celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.173
- Πόντοι
- 6.056
Τι να σου κανει μια κουταλια?72 ωρες μεσα στο λιοπυρι,τη βροχη,το χιονι πως να αντεξειςμια κουταλια ταχινι πρωινο και σε λιγο μεσημεριανο κοτοιπουλο με ψητες πατατες
Τι να σου κανει μια κουταλια?72 ωρες μεσα στο λιοπυρι,τη βροχη,το χιονι πως να αντεξειςμια κουταλια ταχινι πρωινο και σε λιγο μεσημεριανο κοτοιπουλο με ψητες πατατες
τσεκαρισμενο οταν πεφτω απο μεγαλο υψος αναπηδαω σαν μπαλα μπασκετ μεχρι να απορροφηθει η προσκρουσηΔεν χρειαζεται να το επιβεβαιωσεις ομως
οχι ακομαΣτο στόλο είσαι;
μα ποιος εισαι ο τιραμολατσεκαρισμενο οταν πεφτω απο μεγαλο υψος αναπηδαω σαν μπαλα μπασκετ μεχρι να απορροφηθει η προσκρουση
και τον κιμα που σουφρωσες τι θα τον κανεις ... θα ταΐσεις τα αδεσποταμια κουταλια ταχινι πρωινο και σε λιγο μεσημεριανο κοτοιπουλο με ψητες πατατες
ο κυριος μπαροκ κουρασε γενικα να εχει στο κατοπι οτι εχει μουνι στο σαιτ και ηδικα στα θρεντ της ενημερωσης που δεν εχει αποψη παρα μονο καυλαντα
αυτα
κακομοιρη εχεις ρεψειτι εκανε ο Μπαροκος;εχω χασει επεισοδια;αυτη η δουλεια φταιει με εχει τσακισει δεν προλαβαινω τιποτα...με το ζορι μπαινω λιγο εδω για καυλαντα
νταξει λιγο αηδιαΝα και κάτι που συμφωνούμε.
Σημειώστε την μέρα, για να το γιορτάζουμε στις επετείους.
E ναι,που να προλαβεις,ουτε διαλλειμα για νερο δεν κανεις,απλα λιγο μπου,4-5 ωριτσες στα κλεφτα,μεχρι να σχολασεις.Μετα εισαι κατακοπος βεβαιως βεβαιωςτι εκανε ο Μπαροκος;εχω χασει επεισοδια;αυτη η δουλεια φταιει με εχει τσακισει δεν προλαβαινω τιποτα...με το ζορι μπαινω λιγο εδω για καυλαντα
πρεπει να γινω Νιπλης να εχω απλετο χρονοE ναι,που να προλαβεις,ουτε διαλλειμα για νερο δεν κανεις,απλα λιγο μπου,4-5 ωριτσες στα κλεφτα,μεχρι να σχολασεις.Μετα εισαι κατακοπος βεβαιως βεβαιως
δεν θα διαφωνησω καθολου ... απλος υπαρχει και αλλος τροπος εκτος απο να τον κανιβαλισεις ....του δινεις να καταλαβει οτι πρεπει να το κοψει....αν δεν καταλαβει τοτε τι να πωνταξει λιγο αηδια
να κατσικωνεσαι στα θρεντ και να κανεις το αυτοκλητο μαντροσκυλο ενω δεν εχεις βγαλει ενα ευρω απο την τσεπη σε αυτους που σκανε 150ρια και 200ρια
λιγο ελεος
καλη η καυλαντα αλλα οχι
αδελφε μου με σωζεις μια επιταγη θελωπρεπει να γινω Νιπλης να εχω απλετο χρονο
δεν νιωθει μαν εκει ειναι νυχτα μερα μην γραψει κανεις κατι να πεταχτει σαν λυσσαλαιος υπερασπιστηςδεν θα διαφωνησω καθολου ... απλος υπαρχει και αλλος τροπος εκτος απο να τον κανιβαλισεις ....του δινεις να καταλαβει οτι πρεπει να το κοψει....αν δεν καταλαβει τοτε τι να πω
τσακο μερικές για προθέρμανσηΓΑΜΙΟΛΕΣ βαρυσημαντη ανακοινωση....10 Οκτωβριου 5 το πρωι ΟΤΕ τιβι ο τριτος και φαρμακερος αγωνας αναμεσα σε ΦΙΟΥΡΥ-ΓΟΥΑΙΛΝΤΕΡ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΥΠΣΙ ΚΙΝΓΚ
στο ξαναλεω συμφωνο απολυτα μαζι σου ο κανιβαλισμος δεν εχει να κανει αποκλειστικα με κανεναν διαβαζω και αναφερω αυτη την λεξη ..το ξαναλεω αν δεν ερχεται στα νορμαλ επιπεδα που πρεπει υπαρχει αλλος τροποςδεν νιωθει μαν εκει ειναι νυχτα μερα μην γραψει κανεις κατι να πεταχτει σαν λυσσαλαιος υπερασπιστης
δεν τον καννιβαλισα απλα λεω οτι κουρασε....πολυ
τσακω υγρα απο σπαρινγκτσακο μερικές για προθέρμανση
τσακω κανιβαλισμο και εσυστο ξαναλεω συμφωνο απολυτα μαζι σου ο κανιβαλισμος δεν εχει να κανει αποκλειστικα με κανεναν διαβαζω και αναφερω αυτη την λεξη ..το ξαναλεω αν δεν ερχεται στα νορμαλ επιπεδα που πρεπει υπαρχει αλλος τροπος