διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Σας ευχαριστώ τα μάλαΠάρε πισίνα και κοπέλα πακέτο man
Σας ευχαριστώ τα μάλαΠάρε πισίνα και κοπέλα πακέτο man
καλύτερα σε ξεματιαστρα ,οχι καφεντζουTo κακο το ματι,θα πιω 5-6 ελληνικους και θα παω σε καφετζου αυριο.Με εναν εχει καποια αποκλιση,χρειαζεται μεγαλη δειγματολειψια για να πετυχει,αλλα δεν το λενε οι κουφαλες και αφηνουν τον κοσμο να νομιζει οτι ειναι παραμυθια αυτα
Να είσαι καλάΌλα τα γκιφακια που εχω δικά σου είναι άρχοντα
Παρακαλώ κ.Διομήδη,στην διάθεσή σαςΣας ευχαριστώ τα μάλα
Και σε αστρολογο θα παω,δεν παιζουν με θεματα υγειας,πρεπει να αποφανθουν ολοι οι επιστημονικοι κλαδοικαλύτερα σε ξεματιαστρα ,οχι καφεντζου
Ξέρω είναι ύβρις να βάζεις γκιφ στον Διομήδη, αλλά αφού το ζήτησε.Jim25cm τίποτα και για τον πικραμένο Διομήδη δεν έχει;
Teşekkür ederimΞέρω είναι ύβρις να βάζεις γκιφ στον Διομήδη, αλλά αφού το ζήτησε.
νωρις ειναι ακομα ,μονο ο Αθηναιος κοιματε ολοι μεραΆντε παιδγια πάμε για ύπνο γιατί αύριο μας περιμένει ο Μπριλης στη ΓΑΔΑ
ένα κεφαλοκλειδωμα ηδονής για καληνύχτα
Νασαι καλά φίλε Διό.Teşekkür ederim
Το τελευταιο που θα εκανα θα ηταν να αναμιχθω σε αντιδικια προσφιλων προσωπωνΠου είναι ο Αλεξ ρε παιδιά να δώσει τις γνώσεις του;;
Αγαπητη κυρια Νανα, επειδη διακρινω μια αγωνία να γινετε αποδεκτή απο την ομήγυρη, θεωρω οτι μια φωτογραφία που θα επεδεικνυε τους τιτθούς σας θα βοηθουσε πολυχαζό μου!!!
με μπικίνι ?Αγαπητη κυρια Νανα, επειδη διακρινω μια αγωνία να γινετε αποδεκτή απο την ομήγυρη, θεωρω οτι μια φωτογραφία που θα επεδεικνυε τους τιτθούς σας θα βοηθουσε πολυ
αγαπητέ μου alexΑγαπητη κυρια Νανα, επειδη διακρινω μια αγωνία να γινετε αποδεκτή απο την ομήγυρη, θεωρω οτι μια φωτογραφία που θα επεδεικνυε τους τιτθούς σας θα βοηθουσε πολυ
Εχμ, αγαπητη μου, δεν εκανα ορθογραφικο λαθος.αγαπητέ μου alex
αγωνία να γίνω αποδεκτή δεν έχω
επίσης, γνωρίζεις πολύ καλά πως έχω το δικό μου τρόπο να γνωστοποιώ τους "τίτλους μου" ...
αποδεκτή ειστε !! αλλα θα πρέπει να συνηθίσετε το περίεργο χιουμορ και το τρολαρισμα !! μην ξεχνατε οτι ειστε σε μια κοινοτικά πλειοψηφία αντρικη με την καθε καρυδιάς καρυδι!αγαπητέ μου alex
αγωνία να γίνω αποδεκτή δεν έχω
επίσης, γνωρίζεις πολύ καλά πως έχω το δικό μου τρόπο να γνωστοποιώ τους "τίτλους μου" ...
αααα, μην ανοίγεις τα καλά χαρτιά μου από τώραΕχμ, αγαπητη μου, δεν εκανα ορθογραφικο λαθος.
Δεν εγραψα "τίτλους". Εγραψα "τιτθούς"
παίζετε πόκερ?αααα, μην ανοίγεις τα καλά χαρτιά μου από τώρα
ξέρω πολύ καλά που βρίσκομαιαποδεκτή ειστε !! αλλα θα πρέπει να συνηθίσετε το περίεργο χιουμορ και το τρολαρισμα !! μην ξεχνατε οτι ειστε σε μια κοινοτικά πλειοψηφία αντρικη με την καθε καρυδιάς καρυδι!
όχι ... αλλά αν θέλετε να με μάθετεπαίζετε πόκερ?