ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.579
- Πόντοι
- 5.006
Όχι ακόμα θα είναι μακρυά η νύχτα.πιες κανενα μπυρονι.Βγαλαμε ποριζμα;;;
Όχι ακόμα θα είναι μακρυά η νύχτα.πιες κανενα μπυρονι.Βγαλαμε ποριζμα;;;
Οχι τιποτα αλλα θα εβαζα πουσυβαγκον απο συνηθεια αλλα δεν εβρισκα την υποψηφιοτητα του.Συγκεντρώσουουουουουουου!
Για να το λες εσύ σεκιουριτακο θα ισχύει.ισχυρη υποψηφιοτητα ο Μουτσος-Νανος για μιστερ μαλακας...
Ρε νιμου σεκιουριτι εισαι;πως γουσταρω ρε πουστη μου να υποτιμουν το επαγγελμα μου Μουτσοι που δουλευουν στις μηχανες κατω με μπαγκλαντεσιανους και φιλιππινεζους
σε σουπερ μαρκετ Λιντλ ειμαι πορτα μην κλεβουν ζαμπονοτυρια οι αλβανοιΡε νιμου σεκιουριτι εισαι;
Με 1-2 μπουκαλια ουϊσκι ακομα δεν θα θυμασαι τιποτα αυριο ΣτρατοΔε ξερω εγω φοβαμαι και λιγο μηνμπει η διοικηση εδω στο νημα και… κοψει κωλους…!
Σεκιουριτι ντελιβεραδων, παρτον ειναι επαγγελματιας.Ρε νιμου σεκιουριτι εισαι;
Στειλε μου το βιογραφικο σου γιατι ο ενας απο τους δυο φουσκωτους που με πηγαιναν σηκωτο στις παραγγελιες στραμπουληξε το ποδι του ο μαλακας...σε σουπερ μαρκετ Λιντλ ειμαι πορτα μην κλεβουν ζαμπονοτυρια οι αλβανοι
Την θελω!
J.C For The N.L
St’arxidia masΨηφοφορια ακουω.
Οι επιλογες δεν με καλυπτουν και λειπει μια εξτρα επιλογη. Ως εκ τουτου αρνουμαι να κατέβω στην καλπη.
Η πιο ομορφη γυναικα στην ιστορια της ανθρωποτητας τυπε....
J.C For The N.L
Sto stoma sas!St’arxidia mas
Μεγαλη γκαβλα η ΤζενιφεραραΗ πιο ομορφη γυναικα στην ιστορια της ανθρωποτητας τυπε....
Είναι ρε γαμώτο πλάσμα απίστευτο.Η πιο ομορφη γυναικα στην ιστορια της ανθρωποτητας τυπε....