Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.887
Πόντοι
19.795
Εκεί που είμαι πάντα.
Όλα καλά?
Εσεις κυριε Τομα, εχετε αποψη για το προβλημα μου που ανεφερα παραπανω; Εσεις ειδικα θα ξαναεχετε αντιμετωπισει ακυρωσεις προτιμολογιων.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Και το 30% προκαταβολή έχετε, το οποίο θα μου επστρέψετε. Μέχρι Τετάρτη θα έχετε στα χέρια σας και το εξώδικο.
Εάν όμως δεν αποδειχθούν οι κατηγορίες κατά του φίλτατου κωλογερακου τότε εάν επιμείνετε στην ακύρωση της παραγγελίας φοβουμαι ότι το εξώδικο σας θα πέσει στο κενό και θα χάσετε την προκαταβολή σας :hi:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.623
Πόντοι
2.356
Εγω τωρα απο ποιον θα αποζημειωθω, για την συκοφαντικη δυσφημηση που μου εγινε και για τα χρηματα που εχασα, δεδομενου οτι το αντικειμενο της παραγγελιας ητανε προσαρμοσμενο στα γουστα του πελατη και δεν μπορω να το διαθεσω αλλου;
ολα και ολα τυπε . ο πελατης δεν εχει δικαιωμα υπαναχωρησης χωρις αιτια μεχρι και 14 ημερες μετα την παραλαβη του προιοντος?

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.162
Πόντοι
25.467
Ε, τοτε δεν μου μενει αλλη λυση, απο την δικαστικη οδο. :confused:

Σας το είχα επισημάνει από την αρχή της συνεργασίας μας πως δεν συνεργάζομαι με άτομα που έχει κηλιδωθεί η υπόληψή τους.

Άλλωστε γνωρίζετε κι εσείς πολύ καλά την παροιμία: Δείξε μου τον συνεργάτη σου να σου πω ποιός είσαι.

Λυπάμαι γιατί σας συμπαθούσα, αλλά οι κατηγορίες για παιδοφιλία είναι πολύ βαριές και δεν θέλω να έχω καμία σχέση.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.887
Πόντοι
19.795
ολα και ολα τυπε . ο πελατης δεν εχει δικαιωμα υπαναχωρησης χωρις αιτια μεχρι και 14 ημερες μετα την παραλαβη του προιοντος?
Ναι ρε φιλε, αλλα ο πελατης ειδε οτι ειμαι κλεφτης και παιδοφιλος και με το δικιο του.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.623
Πόντοι
2.356
Ναι ρε φιλε, αλλα ο πελατης ειδε οτι ειμαι κλεφτης και παιδοφιλος και με το δικιο του.
να υπογραψεις υπευθυνη δηλωση οτι δεν εισαι τυπε και σε περιπτωση δικαστικης αποφασης εναντιον σου δεν εχεις ουδεμια απαιτηση εξοφλησης του εμπορευματος

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.419
Πόντοι
606
Εσεις κυριε Τομα, εχετε αποψη για το προβλημα μου που ανεφερα παραπανω; Εσεις ειδικα θα ξαναεχετε αντιμετωπισει ακυρωσεις προτιμολογιων.
Εγώ είμαι ένας αγράμματος, δεν έχω άποψη για τίποτα :dunno:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.887
Πόντοι
19.795
Εάν όμως δεν αποδειχθούν οι κατηγορίες κατά του φίλτατου κωλογερακου τότε εάν επιμείνετε στην ακύρωση της παραγγελίας φοβουμαι ότι το εξώδικο σας θα πέσει στο κενό και θα χάσετε την προκαταβολή σας :hi:
Ναι αλλα και παλι με το 30% παλι χαμενος ειμαι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ είμαι ένας αγράμματος, δεν έχω άποψη για τίποτα :dunno:
Τι δουλεια κανεις;

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Μέχρι να αποδειχθεί δικαστικώς η οποιαδήποτε κατηγορία είστε ένας ευυπόληπτος πολίτης και χαίρεται της εκτιμήσεως της πιάτσας :coffee:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.887
Πόντοι
19.795
να υπογραψεις υπευθυνη δηλωση οτι δεν εισαι τυπε και σε περιπτωση δικαστικης αποφασης εναντιον σου δεν εχεις ουδεμια απαιτηση εξοφλησης του εμπορευματος
Ναι αλλα, εγω εχασα την δουλεια εξαιτιας του τρελοτρολ που με κατασυκοφαντησε εδω μεσα. Αυτος θα την βγαλει καθαρη;

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Ναι αλλα και παλι με το 30% παλι χαμενος ειμαι.
Τότε θα κάνουμε αγωγή στον κ.Άγιο για αθέτηση παραγγελίας και θα ζητήσουμε την πλήρη εξόφληση της διότι τα προϊόντα κατέφθασαν σε άρτια κατάσταση και εσείς αδυνατείτε να τα προωθήσετε σε αλλον πελατη ενεκα της ιδιαιτερότητας της παραγγελίας :coffee:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.623
Πόντοι
2.356
Ναι αλλα, εγω εχασα την δουλεια εξαιτιας του τρελοτρολ που με κατασυκοφαντησε εδω μεσα. Αυτος θα την βγαλει καθαρη;
θα πληρωσει την παραγγελια για διαφυγοντα κερδη αυτος που σε συκοφαντησε!

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Θα καταθέσουμε αγωγη στο τρελοτρολ για συκοφαντική δυσφήμιση και διαφυγόντα κερδη :coffee:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.887
Πόντοι
19.795
Υπαγω να μαζεψω την πραγματεια μου απο τον παγκο. Μπορει να τα ξαναπουμε αργοτερα. Θα ρωτησω αυριο και τον δικηγορο μου. Εδω μεσα με ξερουν προσωπικα και 10-12 ατομα. Δεν μπορει το καθε τρελοτρολ να με αποκαλει κλεφτη και παιδοφιλο χωρις να με ξερει και αυτο να μπορει να εχει συνεπειες ακομα και στην δουλεια μου.

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Καλημερα Νανα, δεν ειμαι ο Αλεξανδρος και η φωτο στο αβαταρ ειναι η πραγματικη μου, χωρις φωτοσοπ, απλως ειναι προ δεκαετιας, τωρα ειμαι πολυ πιο ωραιος, επειδη ειμαι πιο ωριμος.

(Ωριμος ειμαι μαλακισμενα που γελατε, :uzi:δεν εχω σαπισει ακομα)
" ... δε γουστάρω αν δεν είσαι Η εξαίρεση αυτού του κόσμου ... "

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.162
Πόντοι
25.467

Θα χαρώ να πέσει στο κενό το εξώδικο και να συνεχίσω την συνεργασία μου με τον Κωλόγερο.

Πλην όμως θα πρέπει να κάνει ο ίδιος τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποδείξει ότι οι κατηγορίες είναι ανυπόστατες (εάν πράγματι είναι). Και όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό θα πρέπει να το πράξει σύντομα, γιατί σήμερα μπορεί να είμαι εγώ, αλλά αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom