις ,την κατσίκα δεν την λυπάσαι που την αφήνεις τοσες ώρες μόνη ? ???
καλος σας βρίσκωΚαλώς ήλθατε.
Πάρτε ένα φοντανάκι.
ναι ξέρω εχει βγάλει το δίσκο ο barock ?
με τραγούδια ορίτζιναλ ή εν συντομία cross dress ? ?Και CD έχει βγάλει, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
με τραγούδια ορίτζιναλ ή εν συντομία cross dress ? ?
και Βανδή έχουμε
εχεις τα δικια σου και εσυ ?Τι το ψάχνετε... για εμάς τους γηραιότερους, οτιδήποτε εκτός Γούναρη, Βέμπο και Αττίκ, είναι πουστοκωλομπαράδικο.
Δεν θα γιορτάσουμε τις 2500 σελίδες;Νυχτερινό σιωπητήριο ------>
νωρις ειναι ,ας έρθει η επόμενη βαρδιαΝυχτερινό σιωπητήριο ------>