Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Μα δεν το χα κρυφό...Θα σε ωφελησει η εξομολογηση αυτη, πιστεψε με
Μα δεν το χα κρυφό...Θα σε ωφελησει η εξομολογηση αυτη, πιστεψε με
Σωστα, το πιπερι καιει, εσυ θελεις κατι προς το αλμυροκαλά καλέ ... το πιπέρι βρήκες για το στόμα μου ???
Γρήγορο ανέκδοτο.Σωστα, το πιπερι καιει, εσυ θελεις κατι προς το αλμυρο
Η Νανουκα σύνδεσε την τρέλα με την καύλα, εγώ διαχωρισμό τρέλλας έκανα.
Οι γυναίκες ειδικά κοντά στην εμμηνόπαυση είναι για δέσιμο...
προστυχάντρα μου (αν και το "μου" παίρνει συζήτηση ... χαχαχα )Σωστα, το πιπερι καιει, εσυ θελεις κατι προς το αλμυρο
Το προστυχος ομως οχι ε?προστυχάντρα μου (αν και το "μου" παίρνει συζήτηση ... χαχαχα )
τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονταιΤο προστυχος ομως οχι ε?
Αγαπητη κυρια Νανα, επειδη διακρινω μια αγωνία να γινετε αποδεκτή απο την ομήγυρη, θεωρω οτι μια φωτογραφία που θα επεδεικνυε τους τιτθούς σας θα βοηθουσε πολυ
αγαπητέ μου alex
αγωνία να γίνω αποδεκτή δεν έχω
επίσης, γνωρίζεις πολύ καλά πως έχω το δικό μου τρόπο να γνωστοποιώ τους "τίτλους μου" ...
σαταναααααααααΑγαπητη κυρια Νανα, επειδη διακρινω μια αγωνία να γινετε αποδεκτή απο την ομήγυρη, θεωρω οτι μια φωτογραφία που θα επεδεικνυε τους τιτθούς σας θα βοηθουσε πολυ
ειμαι εξω απο γαδα και δεν εχει εμφανιστει ανθρωπος ρε!!!!ουτε αυτη που κουνιεται εδω!!!Έλα τώρα ρε μπριλακο αφού εμείς έχουμε βρει καναλι επικοινωνιας
Αύριο θα σου στείλω την ξαδέρφη να υπογράψετε τα συμβόλαια της πισίνας
ελα στη γαδα ρε με τους δικηγορους σου...δειλε!!!!Mε ρημαξες,3 ελληνικους ηπια σημερα,ουτε φραπε,ουτε εσπρεσσο
ειναι και ο Αλεξ εκει ,εχει και την νανα κοντα του?κοιμαστε ολοι ρεμαλια και περιμενουν ολοι οι δικηγοροι της επικρατειας(και ο λουστρος με την καντινα) τα μουτρα σας...
μερεςmorning
ειμαστε στα χνάρια του ειναι θεμα χρόνου να βρεθεί ,αλλα πολυ φοβάμαι οτι υπάρχει καινούργιος ασθενής με σοβαρα συμπτώματα αν διαβάσατε της προηγούμενες σελίδες
Καλημέρα κύριοι... Εάν βρεθεί ο ασθενής του 204....
Να ειδοποιηθώ...
Ευχαριστώ.