Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.034
- Πόντοι
- 12.756
κοιμάται η γαμιόλα , ΚΟΙΜΑΤΑΙ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αθηναιε ξυπνά ρε σε πήρε ο υπνος;θα σε γαμησει ο ΝΙΠΛΗΣ.
κοιμάται η γαμιόλα , ΚΟΙΜΑΤΑΙ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αθηναιε ξυπνά ρε σε πήρε ο υπνος;θα σε γαμησει ο ΝΙΠΛΗΣ.
στην δουλεια ειναι μιλησα μαζι του λιωνει λεει δουλεευει ηδη 56 ωρες σε 1 ωρα σχολαεικοιμάται η γαμιόλα , ΚΟΙΜΑΤΑΙ
εδω εισαι ο ποιο μεγάλος ανεμιστήρας στον κοσμοΚαυλημερες μαγγες
Εκανα το μοιραιο λαθος να βγω σ ενα φουρνο για φρεντο εσπρεσσο κι ενα ψωμακι ολικης που θελα…
Βραζει ο τοπος! ΒΡΑΖΕΙ! Μη βγειτε! Η αισθηση ειναι τουλαχιστον…50!
ευτυχως τωρα εδω μεσα μπου και τογιοτομι στους 18 ψυγειο το δωματιο… ΨΥΓΕΙΟ!
Ο παντοφλακιας που μίλαγα τώρα μου λέει για καφέ είναι νωρίς λόγο συνθηκών και ζεστης κατά τα σεμπτεμβρη λέει και αν.στην δουλεια ειναι μιλησα μαζι του λιωνει λεει δουλεευει ηδη 56 ωρες σε 1 ωρα σχολαει
edv file xalara esy ola kompleΤασσουλι τι χαμπάρια?
δηλαδη πηγε στην δουλεια και δεν εγραψε μια καλημέρα εδω μέσα?στην δουλεια ειναι μιλησα μαζι του λιωνει λεει δουλεευει ηδη 56 ωρες σε 1 ωρα σχολαει
και εγω απορησα μαλλον ειναι πολυ κουρασμενος ξερεις τι ειναι να γραφεις ολη την ημερα στο bou και να δουλευεις υποτιθεται κιολαςδηλαδη πηγε στην δουλεια και δεν εγραψε μια καλημέρα εδω μέσα?
δεν έχει μπει απο το κινητό να γράψει ?
μηπως καιγονται τα δακτυλα του ?
εδω ειναι το αρρωστακι μην στεναχωριεσαι θα εμφΑΝΙΣΘΕΙναι κομπλε ,μου λυπεί λιγο ο pussy προσπαθώ να το ξεπεράσω
Κι ούτε πρόκειταιΔεν ηρθα σε επαφη
εσυ παλι σε κανα γραφειακι θα εισαι κλειδωμενος με κλιματιστικο στο φουλΜονο εγώ και ο Αθηναίος είμαστε στο λιοπυρι για το μεροκάματο.
Έχουν πάει εκδρομή παρέα..Που βρίσκονται Αθηναίος,Στοκαδούρα,Άγιος,Ρέζνωφ,Μπαρόκ?
Ζει ο Πίκης?εσυ παλι σε κανα γραφειακι θα εισαι κλειδωμενος με κλιματιστικο στο φουλ
ο αλλος θα εχει παραισθησεις απο την ζεστη
θα παραμιλαει μονος του και θα λεει , Εγω ειμαι ο Πικερ , Εγω ειμαι ο Πικερ
εσυ παλι σε κανα γραφειακι θα εισαι κλειδωμενος με κλιματιστικο στο φουλ
ο αλλος θα εχει παραισθησεις απο την ζεστη
θα παραμιλαει μονος του και θα λεει , Εγω ειμαι ο Πικερ , Εγω ειμαι ο Πικερ