TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
Δεν χρειάζεται ψηφοφορία γνωστός ο νικητήςΤι ψηφιζουμε; Για μιστερ μαλακα 2021;
Δεν χρειάζεται ψηφοφορία γνωστός ο νικητήςΤι ψηφιζουμε; Για μιστερ μαλακα 2021;
Το ξέρω Ζεμπ, όλοι μας!!!Την θελω!
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ!!!Κοντά τα χέρια τους γράψε από το μουνι της ζωής μου , το μουνι που ανέβασε ο wired είναι η αγαπημένη ...by Νιπλης
για το που θα ανοίξει το thread μπορεί να είναι, και είναι και αυτό που μας ενδιαφέρει, για την προσωπική της,πουτανίστικη ζωή δεν είναι επι του παρόντος!Να με συγχωρείτε τόσο εσείς, όσο και αυτή, αλλά δεν την έχω για τόσο "αθώα".
Και μην αρχίζουμε να παίζουμε με το "παραμυθάκι" της άβγαλτης παιδούλας, διότι θα γίνουμε ακόμα πιο γραφικοί από ότι ήδη είμαστε.
ΧαχαχαχαχαχαΚοντά τα χέρια τους γράψε από το μουνι της ζωής μου , το μουνι που ανέβασε ο wired είναι η αγαπημένη ...by Νιπλης
Καλα θυμομουν,την ειχε ποσταρει ο εκλιπων και καποιος τον εκραζε.Εσυ ησουν σωγαμπρεΚοντά τα χέρια τους γράψε από το μουνι της ζωής μου , το μουνι που ανέβασε ο wired είναι η αγαπημένη ...by Νιπλης
Μαλλον δεν με καταλαβες. Την θελω λεω. Δεν με ενδιαφερετε εσεις, αλλα εγω! Την θελω!Το ξέρω Ζεμπ, όλοι μας!!!
Πετυχημένη η καζούρα σου ρε σατανά, αλλά καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ. Αν περίμεναν το μαγαζί να κρατήσει από τα chat thread, φύλλο μηδέν κλπ. θα χε κλείσει προ πολλούΚουρασατε ναυαγια τρολακια...το σαιτ ειναι οσοι πλερωνουν.Αδειαστε μας τη γωνια να πουμε παλιοτσαμπατζηδες...
Να πλερωσω ρε παιδγια να πλερωσωΚουρασατε ναυαγια τρολακια...το σαιτ ειναι οσοι πλερωνουν.Αδειαστε μας τη γωνια να πουμε παλιοτσαμπατζηδες...
Κάνει ραντεβού μόνο μέσω email.Μαλλον δεν με καταλαβες. Την θελω λεω. Δεν με ενδιαφερετε εσεις, αλλα εγω! Την θελω!
Ο Νιπλης τωρα θα ειχε στρωσει τα χαρτια στο τραπεζι.Να πλερωσω ρε παιδγια να πλερωσω
μας εχεις φλομωσει με ολα τα σκυλια του πολεμου, κατι τριτοδευτερα αρπακτικα που ζεχνουν πατσουλί και πουτανια, με πλαστικα βυζα, χειλη, κωλους, μυτες κτλ....Μεγαλη γκαβλα η Τζενιφεραρα
Sto stoma sas!
Δεν την θελω για να μου κανει ραντεβου ρε καλωδιομενε, αλλα για μοστρα στο κωλομπαρο.
το τζακ το εχει για να αναβει το τζακι ο νιπλης...Ο Νιπλης τωρα θα ειχε στρωσει τα χαρτια στο τραπεζι.
Νιπληηηηηηηη θα πιω και ενα Τζακ στην υγεια σου αποψε.