ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.639
- Πόντοι
- 5.006
Όταν πάμε για τα χταπόδια θα κάνουμε μια ψιλη.κοπιασε εσυ και θα τα βρουμε μην βαλουμε της αδειες και κλαις μετα
Όταν πάμε για τα χταπόδια θα κάνουμε μια ψιλη.κοπιασε εσυ και θα τα βρουμε μην βαλουμε της αδειες και κλαις μετα
ψιλη μονο ο μακαριτης επαιζε στο αυτοκινητο της παντρεμενηςΌταν πάμε για τα χταπόδια θα κάνουμε μια ψιλη.
Τι λέει η θαλλασα σήμερα βοριάς μπιχλα πάλι;ψιλη μονο ο μακαριτης επαιζε στο αυτοκινητο της παντρεμενης
σημερα σχολαω 20.30 ρε για τι μπανιο να παω μονο ντουζΤι λέει η θαλλασα σήμερα βοριάς μπιχλα πάλι;
Τους υπαλλήλους τι τους έχεις για καυλαντα;σημερα σχολαω 20.30 ρε για τι μπανιο να παω μονο ντουζ
εγω δεν εχω λεφτα να εχω κοσμο ειμαι monoςΤους υπαλλήλους τι τους έχεις για καυλαντα;
Δε περνεις τον Αθηναίο και μένα για Μόστραεγω δεν εχω λεφτα να εχω κοσμο ειμαι monoς
για κοπιαστεΔε περνεις τον Αθηναίο και μένα για Μόστρα
1000 καθαρά συν την ασφαλειαγια κοπιαστε
1500 αλλα δεν σε βλεπω να αντεχεις 2 ωρες1000 καθαρά συν την ασφαλεια
Ε με την ώρα τοτε1500 αλλα δεν σε βλεπω να αντεχεις 2 ωρες
τσου με τον μηναΕ με την ώρα τοτε
εμενα ο κινεζος εχει παρει φωτια νιωθω οτι θα σταματησει να γυρναει η τουρμπινα του κινητηρα και θα γκρεμοτσακιστω απο τους 22 βαθμους κελσιουΟλα δουλευουν ρολόι εδω
εχουν γινει οι καταλληλες δοκιμες και ΑΝ γινει κατι ξαφνικό υπαρχει συνεργειο της Daikin σε αμεση επεμβαση ..
Εξω θερμομετρο 38 υπο σκια , μεσα 22 με ανεμους βορειοδυτικους απο το κλιματιστικό σε ενταση μεταξυ σκαλας ταχυτητας 1η και 0,5 που ειναι για οταν κοιμασαι το βραδυ ..
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
Ολα δουλευουν ρολόι εδω
εχουν γινει οι καταλληλες δοκιμες και ΑΝ γινει κατι ξαφνικό υπαρχει συνεργειο της Daikin σε αμεση επεμβαση ..
Εξω θερμομετρο 38 υπο συκια , μεσα 22 με ανεμους βορειοδυτικους απο το κλιματιστικό σε ενταση μεταξυ σκαλας ταχυτητας 1η και 0,5 που ειναι για οταν κοιμασαι το βραδυ ..
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ελα φιλε μου καλε που εισαι