Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σας έχω πει πολλές φορές πως μετά τις 12 τα μεσάνυχτα δεν βάζουμε ποτέ δυνατά την μουσική.

Τι καταλάβατε τώρα που ξυπνήσατε και το φάντασμα;;; ?
Τις προαλλες παντως μια χαρά την εφαγες την πίπα με τα πμ που δε... θυμοσουν και καλά και αρχισες τις κωλοτούμπες.
"Σούπερ"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οχι οτι δεν ηξερα οτι δεν εισαι ακριβοδικαιος (μονο οποτε σε συμφέρει, σαν τον καμάρι σου) αλλα περιμενα οταν αναφερουν τριτα προσωπα να σχολιασεις πρωτα αυτο και μετα να κανεις βλακώδη καλαμπούρια
Εσυ τουλαχιστον αντιληφθηκες οτι ηταν καλαμπουρι, εγω ούτε καν

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Οχι οτι δεν ηξερα οτι δεν εισαι ακριβοδικαιος (μονο οποτε σε συμφέρει, σαν τον καμάρι σου) αλλα περιμενα οταν αναφερουν τριτα προσωπα να σχολιασεις πρωτα αυτο και μετα να κανεις βλακώδη καλαμπούρια

Δείτε (oops i did it again)

διαφωνώ με την αναφορά τρίτων προσώπων. Δεν είμαι όμως αιρετός ή αυτόκλητος υπερασπιστής της απόλυτης δικαιοσύνης. Αν ήμουν κάτι τέτοιο, θα ξεκινούσα τις παρεμβάσεις στην έξω ζωή. Διότι, εδώ, δεν θα ήμουν υπερασπιστής αλλά μαϊδανός.

Πότε παρεμβαίνω (και πότε παρεμβαίνουμε αρκετοί από εδώ, δεν είναι κατάθεση ψυχής αυτό το ποστ, είναι προτροπή να δείτε αλλιώς την πλειοψηφία των μελών) ; όταν βλέπω να υπάρχει κάπου μένος, εμμονή, παραλογισμός. Διότι και θέλω να το σταματήσω και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, είναι εύκολα "διακωμωδίσιμο"

Για αυτό γουστάρω και τον Άγιο τόσο πολύ. Έχετε φαγωθεί να μιλάτε για τυφλή υποταγή και αντιγραφή του, αλλά δεν αναρωτηθήκατε πριν από όλα: ας πούμε ότι παίρνουνε το μέρος του από συνήθεια πλέον και οικειότητα, πώς όμως ξεκίνησε αυτή η συνήθεια και αυτή η οικειότητα; σας απαντώ στην ερώτηση που ποτέ δεν κάνατε αλλά θα έπρεπε: επειδή δεν διακρίνεται από μένος, εμμονή και παραλογισμό. Για την ακρίβεια μπορεί να επικροτήσει ένα ποστ σας ενώ σε 10 προηγούμενα σας κορόιδευε. Και αυτό τον ξεχωρίζει.

Ο κ.Χελ έγραψε όσα έγραψε ως πλακίτσα στο τόπικ της πλακίτσας και ό,τι συμβουλή είχε να δώσει στο τόπικ της συμβουλής. Στην τοποθέτηση σας απάντησε ψύχραιμα. Όταν δείξατε το γνωστό μένος σας, βγήκε ίσως εκτός ορίων. Τυπικά δεν γράψατε κάτι ψευδές, οφτόπικ ή προσβλητικό. Τυπικά, το δίκιο είναι με το μέρος σας. Πρακτικά, κυνηγάτε συνέχεια την ουρά σας και ακόμα και όταν κοντοστέκεστε, είστε στην τσίτα να ξανατρέξετε. Αν ο κ. Χελ ξεκινούσε μια αψιμαχία μαζί σας και την ολοκλήρωνε με αναφορά σε "τρίτα πρόσωπα" θα τον κατέκρινα αυτοβούλως και πριν την προτροπή σας. Εγώ βλέπω έναν τύπο που έκανε σχεδόν το παν να μην έρθει σε αντιπαράθεση (οκ, δεν είναι και Άγιος, το πιάσαμε το υπονοούμενο έτσι;). Επίσης είδα ότι αυτό που εσείς θεωρείτε σαν άρνηση να παραδεχτεί ενώπιον του Μενέδημου τα αστεία του, μπορεί να είναι και τακτ και συστολή και ευγένεια. Θα μου πείτε πώς, γιατί έκανε τα αστεία τότε; Θα μπορούσα να σας απαντούσα πολλά, σχετικώς με την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση, αλλά δεν θέλω να τον γλωσσοφάω τον άνθρωπο, μπορεί να μιλήσει ο ίδιος. Εσείς όμως, αν αφαιρέσουμε τα τρίτα πρόσωπα ως οντότητες και αφήσουμε μόνο άψυχα ερεθίσματα, είστε έτοιμος να δεχτείτε ότι διάγετε ιδιαιτέρως ερεθισμένος;

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.750
Πόντοι
25.467
Εσυ τουλαχιστον αντιληφθηκες οτι ηταν καλαμπουρι, εγω ούτε καν

Εσείς που τα πάτε καλά με τα φαντάσματα, παρακαλώ να του μεταφέρετε να μην μου πρίζει τα αρχίδια με π.μ. του 2011 και 2014 που αντηλλάγησαν σε άλλα θέματα για εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις, και απείχαν παρασάγγας από την τρέχουσα συμπεριφορά του. :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εσείς που τα πάτε καλά με τα φαντάσματα, παρακαλώ να του μεταφέρετε να μην μου πρίζει τα αρχίδια με π.μ. του 2011 και 2014 που αντηλλάγησαν σε άλλα θέματα για εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις, και απείχαν παρασάγγας από την τρέχουσα συμπεριφορά του. :)
Θα μου επιτρεψετε να μην αναμιχθω.
Θα ητο αφελές εξαλλου εκ μερους μου να θεωρησω οτι τωοντι το χρειαζεσθε.

Περαιτερω, μια και μου θυμισατε το ετος 2011, παω να διαβασω μερικα αποθηκευμενα μηνυματα της εποχης εκεινης για να μελαγχολησω

• Like
Αντιδράσεις: alpula
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.750
Πόντοι
25.467
Θα μου επιτρεψετε να μην αναμιχθω.
Θα ητο αφελές εξαλλου εκ μερους μου να θεωρησω οτι τωοντι το χρειαζεσθε.

Περαιτερω, μια και μου θυμισατε το ετος 2011, παω να διαβασω μερικα αποθηκευμενα μηνυματα της εποχης εκεινης για να μελαγχολησω

Καλή ανάγνωση σας εύχομαι. :)

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.750
Πόντοι
25.467
Σας ευχαριστω.
Αν και μερικες φορες διαβαζοντας τα, θελω να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο

Συμβαίνει σε όλους.

"Ουδείς άσφαλτος" που έλεγε και η αοιδός Λαίδη Άντζυ. :)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Σας ευχαριστω.
Αν και μερικες φορες διαβαζοντας τα, θελω να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο
Σου λείπει ο παλιός μουνιβαγόνης, ο λάκαρος και ο δοπαμίνας;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Συμβαίνει σε όλους.

"Ουδείς άσφαλτος" που έλεγε και η αοιδός Λαίδη Άντζυ. :)
Καποια λαθη ΔΕΝ πρεπει να γινονται
Πολυ περισσοτερο και για δευτερη φορα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σου λείπει ο παλιός μουνιβαγόνης, ο λάκαρος και ο δοπαμίνας;
Ο εαυτος μου πριν 10 χρονια μού λειπει

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Καποια λαθη ΔΕΝ πρεπει να γινονται
Πολυ περισσοτερο και για δευτερη φορα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο εαυτος μου πριν 10 χρονια μού λειπει
Σε όλους μας. :confused:

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
πιάστε κάτι κόκκινο, εκτός από Λάιον, αυτός ό,τι και να πιάσει, πάλι θα τσακώνεται :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Επιασα το πακετο με τα τσιγαρα

μελαγχολικός απόψε

σας στεναχώρησε η γυναίκα, η αρραβωνιάρα, η αναπληρωματική, η κολομπιάνα, η πρώην μέλος, η νυν μέλος, η έτοιμη να γραφτεί μέλος;

τι τα θέλετε, γυναίκες, ανισόρροπες :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom