ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.640
- Πόντοι
- 5.006
Είναι για βουτιές μπας και πιάσει κανένα κοκοβιο και μας κάνει το τραπέζι .Λείπει και ο Καρυπίδαρος γαμώτο
Είναι για βουτιές μπας και πιάσει κανένα κοκοβιο και μας κάνει το τραπέζι .Λείπει και ο Καρυπίδαρος γαμώτο
Καλώς το παιδί της εργατιάςχαιρετε
βρε βρεχαιρετε
apo ποτε δουλευεις εσυ μωρη λινατσα που ολο σεκδρομουλες εισαι μια νεα μακρη μια αιγινα δεν γαμιεσαι λεω εγωΜονο εγώ και ο Αθηναίος είμαστε στο λιοπυρι για το μεροκάματο.
Καρυπίδαρε είσαι σε φόρμα.apo ποτε δουλευεις εσυ μωρη λινατσα που ολο σεκδρομουλες εισαι μια νεα μακρη μια αιγινα δεν γαμιεσαι λεω εγω
ε ναι γιατι τι κρεβατι στο κανουν τα προβοσκιδουχα του μακαριτηΕίναι για βουτιές μπας και πιάσει κανένα κοκοβιο και μας κάνει το τραπέζι .
Μορη χαμουρα εσύ όλη μέρα καυλαντιζεις στη παραλια εμάς ψαχνεις καργιολα..apo ποτε δουλευεις εσυ μωρη λινατσα που ολο σεκδρομουλες εισαι μια νεα μακρη μια αιγινα δεν γαμιεσαι λεω εγω
τον τελευταιο καιρο ειμαι σε τρελλη φορμα παω για μεταγραφηΚαρυπίδαρε είσαι σε φόρμα.
Που να μπει και ο πούσυς,σε βλέπω να παίζεις μεγάλη μπάλα.
εγω δικαιουμαι υπαλληλε εσυ πρεπει να λιωνεις πανω στο πριπρι σουΜορη χαμουρα εσύ όλη μέρα καυλαντιζεις στη παραλια εμάς ψαχνεις καργιολα..
καπου εκει το βλεπω στην αποφοιτηση του παιδαρου σου απο το πανεπιστημιοΌλα στο παντοφλακια όταν πάμε για καφέ το 2030.
καπου εκει το βλεπω στην αποφοιτηση του παιδαρου σου απο το πανεπιστημιο
Φόρτωσε το καρελακι γιατί όλο φωτιές θα έχουμε διακοπές..τον τελευταιο καιρο ειμαι σε τρελλη φορμα παω για μεταγραφη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγω δικαιουμαι υπαλληλε εσυ πρεπει να λιωνεις πανω στο πριπρι σου
θα στο πω πολλακις φαινεται και οχι με ηττα κολωνεις να τα παμε κοταρα
Φόρτωσε το καρελακι γιατί όλο φωτιές θα έχουμε διακοπές..
Εγώ και την άλλη φορά στο είπα να πάμε στο τραπέζι και ο χαμένος να πληρώσει,και έκανες ότι δε καταλαβεςθα στο πω πολλακις φαινεται και οχι με ηττα κολωνεις να τα παμε κοταρα
ποσα χιλιομετρα κανεις στην δουλεια να πας και να ερθεις και ποσο βενζινουλα καις για πεςΕγώ και την άλλη φορά στο είπα να πάμε στο τραπέζι και ο χαμένος να πληρώσει,και έκανες ότι δε καταλαβες
Άλλο αυτό τι σχέση έχει με τη κόντρα.βαζω αν δύο μέρες 10 ευρώ.ποσα χιλιομετρα κανεις στην δουλεια να πας και να ερθεις και ποσο βενζινουλα καις για πες
χα χα χα εγω καιω δεκα ευρω εναμησι μηνα με 80 χιλιομετρα καθημερινα ...που πας ρε καραμητροοοοοοοοοοοοοοΆλλο αυτό τι σχέση έχει με τη κόντρα.βαζω αν δύο μέρες 10 ευρώ.
Ναι στη κοντρα πόσα μέτρα να σου χαρίσω στα 100;χα χα χα εγω καιω δεκα ευρω εναμησι μηνα με 80 χιλιομετρα καθημερινα ...που πας ρε καραμητροοοοοοοοοοοοοο
κοπιασε εσυ και θα τα βρουμε μην βαλουμε της αδειες και κλαις μεταΝαι στη κοντρα πόσα μέτρα να σου χαρίσω στα 100;
90