athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.732
- Πόντοι
- 12.756
θα το δω απο το κινητο εχω περασει την εφαρμογηΔεν προλαβαινεις να το δεις εσυ,δουλευεις.ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ
θα το δω απο το κινητο εχω περασει την εφαρμογηΔεν προλαβαινεις να το δεις εσυ,δουλευεις.ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ
Τι είναι αυτό;ΓΑΜΙΟΛΕΣ βαρυσημαντη ανακοινωση....10 Οκτωβριου 5 το πρωι ΟΤΕ τιβι ο τριτος και φαρμακερος αγωνας αναμεσα σε ΦΙΟΥΡΥ-ΓΟΥΑΙΛΝΤΕΡ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΥΠΣΙ ΚΙΝΓΚ
Δεν θα μπορεις,θα πινεις καφε και θα παρακολουθεις μπουντοτκομ απο το κινητοθα το δω απο το κινητο εχω περασει την εφαρμογη
μποξ παγκοσμιος τιτλοςΤι είναι αυτό;
Αρκεί!
Κιλά;μποξ παγκοσμιος τιτλος
βαρεα
δεν έχω κάτι μαζί σας, ούτε με τους υπολοίπους, αλλά όπως έρχεται και γαμάει όλα τα νηματα και τον έχουν καταλάβει μέχρι και οι άσχετοι(άσχετοι εννοώ όσοι δεν γράφανε εδώ) τόσο θα τον ξεφτιλίζουμε παντού!Αρκεί!
Το εμπεδώσαμε!
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, και πάμε παρακάτω παρακαλώ.
δεν το εκανα εγω ημουν στο κηπο και ψωλαραMια μικρή παρατήρηση σχετικά με το χθεσινό γυμνάσιο πυρκαγιάς.
Δεν θέλω να σας ταράξω, αλλά όταν λέμε "γυμνάσιο" εννοούμε "άσκηση". Κοντολογίς κάτι που γίνεται εικονικά.
Συνεπώς δεν ήταν επιτακτική η ανάγκη να πυρπολήσετε τα μαγειρεία της κλινικής, και σήμερα να είμαστε στην δυσάρεστη θέση να παραγγείλουμε το φαγητό των ασθενών από έξω.
Περριτό δε θεωρώ να αναφέρω πως τα έξοδα σίτισης των ασθενών, καθώς και τα έξοδα αποκατάστασης των μαγειρείων, θα παρακρατηθούν από τον μισθό σας.
Αν ειναι γυναικειο,στειλε ενα πμ στον ΑΛεξ θα το εκτιμησει ιδιαιτερως
Ναι δεν θα φάμε τοτεΓΑΜΙΟΛΕΣ βαρυσημαντη ανακοινωση....10 Οκτωβριου 5 το πρωι ΟΤΕ τιβι ο τριτος και φαρμακερος αγωνας αναμεσα σε ΦΙΟΥΡΥ-ΓΟΥΑΙΛΝΤΕΡ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΥΠΣΙ ΚΙΝΓΚ
Τι τσιμπησες μάν πρωινό;Αν ειναι γυναικειο,στειλε ενα πμ στον ΑΛεξ θα το εκτιμησει ιδιαιτερως
Δεν χρειαζεται να το επιβεβαιωσεις ομωςδεν το εκανα εγω ημουν στο κηπο και ψωλαρα
ασε που μια μαγισσα με κρεατοελια στη μυτη κανονικη μου ειπε καποτε να αποφευγω πυρκαγιες και στουκες με το αμαξι
απο ταρατσες και γκρεμους μπορω να βουταω κανονικα ομως
δεν έχω κάτι μαζί σας, ούτε με τους υπολοίπους, αλλά όπως έρχεται και γαμάει όλα τα νηματα και τον έχουν καταλάβει μέχρι και οι άσχετοι(άσχετοι εννοώ όσοι δεν γράφανε εδώ) τόσο θα τον ξεφτιλίζουμε παντού!
Στο φινάλε προτιμώ να το κάνω εδώ πάρά στα πορνονήματα!
Να μην έρχεται να γράφει τα ίδια και τα ιδια σαν κομπελξικός να αφήσουμε και εμείς το νήμα τουτο καθαρό!
Σαντουιτς,γαλοπουλα,κασερι(τυρι για μερικους μερικους) μαρουλιΝαι δεν θα φάμε τοτε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι τσιμπησες μάν πρωινό;
απο ταρατσα βγαλε βιντεο με την πτωση σου θελω να το δωδεν το εκανα εγω ημουν στο κηπο και ψωλαρα
ασε που μια μαγισσα με κρεατοελια στη μυτη κανονικη μου ειπε καποτε να αποφευγω πυρκαγιες και στουκες με το αμαξι
απο ταρατσες και γκρεμους μπορω να βουταω κανονικα ομως
σωστοςΓνωρίζετε πως είστε πάντα ευπρόσδεκτος, όπως είναι και ευπρόσδεκτα τα πάσης φύσεως σχόλια σας.
Καλώς κάνατε και τα μεταφέρατε εδώ.
Το πολύ το "Κύριε Ελέησον" το βαριέμαι ακόμη και εγώ που είμαι Άγιος.
Εξάλλου γνωρίζετε πολύ καλά πως αυτή η προστριβή θα καταλήξει σε βρόγχο, όπου όλα θα ανακυκλώνονται και θα αναμασώνται, όπως ακριβώς οι προστριβές με τον (κ.) Μπαρμπαπήδουλο, αλλά και με κάποια άλλη στοιχειωμένη ψυχή.
μια κουταλια ταχινι πρωινο και σε λιγο μεσημεριανο κοτοιπουλο με ψητες πατατεςΣαντουιτς,γαλοπουλα,κασερι(τυρι για μερικους μερικους) μαρουλι
Ωραία μάν το βράδυ και το μεσημέρι πιο δυναμικό σε θελωΣαντουιτς,γαλοπουλα,κασερι(τυρι για μερικους μερικους) μαρουλι
kαταλαβα θα εχει και ζεστη θα λιωσεις απο την πολυ δουλεια να παρεις να πινεις πολλα υγραθα το δω απο το κινητο εχω περασει την εφαρμογη
Και εγώ τώρα σε λίγο περνω μπροςμια κουταλια ταχινι πρωινο και σε λιγο μεσημεριανο κοτοιπουλο με ψητες πατατες