Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.672
- Πόντοι
- 2.606
Με δόσεις;πουλαω πισινες.σκετες.
Με δόσεις;πουλαω πισινες.σκετες.
και πως θα γινει αυτο τυπε? θα φερει ολα τα ανηλικα της ταυλανδης εδω αεροπορικως για να καταθεσουν πως δεν ειχαν σεξουαλικες επαφες? η θα προκαλεσει απογραφη στην ταυλανδη και θα προσθεσει το ερωτημα αυτο στα απογραφικα ερωτηματολογια?Θα χαρώ να πέσει στο κενό το εξώδικο και να συνεχίσω την συνεργασία μου με τον Κωλόγερο.
Πλην όμως θα πρέπει να κάνει ο ίδιος τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποδείξει ότι οι κατηγορίες είναι ανυπόστατες (εάν πράγματι είναι). Και όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό θα πρέπει να το πράξει σύντομα, γιατί σήμερα μπορεί να είμαι εγώ, αλλά αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος.
Πες του θα παρω 4-5,θα πω στο θειο τρουμπ να μου δωσει μερικα εκατομυρια απο τα δεκαδες χιλιαδες που εχει στην ακρη για ωρα αναγκηςΜε δόσεις;
Εγω ετοιμος ειμαι ηδη και περιμενωνα μπει ο νιπλης ρε moynhdes και να δωσει μια μεγαλη δεξιωση να παμε ολοι με παπιον....
Σε δεκάρικα θα σου τα δώσει όμως.........μην το ξεχνάςΠες του θα παρω 4-5,θα πω στο θειο τρουμπ να μου δωσει μερικα εκατομυρια απο τα δεκαδες χιλιαδες που εχει στην ακρη για ωρα αναγκης
Εσύ έχεις παπιόν είναι γεγονός αλλά δεν έχεις βρακί να φορέσεις .....Εγω ετοιμος ειμαι ηδη και περιμενω
με δοσεις νοικιαζω δικηγορους.τις πισινες τις δινω μετρητα...δεν ειναι να σας εχει μπεσα κανεις...αυριο θα ειστε ολοι μεσαΜε δόσεις;
μπορει να εχει δωσει τους κωδικους του στην wineΈχεις απόλυτο δίκιο φίλε Διομηδη!
Αυτή την αίσθηση εχω και εγώ για το νικ Αντισθένη
ποσο παει μιση πισινα τυπε?με δοσεις νοικιαζω δικηγορους.τις πισινες τις δινω μετρητα...δεν ειναι να σας εχει μπεσα κανεις...αυριο θα ειστε ολοι μεσα
Νομιζω κυκλοφορουν και καινουρια 30ρικαΣε δεκάρικα θα σου τα δώσει όμως.........μην το ξεχνάς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ έχεις παπιόν είναι γεγονός αλλά δεν έχεις βρακί να φορέσεις .....
τυπε εκπτωσεις απο γεναρη...τωρα πουλαω ολοκληρεςποσο παει μιση πισινα τυπε?
Μπορώ να ρίξω και SUP μέσα?με δοσεις νοικιαζω δικηγορους.τις πισινες τις δινω μετρητα...δεν ειναι να σας εχει μπεσα κανεις...αυριο θα ειστε ολοι μεσα
ριξε και τον τρουμπακη αμα θες...Μπορώ να ρίξω και SUP μέσα?
Που να τρέχω στον Σχινιά χειμωνιάτικα...
Έχουμε 15πενθήμερο Νοεμβρίου και βλακ φραιντει...τυπε εκπτωσεις απο γεναρη...τωρα πουλαω ολοκληρες
το μονο που μπορω να κανω ειναι να στις φερω αδειες.Έχουμε 15πενθήμερο Νοεμβρίου και βλακ φραιντει...
Aπλό.και πως θα γινει αυτο τυπε? θα φερει ολα τα ανηλικα της ταυλανδης εδω αεροπορικως για να καταθεσουν πως δεν ειχαν σεξουαλικες επαφες? η θα προκαλεσει απογραφη στην ταυλανδη και θα προσθεσει το ερωτημα αυτο στα απογραφικα ερωτηματολογια?
Δυσκολες εποχες αγαπητε αλλα καλο ειναι οτι φορας και κανεις να το φορας/κανεις με στυλΣε δεκάρικα θα σου τα δώσει όμως.........μην το ξεχνάς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ έχεις παπιόν είναι γεγονός αλλά δεν έχεις βρακί να φορέσεις .....
Φερε τις άδειες ρε Μπρίλη… θα τις γεμίσουμε εμείςτο μονο που μπορω να κανω ειναι να στις φερω αδειες.
ξεκαθαρο υπονοουμενο..αγωγη και μηνυση...αυριο γαδα.Φερε τις άδειες ρε Μπρίλη… θα τις γεμίσουμε εμείς