Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
μας εχεις φλομωσει με ολα τα σκυλια του πολεμου, κατι τριτοδευτερα αρπακτικα που ζεχνουν πατσουλί και πουτανια, με πλαστικα βυζα, χειλη, κωλους, μυτες κτλ....
τι σχεση εχουν ολες αυτες με την θεα την τζενιφερ ρε ψυχακι????!!!!
:confused: :confused: :confused:
Ε ωρες ωρες χρειαζεται και λιγη ποιοτητα ρε τακαρε… :confused:

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Δεν την θελω για να μου κανει ραντεβου ρε καλωδιομενε, αλλα για μοστρα στο κωλομπαρο.
Η Γυναίκα είναι μπιμπελό, μόνο να κοιτάς αυτό το πρόσωπο, τίποτα άλλο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.961
Πόντοι
28.246
το τζακ το εχει για να αναβει το τζακι ο νιπλης...
αμα θες να πιεις στην υγεια του νιπλαρου, πρεπει να δωσεις κατι παραπανω..
:confused:
Πες μου τι πινει να το ανοιξω για παρτη του.

ΥΓ. Βγαλε την μαλακια με Τσουκαλα ημιγυμνο απο πανω σου ειπα.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.367
Πόντοι
6.056
Να πλερωσω ρε παιδγια να πλερωσω :dunno:
Tωρα που εβαλες το αβαταρ του Νιπλη,δεν πιστευω να απεκτησες και τις συνηθειες τους? :confused: :confused: :confused:
JollyIncredibleElectriceel-small.gif

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.029
Πόντοι
5.006
Ε ωρες ωρες χρειαζεται και λιγη ποιοτητα ρε τακαρε… :confused:
δεν μας τα λες καλα τωρα τελευταια τυπε...προσεχε...θα σε παρακολουθω απο δω και περα...:confused:

ρε μπας και εκοψες τα μουρλοχαπια τωρα στις διακοπες και εχεις αρχισει να ρεταρεις? :think:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
δεν μας τα λες καλα τωρα τελευταια τυπε...προσεχε...θα σε παρακολουθω απο δω και περα...:confused:

ρε μπας και εκοψες τα μουρλοχαπια τωρα στις διακοπες και εχεις αρχισει να ρεταρεις? :think:
Οχι οχι κουμπονω κανονικα απλα καμνια φορα αναμειγνυω με ξιδια οπως σημερα καλη ωρα.. βαρεθηκα κιολας θελω να γυρισω αθηνα στη μοναξια των 4 τοιχων μου! :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.514
Πόντοι
6.256
Πετυχημένη η καζούρα σου ρε σατανά, αλλά καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ. Αν περίμεναν το μαγαζί να κρατήσει από τα chat thread, φύλλο μηδέν κλπ. θα χε κλείσει προ πολλού
Μια χαρα καταλαβαινω τυπε αυτα που λες...αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι πρεπει να χαλιομαστε για πουτανες μεταξυ μας και να πατιουνται ρουφιανοκουμπια.Δεν καταλαβαινω ποσο ζητημα ζωης ή θανατου ειναι σε ενα νημα μιας ψωλιτσας που κατεβηκε Αθηνα να γαμηθει με 3-4 κοροιδα για να βγαλει ενα μηνιατικο και να ξαναγυρισει στο κωλοχωρι της πουλωντας παραμυθα οτι ειναι φοιτητρια κτλ να μην υπαρχουν ασχετα ποστ....

Σε ενα σαιτ που μεχρι προτινος τα ραντεβου θανατου και οι γαμωμανες ηταν καθημερινοτητα χωρις καμμια τιμωρια ειναι γελοιο και υποκριτικο στα ματια μου να πεφτουν κλειδωματα λογαριασμων για αυτο το λογο και μαλιστα σε μελη που και παλια ειναι και δεν δημιουργουν προβληματα.

Αλλα αυτη ειναι η γαμημενη τσαμπατζιδικη αποψη μου ρε τυπε...για μια ψωλιτσα απατεωνισα δηθεν πουτανα που ηρθε να κανει μια αρπαχτη εγινε ολοκληρη ιστορια!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.029
Πόντοι
5.006
Οχι οχι κουμπονω κανονικα απλα καμνια φορα αναμειγνυω με ξιδια οπως σημερα καλη ωρα.. βαρεθηκα κιολας θελω να γυρισω αθηνα στη μοναξια των 4 τοιχων μου! :confused:
γυρνα πισω....μονο εμεις σε αγαπαμε...
ελα στους φιλους σου....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.279
Πόντοι
5.006
Έλα μαν μη σε περνει από κάτω ήρεμα. :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.367
Πόντοι
6.056
Ο Νιπλης τωρα θα ειχε στρωσει τα χαρτια στο τραπεζι.

Νιπληηηηηηηη θα πιω και ενα Τζακ στην υγεια σου αποψε.
Tα μονα χαρτια που χρησιμοποιει οταν προκειται να πλερωσει :confused: :confused: :confused:
200.gif

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.279
Πόντοι
5.006
Μια χαρα καταλαβαινω τυπε αυτα που λες...αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι πρεπει να χαλιομαστε για πουτανες μεταξυ μας και να πατιουνται ρουφιανοκουμπια.Δεν καταλαβαινω ποσο ζητημα ζωης ή θανατου ειναι σε ενα νημα μιας ψωλιτσας που κατεβηκε Αθηνα να γαμηθει με 3-4 κοροιδα για να βγαλει ενα μηνιατικο και να ξαναγυρισει στο κωλοχωρι της πουλωντας παραμυθα οτι ειναι φοιτητρια κτλ να μην υπαρχουν ασχετα ποστ....

Σε ενα σαιτ που μεχρι προτινος τα ραντεβου θανατου και οι γαμωμανες ηταν καθημερινοτητα χωρις καμμια τιμωρια ειναι γελοιο και υποκριτικο στα ματια μου να πεφτουν κλειδωματα λογαριασμων για αυτο το λογο και μαλιστα σε μελη που και παλια ειναι και δεν δημιουργουν προβληματα.

Αλλα αυτη ειναι η γαμημενη τσαμπατζιδικη αποψη μου ρε τυπε...για μια ψωλιτσα απατεωνισα δηθεν πουτανα που ηρθε να κανει μια αρπαχτη εγινε ολοκληρη ιστορια!
Α ρε χελ πόσο δίκιο έχεις εύγε

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.226
Πόντοι
12.756
American pastoral ,η καλύτερη της εμφάνιση ... Ειδικά προς το τέλος στην γκαλερι.. επίσης κατάλαβα την υπογραφή....by el tsapo

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012