Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.887
Πόντοι
19.795
Θα καταθέσουμε αγωγη στο τρελοτρολ για συκοφαντική δυσφήμιση και διαφυγόντα κερδη :coffee:
Δεν λεω μεγαλα λογια και ουτε τρολαρω. Θα ρωτησω αυριο το δικηγορο μου να δουμε και κατα ποσο μπορουμε να κινηθουμε νομικα, λογω και της ιδιαιτεροτητος του σαιτ.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.621
Πόντοι
2.356
Υπαγω να μαζεψω την πραγματεια μου απο τον παγκο. Μπορει να τα ξαναπουμε αργοτερα. Θα ρωτησω αυριο και τον δικηγορο μου. Εδω μεσα με ξερουν προσωπικα και 10-12 ατομα. Δεν μπορει το καθε τρελοτρολ να με αποκαλει κλεφτη και παιδοφιλο χωρις να με ξερει και αυτο να μπορει να εχει συνεπειες ακομα και στην δουλεια μου.
ναι αλλα επιτεθηκε στην περσονα σου στο μπου τυπε... στην κανονικη σου ζωη σε ξερει προσωπικα, ωστε να εχει βαρος η γνωμη του σε αλλο ατομο που σε γνωριζει προσωπικα?

και μενα με εχουν για ψεκ και για μαλακα εδω μεσα, αλλα ουτε ενας με γνωριζει στην πραγματικη μου ζωη, και ουτε προκειται να γνωρισω κανεναν για να τον διαψευσω για το αν οντως οσα μου προσαπτουν η οσα γραφω με εκφραζουν και τα εφαρμοζω...

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.162
Πόντοι
25.467
Ναι αλλα, εγω εχασα την δουλεια εξαιτιας του τρελοτρολ που με κατασυκοφαντησε εδω μεσα. Αυτος θα την βγαλει καθαρη;

Όπως με ενημέρωσε ο δικηγόρος μου, θα συμπεριλάβει στο εξώδικο που θα σας αποστείλει, αντίγραφο από την επίμαχη ανάρτηση.

Φαντάζομαι ότι και εσείς μπορείτε να κάνετε το ίδιο και να κινηθείτε νομικά κατά αυτού που ισχυρίζεστε πως σας συκοφάντησε. Δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τον νομικό σας σύμβουλο.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Υπαγω να μαζεψω την πραγματεια μου απο τον παγκο. Μπορει να τα ξαναπουμε αργοτερα. Θα ρωτησω αυριο και τον δικηγορο μου. Εδω μεσα με ξερουν προσωπικα και 10-12 ατομα. Δεν μπορει το καθε τρελοτρολ να με αποκαλει κλεφτη και παιδοφιλο χωρις να με ξερει και αυτο να μπορει να εχει συνεπειες ακομα και στην δουλεια μου.
:grouphug: :grouphug:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
2.gif
Υπάγω μια βόλτα με τον demon γιατί έχει εκνευριστεί ιδιαιτέρως

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.194
Πόντοι
6.056

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.867
Πόντοι
22.785
:think: :think:
Θα μου βρείτε τον ασθενή το 204.... Ο κύριος α Άγιος είπε ότι τον είχε στείλει στη σάουνα....

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.162
Πόντοι
25.467
αν είναι μόνο για μία βουτιά μάλλον τζάμπα θα ξεσηκωθώ νυχτιάτικα ....

Εντάξει.... :) Δύο βουτιές. :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:think: :think:
Θα μου βρείτε τον ασθενή το 204.... Ο κύριος α Άγιος είπε ότι τον είχε στείλει στη σάουνα....

Αμάν.... :confused:

Με τούτα και με τα άλλα τον ξεχάσαμε στην κατάψυξη. :confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.517
Πόντοι
28.246
Καλησπερα!

Κωλο-γερος και Τζιμης τι ρεμουλες ετοιμάζουν παλι;

Παρακαλειται ο Αγιος Πρεβεζης να αναγνωσει το inbox του. Ευχαριστω!

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.162
Πόντοι
25.467
  • Like
Αντιδράσεις: Zebu

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Θα χαρώ να πέσει στο κενό το εξώδικο και να συνεχίσω την συνεργασία μου με τον Κωλόγερο.

Πλην όμως θα πρέπει να κάνει ο ίδιος τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποδείξει ότι οι κατηγορίες είναι ανυπόστατες (εάν πράγματι είναι). Και όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό θα πρέπει να το πράξει σύντομα, γιατί σήμερα μπορεί να είμαι εγώ, αλλά αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος.
Οι αποδείξεις της πληρης αθωότητος του φίλτατου κωλογερακου είναι ατρανταχτές και αδιαμφισβήτητες :woldman:

Η αλήθεια θα λάμψει εις το ειδώλιο του δικαστηρίου και οι αιολες κατηγορίες θα πεσουν ως χάρτινος πύργος :woldman:

Ο τρελοτρολ συκοφάντης θα πληρώσει για τις αβάσιμες και αστήριχτες κατηγορίες που εξαπέλυσε εις το έντιμο και αμόλυντο κ. Κωλογερακο :woldman:

Η χλεύη που θα υποστεί το τρελοτρολ θα είναι αδυσώπητη και ανηλεής έτσι ώστε ουδείς εις το μέλλον να διανοηθεί έστω και ως κακόγουστο αστείο να συκοφαντήσει κατά εταίρου νικ :bottom:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom