Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.664
- Πόντοι
- 3.656
την πηρε κατω απο τις φτερουγες του ο γυπας???ειναι και ο Αλεξ εκει ,εχει και την νανα κοντα του?
την πηρε κατω απο τις φτερουγες του ο γυπας???ειναι και ο Αλεξ εκει ,εχει και την νανα κοντα του?
ειμαστε στα χνάρια του ειναι θεμα χρόνου να βρεθεί ,αλλα πολυ φοβάμαι οτι υπάρχει καινούργιος ασθενής με σοβαρα συμπτώματα αν διαβάσατε της προηγούμενες σελίδες
Βεβαίως και ομολογώ ότι πρόκειται περί ακραίου περιστατικού του οποίου δεν μπορώ να εκφράσω άποψη...ειμαστε στα χνάρια του ειναι θεμα χρόνου να βρεθεί ,αλλα πολυ φοβάμαι οτι υπάρχει καινούργιος ασθενής με σοβαρα συμπτώματα αν διαβάσατε της προηγούμενες σελίδες
ο τρουμπακης μοιραζει απο προχθες...Aθηναιε το 10 Ρίκο ας είναι και σε μονο ευρα ρε ΚΑΡΓΙΟΛΗ.
Που στη λαϊκή;ο τρουμπακης μοιραζει απο προχθες...
ο τρουμπακης μοιραζει απο προχθες...
στην εξωπορτα μιας βιλας του εχει κατσει και δινει 2ευρα στον κοσμο...εχει γεμισει 8 καροτσια οικοδομης 2ευρα...τι βιτσιο ειναι αυτο δεν ξερω!!!Που στη λαϊκή;
Νιπλεικες Διγραμμες κοπυραιτ δικο τουΚαι ο νιπλης πετσινες επιταγές..
ναι περιμενε του αγιου ποτε να το δεις εκανε φτεραAθηναιε το 10 Ρίκο ας είναι και σε μονο ευρα ρε ΚΑΡΓΙΟΛΗ.
μαδημένες φτερουγεςτην πηρε κατω απο τις φτερουγες του ο γυπας???
ειμαι εξω απο γαδα και δεν εχει εμφανιστει ανθρωπος ρε!!!!ουτε αυτη που κουνιεται εδω!!!
να παιξετε μπαλιτσα με εξεδρα τοτεΕίμαστε τόσοι πολλοί, που δεν χωράγαμε στη ΓΑΔΑ και μας έχουν μαντρώσει διαγωνίως απέναντι στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.
Ποιος θα κρατάει τα στοιχήματα;να παιξετε μπαλιτσα με εξεδρα τοτε
TroympakhsΠοιος θα κρατάει τα στοιχήματα;
ενας μπαρμπαςΠοιος θα κρατάει τα στοιχήματα;
αυτο ειναι λαμογιο...θα εξαφανιστει μολις πιασει 10ευρωTroympakhs
Ο κ . Τρουφάκης αντιστάθηκε και τον κατέβασαν στον τάφο του Ινδού μαζί με άλλους δύο.Troympakhs
??ειμαι εξω απο γαδα και δεν εχει εμφανιστει ανθρωπος ρε!!!!ουτε αυτη που κουνιεται εδω!!!
Δεν εχω γραφεια και τετοια..τις πισινες τις πουλαω online με το λογω τιμης..δινεις 85% προκαταβολη και μου λες που τη θες και στη στελνω...??
Μα στο γραφείο των πισινών σου θα υπογράψετε τα συμβόλαια μωρε
Εγω ειμαι τυχερος, ΓΑΔΑ τελευταιο οροφο, θα με πεταξουν απο το παραθυρο στην Αλεξανδρας, ετσι τιμωρουν λεει τους παιδοφιλουςΕίμαστε τόσοι πολλοί, που δεν χωράγαμε στη ΓΑΔΑ και μας έχουν μαντρώσει διαγωνίως απέναντι στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.