athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.061
- Πόντοι
- 12.756
καλησπερα Τασουλη...καφεδακι,αραγμαελα φιλε μου καλε που εισαι
καλησπερα Τασουλη...καφεδακι,αραγμαελα φιλε μου καλε που εισαι
γαμηθηκε ο νιπλης θελει να σε βαλει στον αδη να δουλευεις σεκιουριτυ θελει να σε δει να γινεσαι τοστ ζαμπον τυρι απο την ζεστη να λιωνειςκαλησπερα Τασουλη...καφεδακι,αραγμα
γαμηθηκε ο νιπλης θελει να σε βαλει στον αδη να δουλευεις σεκιουριτυ θελει να σε δει να γινεσαι τοστ ζαμπον τυρι απο την ζεστη να λιωνεις
η αλλη η μουχριτσα ο αντζελο εχει κωλοφαγουρα θελει να την βγαλει οπως λεει το τραγουδι
εσυ τι έχεις πάθει?γαμηθηκε ο νιπλης θελει να σε βαλει στον αδη να δουλευεις σεκιουριτυ θελει να σε δει να γινεσαι τοστ ζαμπον τυρι απο την ζεστη να λιωνεις
ρε κατι περνεις εσυ αν δεις απαντησα το πρωι και χθες στην καλημερα εκανα λαικ μηπως εχεις πυρετοεσυ τι έχεις πάθει?
ασε τις φατσούλες!εσυ τι έχεις πάθει?
φτου σου ρε!ρε κατι περνεις εσυ αν δεις απαντησα το πρωι και χθες στην καλημερα εκανα λαικ μηπως εχεις πυρετο
ρε μλκ να πας να κανεις νεο εμβολιο..ληγμενο ηταν αυτοασε τις φατσούλες!
Σταμάτησες να με παραθετεις,σταμάτησες τα Likes, σταμάτησες να μου λες καλημέρα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φτου σου ρε!
Ναι εσύ κουρασμενε μουγαμηθηκε ο νιπλης θελει να σε βαλει στον αδη να δουλευεις σεκιουριτυ θελει να σε δει να γινεσαι τοστ ζαμπον τυρι απο την ζεστη να λιωνεις
ρε μλκ να πας να κανεις νεο εμβολιο..ληγμενο ηταν αυτο
λες?ρε μλκ να πας να κανεις νεο εμβολιο..ληγμενο ηταν αυτο
στον Αδη δροσια θα εχειγαμηθηκε ο νιπλης θελει να σε βαλει στον αδη να δουλευεις σεκιουριτυ θελει να σε δει να γινεσαι τοστ ζαμπον τυρι απο την ζεστη να λιωνεις
πουτσα που θελειςκαλησπερα Τασουλη...καφεδακι,αραγμα
πουτσα που θελεις
να βλεπεις το αραγμα με το κυαλι γαμημενε
ΣυμφωνωΚι ούτε πρόκειται
Σε ψαχνουν διπλα στο νημα του ΠετρανΣυμφωνω
ΠαωΣε ψαχνουν διπλα στο νημα του Πετραν