κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.961
- Πόντοι
- 19.795
Τυπε, μαλλον εμαθε να κανει τα κακακια του στην τουαλετα, οποτε δεν εχει νοημα πια να γραφει εδω.Χωρίς Λάκαρο το σαη είναι βιτάμ.
Τυπε, μαλλον εμαθε να κανει τα κακακια του στην τουαλετα, οποτε δεν εχει νοημα πια να γραφει εδω.Χωρίς Λάκαρο το σαη είναι βιτάμ.
Τυπε, μαλλον εμαθε να κανει τα κακακια του στην τουαλετα, οποτε δεν εχει νοημα πια να γραφει εδω.
εγω δεν θα πω για την φράντζα σας ,αλλα για τα δυο υπέροχα λαμπερά ματιά σας ,εχω τυπώσει την φωτο και δεν χορταίνω να την βλέπω !
Πότε μου δεν κατάλαβα γιατί παρεξηγήθηκε που βγήκε στην φόρα ότι τρώει δάκτυλο, μετά το μασούρι ίσα - ίσα που θα γαργαλιόταν...Λες να σταμάτησε επιτέλους να χέζει κολλαριστα 50αρικα ο λάκαρος τύπε;
Μαθανε οτι οι νοσοκομες μας δεν δινουν κωλο και την κανανε.Που πήγαν οι πελάτες που μπήκαν πρίν λίγο;
Ποιος τους έδιωξε;
Εμένα έψαχναν να με δείρουν γιατί δε βρίζω τις εργαζόμενες, μη δίνετε σημασία, τους πέταξα ένα κόκκαλο και ησύχασαν.Που πήγαν οι πελάτες που μπήκαν πρίν λίγο;
Ποιος τους έδιωξε;
Βάλτε λίγο Ταξη Αγιε μου έγινε μπουρδέλο η κλινικήΠου πήγαν οι πελάτες που μπήκαν πρίν λίγο;
Ποιος τους έδιωξε;
Και ποιος τους πληροφόρησε για τα καθέκαστα;Μαθανε οτι οι νοσοκομες μας δεν δινουν κωλο και την κανανε.
Το πρόβλημα μας δεν είναι ότι δεν τις βρίζεις, είναι ότι δεν τις γαμάςΕμένα έψαχναν να με δείρουν γιατί δε βρίζω τις εργαζόμενες.
Δεν τους έδιωξα γιατρέ, κάπου έξω στον κήπο γυρνάνε, έσκασε μύτη το πρώτο ήδη.Από εδώ και πέρα όποιος διώχνει πελάτες θα του παρακρατώ τον μισθό ως αποζημίωση για τα νοσήλεια που χάνονται!!!
Δεν θα μου κλείσετε εσείς το μαγαζί !!!
Αι νοου, αι νοου.Το πρόβλημα μας δεν είναι ότι δεν τις βρίζεις, είναι ότι δεν μας γαμάς
Καλως τον μετρ των γκιφςKαλησπέρα στα παιδιά
4(διπλο ελληνικο σκετο,φραπε και 2 φρεντο εσπρεσσο)Celebre ανέφερε τον αριθμό
Τι τσιμπησες μάν;4(διπλο ελληνικο σκετο,φραπε και 2 φρεντο εσπρεσσο)
Του κατεστρεψε τη μερα
Ανακατωσούρας ε;Celebre ανέφερε τον αριθμό
Τι τσιμπησες μάν;