The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.883
- Πόντοι
- 25.467
εχεις τα δικια σου και εσυ ?
Σας ενοχλεί το αριστερό σας μάτι;
Έχουμε και οφθαλμολογικό στην κλινική.
εχεις τα δικια σου και εσυ ?
Τωρα λου το λες...Δεν θα γιορτάσουμε τις 2500 σελίδες;
με φωνάξατε παρων ...και οφθαλμίατρος και γυναικολόγοςΣας ενοχλεί το αριστερό σας μάτι;
Έχουμε και οφθαλμολογικό στην κλινική.
ωχ ???με φωνάξατε παρων ...και οφθαλμίατρος και γυναικολόγος
με φωνάξατε παρων ...και οφθαλμίατρος και γυναικολόγος
Τωρα λου το λες...
Για... να ξηγιεται ο νηματοθετης, παρακαλω.
Εγω ειπα να ξηγηθειτε. Οχι να αποκαλυψετε.Με έχετε για αφελή;;;
Έτσι και αποκαλύψω δημοσία που βρίσκονται τα τρόφιμα της δεξίωση, θα μεριμνήσει ο κ Άνχελο να μην βρούμε ούτε βολοβάν.
μην ανησυχείτε θα μείνουμε στο ωχ δεν θα πάμε στο βαχ εχω λεπτα χερια ,παλιότερα ξεγεννούσα διαφορά ογκώδη ζωαωχ ???
το αγροτικο σου σε αλλο θύμα αλλα σε αλλο νημα,μην τα γαμάμε ολα σαν τον barockμην ανησυχείτε θα μείνουμε στο ωχ δεν θα πάμε στο βαχ εχω λεπτα χερια ,παλιότερα ξεγεννούσα διαφορά ογκώδη ζωα
Εγώ θέλω μία Τία Μαρία με τριμμένο πάγο.Με έχετε για αφελή;;;
Έτσι και αποκαλύψω δημοσία που βρίσκονται τα τρόφιμα της δεξίωση, θα μεριμνήσει ο κ Άνχελο να μην βρούμε ούτε βολοβάν.
?Εγώ θέλω μία Τία Μαρία με τριμμένο πάγο.
Ήλπιζα να μου πείτε ότι έχει τελειώσει οπότε θα ζήταγα μία Άννα Μαρία.
μην ανησυχείτε ειμαι διδακτορ ,και εχω και βοηθούς αφεθείτε στα χερια μου ...θα γινετε σαν καινούργιοςτο αγροτικο σου σε αλλο θύμα
ατυχοι είστε , καινούργιος είμαι εκ γενετήςμην ανησυχείτε ειμαι διδακτορ ,και εχω και βοηθούς αφεθείτε στα χερια μου ...θα γινετε σαν καινούργιος
Εγώ θέλω μία Τία Μαρία με τριμμένο πάγο.
Αμα δεν το θελεις το πινω εγω.Ήλπιζα να μου πείτε ότι έχει τελειώσει οπότε θα ζήταγα μία Άννα Μαρία.
ατυχοι είστε , καινούργιος είμαι εκ γενετής
?Εγω ειπα να ξηγηθειτε. Οχι να αποκαλυψετε.
Τι θα γινει, θα κεραστουμε η οχι, ναουμ!
Πως με ξερεις ρε μεγαλε αγιε!
ατυχοι είστε , καινούργιος είμαι εκ γενετής
Βαζω πλατη αν θελεις...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλα τα κουλά πέφτουν στην βάρδια μου