wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Ξενυχτάτε χωρίς προσπάθειαΜας θες άυπνους εσύ!!!!
Ξενυχτάτε χωρίς προσπάθειαΜας θες άυπνους εσύ!!!!
Σπερματος, ΣΠΕΡΜΑΤΟΣΟ νιπλης είναι τραπεζα… ΤΡΑΠΕΖΑ
Ας το γράψω ξανά διότι η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως:Κατι τετοιοι εχουν το ακαταλογιστο και η προσφορα του σαιτ σε αυτους ειναι κοινωνικη.
Δεν έχω προσωπική εμπειρία με την λεγαμενη, αν και θυμάμαι ανά καιρούς να γράφονται καλά πράγματα, δεν θυμάμαι ποιοι τα έγραφαν όμως και δεν εγγυώμαι για την αξιοπιστία τους!Έλα μια μασαζ που θέλω την βοηθεια σου!
Εγώ και πληρώνω και πηδάω και θέλω να κάνω το χαβαλέ μουεχεις απολυτο δικιο αγαπητε...ισχυει 100%..εξαλλου για αυτο πρηζουν μπαλλες οτι πλερωνουν και κανουν κουμαντο επειδη γαμανε εργαζομενες και εμεις οχι αρα δεν πρεπει να μιλαμε..ξεπεσμος θα ελεγα διοτι εμεις δεν ενοχλουμε τα σχετικα νηματα και ετσι πρεπει φυσικα
ναι αλλα εσυ αλλα και αλλα παιδια που εξασκειτε το σπορ χρονια και σας βλεπω και κανουμε και κανετε χαβαλε δεν ειστε ΚΟΜΠΛΕΞΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ..Τοσο απλα...δεν ειδες σημερα;Εγώ και πληρώνω και πηδάω και θέλω να κάνω το χαβαλέ μου
η σοβαροφάνεια και ο καθωσπρεπισμός μας φάγανε ???
Αν πηδάς επί πληρωμή να ξέρεις ότι ο Αθηναίος δεν έχει την καλύτερη άποψη για σένα...Εγώ και πληρώνω και πηδάω και θέλω να κάνω το χαβαλέ μου
η σοβαροφάνεια και ο καθωσπρεπισμός μας φάγανε ???
μην ξωκειλεις και σου κανουν καμμια αναφορα και σενα..εδω μονο να τα γραφεις αυταΟι μισθωτοι ειναι και γαμω τα παιδια ΓΑΜΑΝΕ
δεν υπάρχει θέμα ας κάνουν όσες αναφορές θέλουν, η αλήθεια πρέπει να λέγεται όπως είναι ωμάμην ξωκειλεις και σου κανουν καμμια αναφορα και σενα..εδω μονο να τα γραφεις αυτα
ωχ τωρα ο Μουτσος και Σεριφης θα καταπινει ζαναξ φιλε ....τους χαλας το ονειρο...δεν υπάρχει θέμα ας κάνουν όσες αναφορές θέλουν, η αλήθεια πρέπει να λέγεται όπως είναι ωμά
ΈΤΣΙ γουστάρω να τους χαλάω τις ψεύτικα τους όνειραωχ τωρα ο Μουτσος και Σεριφης θα καταπινει ζαναξ φιλε ....τους χαλας το ονειρο...
ΈΤΣΙ γουστάρω να τους χαλάω τις ψεύτικα τους όνειρα
Καλά εντάξει… ο Ατενεζος το είπε για να πικάρει εσένα…Αν πηδάς επί πληρωμή να ξέρεις ότι ο Αθηναίος δεν έχει την καλύτερη άποψη για σένα...
Καλά εντάξει… ο Ατενεζος το είπε για να πικάρει εσένα…
Όλοι μας ξέρουμε ότι το να έχεις μια υγιή σχέση είναι καλό να σου συμβαίνει…
Άλλες φορές πετυχαίνει άλλες όχι…
Μη τα απαξιώνουμε όλα!
απλά εσυ χαλαρωσε λίγο γιατί ενώ έχεις αρπαχτεί με τον Ατενεζο βρίζεις το νήμα, μιλάς ασχημα σε παιδιά που γράφουν εδώ και γενικώς βγάζεις έναν αρνητισμό… και το μόνο που καταφέρνεις είναι για γίνεσαι αντιπαθητικός!
Δεν θα σε παντρευτούμε φυσικά αλλά ραν συνεχίσεις έτσι απλά θα σε αγνοούμε
ο νιπλακος μπαναριστηκε με Μπαρουλη βρεΚωσκατα χαθηκες σε κλεισανε μεσα;
γεια σου ρε Κατσαπλιαπρεπει να μπει ψηφοφορια για να δωθει αμνηστια-συγχωροχαρτι-δευτερη ευκαιρια συμφωνα με τη λαικη βουληση για τυχον αδικιες-κακοδικιες απο σπιουνους του σαη!
γεια σου και σενα αθηνεζεγεια σου ρε Κατσαπλια