Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Σκέτη καύλα

8a0ada4086c3f9d17f88a838cc1fde23.gif

διαβασα "σκασε καυλα" και λεω τι διαολο παλι λογκαρε θηλυκο σαδομαζο μελος

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.147
Πόντοι
10.411
διαβασα "σκασε καυλα" και λεω τι διαολο παλι λογκαρε θηλυκο σαδομαζο μελος
Έχει λογκάρει ήδη αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση με την συγκεκριμένη λέξη που χρησιμοποιήσατε

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Δεν λεω μεγαλα λογια και ουτε τρολαρω. Θα ρωτησω αυριο το δικηγορο μου να δουμε και κατα ποσο μπορουμε να κινηθουμε νομικα, λογω και της ιδιαιτεροτητος του σαιτ.
Φρονώ ότι η ιδιαιτερότητα του σάιτ δεν ενδείκνυται στο να πάρουμε τοις μετρητοις τα λεγόμενα/συκοφαντίες του εν λογο τρελοτρολ :coffee:

εφοσον εσείς έχετε ήσυχη την συνείδηση σας και ημεις που σας ξέρουμε προσωπικά έχουμε ίδιαν άποψη για την ποιότητα του χαρακτηρα σας θα σας συνιστούσα να ενγράψετε το συμβάν εις τα οκταποντα αρχιδακια σας :grouphug:

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Aναψε ψησταρια,μαλλον βραδυνες λιγουρες για λουκανικα διπλα στην πισινα παει το πραμα

και εσείς πισινοποιημένος** ; :)

κακώς χάνουμε τον χρόνο μας συζητώντας άλλα θέματα εδώ πέρα, έπρεπε τόσοι που είμαστε***
να βοηθούμε ο ένας τον άλλον για σωστούς μαστόρους συντήρησης, pool boy και τέτοια

**εδώ κ.Λάιον δεν αντέγραψα Άγιο αλλά Μυθριδά

***ναι, και γω, το παραδέχομαι

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Θερμός υποστηρικτής της ομάδας σας και αυτός?
Δεν έχει εκνευριστεί με την Αεκ μην ανησυχείς έχει μάθει να υπομένει και αυτό.
Εχει εκνευριστεί με το χαμαιτυπείο-ψυχοπαθή που υβρίζει τους πάντες και τα πάντα και το nick αντισθένης περί άλλων τυρβάζει χωρίς να διαισθάνεται ότι του χαλάει το μαγαζί.
Επιλέον να τονίσω ότι είμαι σίγουρος οτι η διοικούσα του site έχει αλλάξει και δεν ξέρω εαν πίσω απο το nick αντισθένης είναι το ίδιο άτομο που συνομιλούσα μαζί του πρίν 2 χρόνια.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Δεν λεω μεγαλα λογια και ουτε τρολαρω. Θα ρωτησω αυριο το δικηγορο μου να δουμε και κατα ποσο μπορουμε να κινηθουμε νομικα, λογω και της ιδιαιτεροτητος του σαιτ.
Σε πμ σου στέλνω το τηλέφωνο μου για ότι θέλεις :hi:

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Έχει λογκάρει ήδη αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση με την συγκεκριμένη λέξη που χρησιμοποιήσατε

λέτε την δεσποινίδα φίλη του Άλεξ; αυτή είναι κάπως σαν η παχουλοκομψή εξαδέλφη του πιο φλώρου της παρέας 16χρονων που την πείθει να αφήσει το διάβασμα για τις πανελλήνιες της και να έρθει στο πάρτυ για να πουλήσει μούρη στο παρεάκι, αλλά τελικά αυτή κάθεται σε μία γωνιά με ένα πιάτο λουκανικοπιτάκια της μαμάς του παρταδόρου και σπράιτ, κάνοντας την απασχολημένη με το να επιβλέπει την φορεσιά της, ενώ όλα τα παιδιά συνεχίζουν να ρεύονται ο ένας στο αυτί του άλλου και να φαντασιώνονται ομαδικά καμία έξαλλη θεία που κάθεται σταυροπόδι στην κουζίνα καπνίζοντας σλιμ τσιγάρα, και ο μικρός Άλεξ σκαρώνει νέο σχέδιο εντυπωσιασμού με το να βγάλει τον πρώτο του ρητορικό λόγο ενώ όλοι θα είναι τύφλα από μισό μπουκάλι γκόρντον σπέις

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.695
Πόντοι
3.656
νοικιαζω και δικηγορους.καλοντυμενους.με το μισαωρο.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.147
Πόντοι
10.411
λέτε την δεσποινίδα φίλη του Άλεξ; αυτή είναι κάπως σαν η παχουλοκομψή εξαδέλφη του πιο φλώρου της παρέας 16χρονων που την πείθει να αφήσει το διάβασμα για τις πανελλήνιες της και να έρθει στο πάρτυ για να πουλήσει μούρη στο παρεάκι, αλλά τελικά αυτή κάθεται σε μία γωνιά με ένα πιάτο λουκανικοπιτάκια της μαμάς του παρταδόρου και σπράιτ, κάνοντας την απασχολημένη με το να επιβλέπει την φορεσιά της, ενώ όλα τα παιδιά συνεχίζουν να ρεύονται ο ένας στο αυτί του άλλου και να φαντασιώνονται ομαδικά καμία έξαλλη θεία που κάθεται σταυροπόδι στην κουζίνα καπνίζοντας σλιμ τσιγάρα, και ο μικρός Άλεξ σκαρώνει νέο σχέδιο εντυπωσιασμού με το να βγάλει τον πρώτο του ρητορικό λόγο ενώ όλοι θα είναι τύφλα από μισό μπουκάλι γκόρντον σπέις
α)Την κόβω για στυλ Δανάη Μπάρκα
β)Το παραπάνω μπορείς να το πεις με μια ανάσα? :confused:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Δεν έχει εκνευριστεί με την Αεκ μην ανησυχείς έχει μάθει να υπομένει και αυτό.
Εχει εκνευριστεί με το χαμαιτυπείο-ψυχοπαθή που υβρίζει τους πάντες και τα πάντα και το nick αντισθένης περί άλλων τυρβάζει χωρίς να διαισθάνεται ότι του χαλάει το μαγαζί.
Επιλέον να τονίσω ότι είμαι σίγουρος οτι η διοικούσα του site έχει αλλάξει και δεν ξέρω εαν πίσω απο το nick αντισθένης είναι το ίδιο άτομο που συνομιλούσα μαζί του πρίν 2 χρόνια.
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε Διομηδη!

Αυτή την αίσθηση εχω και εγώ για το νικ Αντισθένη :coffee:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Κι αλλος νομικος στο σαη:think::confused::confused::confused:
Οχι βέβαια απλά θεωρώ τον Κωλόγερο φίλο μου και για τους φίλους κάνω τα πάντα.
Οπως κάποτε εδω μεσα ενα nick με το όνομα Λούτσος (δεν ξέρω εαν τον πρόλαβες) χωρίς να με ξέρει κατ' ιδίαν μου βρήκε ένα πανάκριβο φάρμακο για τα κατεστραμένα νεφρά της μακαρίτισσας της μάνας μου το πλήρωσε κιόλας για να το καπαρώσει.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
και για όσους μπορεί να αμισβητήσουν τα λεγόμενα μου (αν και δεν το νομίζω) πριν απο 12 χρόνια ήταν σε έλλειψη το ενέσιμο φάρμακο Aranesp.Αυτό μου βρήκε ο αδερφός.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.194
Πόντοι
6.056
Οχι βέβαια απλά θεωρώ τον Κωλόγερο φίλο μου και για τους φίλους κάνω τα πάντα.
Οπως κάποτε εδω μεσα ενα nick με το όνομα Λούτσος (δεν ξέρω εαν τον πρόλαβες) χωρίς να με ξέρει κατ' ιδίαν μου βρήκε ένα πανάκριβο φάρμακο για τα κατεστραμένα νεφρά της μακαρίτισσας της μάνας μου το πλήρωσε κιόλας για να το καπαρώσει.
Οχι,δεν το προλαβα.Υπαρχουν και ευχαριστες εκπληξεις στο σαη τελικα:hi::confused::confused::confused:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom