Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
σας στεναχώρησε η γυναίκα, η αρραβωνιάρα, η αναπληρωματική, η κολομπιάνα, η πρώην μέλος, η νυν μέλος, η έτοιμη να γραφτεί μέλος;

τι τα θέλετε, γυναίκες, ανισόρροπες :)
Μαλλον εγω ειμαι ο ανισορροπος, αυτες ολες μια χαρα ειναι

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εγώ βλέπω έναν τύπο που έκανε σχεδόν το παν να μην έρθει σε αντιπαράθεση
Πρώτο του ποστ το παρακάτω. Δηλαδη αν ηθελε να ερθουμε σε αντιπαραθεση τι θα εγραφε για πρώτο ποστ;:confused:

"Πωπω τυπε τι κακο μου εκανες τωρα; :confused: :confused: :confused:

Τραγικο ναυαγιο παντως τυπε εισαι ετσι;Και κερατας και χαφιεδακος της κακιας ωρας....:2funny:"

Τελευταία τροποποίηση:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τι δεν καταλαβαίνετε;

Προφανώς έχει υποστεί την ανωτέρω επισήμανση που σας έκανε και μην ημπορώντας να διακρίνει πρόσωπα και καταστάσεις, του φταίνε όλοι και όλα.
Για να μη χαλαμε και το νημα του τυπου, εδω ο κατα τα αλλα σωστος νηματοθετης που δεν κανει ποτε αναφορες σε τριτα προσωπα και δε διακρινεται από μένος, εμμονή και παραλογισμό :headbang:

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Πρώτο του ποστ το παρακάτω. Δηλαδη αν ηθελε να ερθουμε σε αντιπαραθεση τι θα εγραφε για πρώτο ποστ;:confused:

"Πωπω τυπε τι κακο μου εκανες τωρα; :confused: :confused: :confused:

Τραγικο ναυαγιο παντως τυπε εισαι ετσι;Και κερατας και χαφιεδακος της κακιας ωρας....:2funny:

η αντιπαράθεση δεν θα ήτο με εσάς, εσείς είστε ο προφανής στριμμένος :) η αντιπαράθεση θα ήταν με αυτόν που είναι στην ευάλωτη αλλά και αρχιδάτη θέση να ζητάει δουλειά :)
σας χαιρετώ, έχω να ετοιμάσω το κρεβάτι του νέου ασθενή Μάκια Μάκια (ο ασθενής λέγεται έτσι, δεν σας την πέφτω).

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.749
Πόντοι
25.467
Δεν θα τον πιάσω τον Δρ. Τσελεμπερέ!!! Που θα μου πάει;;;

Μας άφησε αμανάτι το φάντασμα να μας ζαλίζει το κατζίον, κι αυτός έκοψε ρόδα μυρωμένα...

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.749
Πόντοι
25.467
Παρακαλώ να επισημάνει κάποιος στο φάντασμα πως με το να κτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο δεν θα καταφέρει τίποτα περισσότερο από το να ξυπνήσει τους ασθενείς. :)

Φάντασμα είναι! Ούτε πρόκειται να ξαναπεθάνει, ούτε να ματώσει, ούτε να κάνει ζημιά σε κάτι που άλλωστε δεν υπήρχε εντός του κρανίου του τελευταία. :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δεν θα τον πιάσω τον Δρ. Τσελεμπερέ!!! Που θα μου πάει;;;

Μας άφησε αμανάτι το φάντασμα να μας ζαλίζει το κατζίον, κι αυτός έκοψε ρόδα μυρωμένα...
Το ειπες στον αλεξ αυτο που ηθελες, δε χρειαζοταν να μου στειλεις και πμ

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.749
Πόντοι
25.467
Screenshot_20210930-030820.png

• Αγάπη
Αντιδράσεις: LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τι δεν καταλαβαίνετε;

Προφανώς έχει υποστεί την ανωτέρω επισήμανση που σας έκανε και μην ημπορώντας να διακρίνει πρόσωπα και καταστάσεις, του φταίνε όλοι και όλα.

Παρακαλώ να επισημάνει κάποιος στο φάντασμα πως με το να κτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο δεν θα καταφέρει τίποτα περισσότερο από το να ξυπνήσει τους ασθενείς. :)

Φάντασμα είναι! Ούτε πρόκειται να ξαναπεθάνει, ούτε να ματώσει, ούτε να κάνει ζημιά σε κάτι που άλλωστε δεν υπήρχε εντός του κρανίου του τελευταία. :)
Οταν βάζεις την λέξη "προφανώς" μπροστά , δεν πιάνεται σαν αναφορά σε τρίτα πρόσωπα;
Κάτσε να δοκιμάσω: προφανώς εχεις φτάσει τα 50+ και δεν έχεις γυναίκα, παιδιά, εγγόνια κλπ. για αυτό ξημεροβραδιάζεσαι ολη μερα στο φορουμ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
η αντιπαράθεση δεν θα ήτο με εσάς, εσείς είστε ο προφανής στριμμένος :) η αντιπαράθεση θα ήταν με αυτόν που είναι στην ευάλωτη αλλά και αρχιδάτη θέση να ζητάει δουλειά :)
σας χαιρετώ, έχω να ετοιμάσω το κρεβάτι του νέου ασθενή Μάκια Μάκια (ο ασθενής λέγεται έτσι, δεν σας την πέφτω).

Καλό βράδυ

makmak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
1.893
Πόντοι
206

ασε μην κάνεις το κόπο ?

makmak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
1.893
Πόντοι
206
Τότε θα σας πρότεινα να συζητήσετε με τον Δρ. Αυγοντολόρεθ, την περίπτωση να βάλετε GPL. :)
Τριπτιζόλ των 250
Σεροσμίν των 100
Λεξοτανίλ των 6
Παρτα για 2 μήνες και μετά έλα για επανεκτίμηση της κατάστασής σου.

• Χαχα
Αντιδράσεις: alpula
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.749
Πόντοι
25.467
Τριπτιζόλ των 250
Σεροσμίν των 100
Λεξοτανίλ των 6
Παρτα για 2 μήνες και μετά έλα για επανεκτίμηση της κατάστασής σου.

Είναι σοβαρό λοιπόν ιατρέ μου;

Πείτε μου ...

Μην με κρατάτε σε αγωνία. :confused:

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Σημαντική ανακοίνωση και ευχάριστη αλλαγή αρνητικού κλίματος

παρακαλούνται οι κυνηγοί ταλέντων της Κλινικής να εντοπίσουν αυτόν τον τύπο και να του προσφέρουν μια πλουσιοπάροχη θέση δίπλα στον κ.Ραοπάο στον τομέα "Χαβαλές και λοιπές πολιτιστικές εκδηλώσεις" για να κυλούν πιο αρμονικά οι Κυριακές μας:

Μου έχει τύχει το ανάποδο. Πήδαγα εκδιδόμενη. Στημένη στα 4. Ευχαριστιόμουν να βλέπω την κωλάρα της. Ξαφνικά ρίχνει ένα κλάσιμο γύρω στα 3 δευτερόλεπτα. Η μπόχα έντονη, έκανα ότι δεν τρέχει τίποτα και συνέχισα το γαμήσι μου σαν κύριος. Μετά από 5 λεπτά ρίχνει άλλο ένα κλανίδι ακόμα μεγαλύτερο και δυνατότερο, σκέτο βεγγαλικό, αφού περίμενα να ακούσω και τον παπά να λέει "Χριστός Ανέστη", κοντοστέκομαι, κοντοστάθηκε κι αυτή. Δεν κοιταχτήκαμε, δεν μιλήσαμε. Απλά προσπαθούσαμε και οι δύο να βγούμε στην επιφάνεια να πάρουμε μία τζούρα καθαρού αέρα

υγ
παρακαλείται ο κ. Κάσπερ να μην κάνει ανασκαφές στα ποστ του ανθρώπου επί Ολυμπιάδας 2004 για τυχόν κακές στιγμές του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom