awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Σκέτη καύλα
διαβασα "σκασε καυλα" και λεω τι διαολο παλι λογκαρε θηλυκο σαδομαζο μελος
Σκέτη καύλα
Έχει λογκάρει ήδη αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση με την συγκεκριμένη λέξη που χρησιμοποιήσατεδιαβασα "σκασε καυλα" και λεω τι διαολο παλι λογκαρε θηλυκο σαδομαζο μελος
Φρονώ ότι η ιδιαιτερότητα του σάιτ δεν ενδείκνυται στο να πάρουμε τοις μετρητοις τα λεγόμενα/συκοφαντίες του εν λογο τρελοτρολΔεν λεω μεγαλα λογια και ουτε τρολαρω. Θα ρωτησω αυριο το δικηγορο μου να δουμε και κατα ποσο μπορουμε να κινηθουμε νομικα, λογω και της ιδιαιτεροτητος του σαιτ.
Ολα ταμαμ!Όλα εντάξει τώρα;
Aναψε ψησταρια,μαλλον βραδυνες λιγουρες για λουκανικα διπλα στην πισινα παει το πραμα
Δεν έχει εκνευριστεί με την Αεκ μην ανησυχείς έχει μάθει να υπομένει και αυτό.Θερμός υποστηρικτής της ομάδας σας και αυτός?
Με είχες ρωτήσει κάποτε εαν έχω σκύλο-αρκούδα, έ λοιπόν έλαβες την απάντηση σου.Αν υπαρχει καποιος
Aυτο πρεπει να κοντραρει τον Αντζελο-πακμαν λογικα
Που εισαι, ερχομαι.Σκέτη καύλα
Σε πμ σου στέλνω το τηλέφωνο μου για ότι θέλειςΔεν λεω μεγαλα λογια και ουτε τρολαρω. Θα ρωτησω αυριο το δικηγορο μου να δουμε και κατα ποσο μπορουμε να κινηθουμε νομικα, λογω και της ιδιαιτεροτητος του σαιτ.
Κι αλλος νομικος στο σαηΣε πμ σου στέλνω το τηλέφωνο μου για ότι θέλεις
Έχει λογκάρει ήδη αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση με την συγκεκριμένη λέξη που χρησιμοποιήσατε
α)Την κόβω για στυλ Δανάη Μπάρκαλέτε την δεσποινίδα φίλη του Άλεξ; αυτή είναι κάπως σαν η παχουλοκομψή εξαδέλφη του πιο φλώρου της παρέας 16χρονων που την πείθει να αφήσει το διάβασμα για τις πανελλήνιες της και να έρθει στο πάρτυ για να πουλήσει μούρη στο παρεάκι, αλλά τελικά αυτή κάθεται σε μία γωνιά με ένα πιάτο λουκανικοπιτάκια της μαμάς του παρταδόρου και σπράιτ, κάνοντας την απασχολημένη με το να επιβλέπει την φορεσιά της, ενώ όλα τα παιδιά συνεχίζουν να ρεύονται ο ένας στο αυτί του άλλου και να φαντασιώνονται ομαδικά καμία έξαλλη θεία που κάθεται σταυροπόδι στην κουζίνα καπνίζοντας σλιμ τσιγάρα, και ο μικρός Άλεξ σκαρώνει νέο σχέδιο εντυπωσιασμού με το να βγάλει τον πρώτο του ρητορικό λόγο ενώ όλοι θα είναι τύφλα από μισό μπουκάλι γκόρντον σπέις
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε Διομηδη!Δεν έχει εκνευριστεί με την Αεκ μην ανησυχείς έχει μάθει να υπομένει και αυτό.
Εχει εκνευριστεί με το χαμαιτυπείο-ψυχοπαθή που υβρίζει τους πάντες και τα πάντα και το nick αντισθένης περί άλλων τυρβάζει χωρίς να διαισθάνεται ότι του χαλάει το μαγαζί.
Επιλέον να τονίσω ότι είμαι σίγουρος οτι η διοικούσα του site έχει αλλάξει και δεν ξέρω εαν πίσω απο το nick αντισθένης είναι το ίδιο άτομο που συνομιλούσα μαζί του πρίν 2 χρόνια.
Οχι βέβαια απλά θεωρώ τον Κωλόγερο φίλο μου και για τους φίλους κάνω τα πάντα.Κι αλλος νομικος στο σαη
Οχι,δεν το προλαβα.Υπαρχουν και ευχαριστες εκπληξεις στο σαη τελικαΟχι βέβαια απλά θεωρώ τον Κωλόγερο φίλο μου και για τους φίλους κάνω τα πάντα.
Οπως κάποτε εδω μεσα ενα nick με το όνομα Λούτσος (δεν ξέρω εαν τον πρόλαβες) χωρίς να με ξέρει κατ' ιδίαν μου βρήκε ένα πανάκριβο φάρμακο για τα κατεστραμένα νεφρά της μακαρίτισσας της μάνας μου το πλήρωσε κιόλας για να το καπαρώσει.
Ναι υπάρχουν άνθρωποι εξαίρετοι παντού.Οχι,δεν το προλαβα.Υπαρχουν και ευχαριστες εκπληξεις στο σαη τελικα