NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Εχω κλήση από το κέντρο για μεταφορά μπαρμπα στη ΓΑΔΑ
Ρε Νικοτριβη, εσυ ταξιτζης δεν εισαι;Που σαι συ ρε;
Ναι ρεΡε Νικοτριβη, εσυ ταξιτζης δεν εισαι;
Αρα με τη δουλεια που κανεις θα εχεις ακουσει πραμματα και θαματα να μας πεις την γνωμη σουΝαι ρε
Εχω και ένα τρίκυκλο. Για μεταφορές
επί όλων των θεμάτωνΑρα με τη δουλεια που κανεις θα εχεις ακουσει πραμματα και θαματα να μας πεις την γνωμη σου
Εσυ την γλυτωσες εχει αναφερει τον Tomahowk οχι τον Tomahok.
Ωραια. Εισαι ο ανθρωπος μου. Θα ρωτησω αυριο βεβαια και τον δικηγορο μου, αλλα ετσι για να σχηματισω μια πρωτη αποψη.επί όλων των θεμάτων
Εχω κλήση από το κέντρο για μεταφορά μπαρμπα στη ΓΑΔΑ
Δεσμεύομαι να απαντήσωΩραια. Εισαι ο ανθρωπος μου. Θα ρωτησω αυριο βεβαια και τον δικηγορο μου, αλλα ετσι για να σχηματισω μια πρωτη αποψη.
Ας πουμε λοιπον, πως ειχα στα χερια μου ενα προτιμολογιο, με ημερομηνια πριν απο μια εβδομαδα.
Το προτιμολογιο στο ονομα και στο αφμ. ας πουμε του Αγιου, για παραγγελια στο αντικειμενο της δουλειας μου, ας πουμε αξιας 80000 ευρω.
Ωραια. Εισαι ο ανθρωπος μου. Θα ρωτησω αυριο βεβαια και τον δικηγορο μου, αλλα ετσι για να σχηματισω μια πρωτη αποψη.
Ας πουμε λοιπον, πως ειχα στα χερια μου ενα προτιμολογιο, με ημερομηνια πριν απο μια εβδομαδα.
Το προτιμολογιο στο ονομα και στο αφμ. ας πουμε του Αγιου, για παραγγελια στο αντικειμενο της δουλειας μου, ας πουμε αξιας 80000 ευρω.
Εγω τωρα απο ποιον θα αποζημειωθω, για την συκοφαντικη δυσφημηση που μου εγινε και για τα χρηματα που εχασα, δεδομενου οτι το αντικειμενο της παραγγελιας ητανε προσαρμοσμενο στα γουστα του πελατη και δεν μπορω να το διαθεσω αλλου;
Ο δικηγορος μου αυριο. Ο ταξιτζης πηγε για κουρσα. Δεν βιαζομαι εξαλλου, εχω το προτιμολογιο στο χερι με τα στοιχεια σας και με ημερομηνια 17 Σεπτεμβρη.Και αυτό θα το απαντήσει ο ταξιτζής;
Ο δικηγορος μου αυριο. Ο ταξιτζης πηγε για κουρσα. Δεν βιαζομαι εξαλλου, εχω το προτιμολογιο στο χερι με τα στοιχεια σας και με ημερομηνια 17 Σεπτεμβρη.
Εκεί που είμαι πάντα.Που σαι συ ρε;