Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.549
- Πόντοι
- 14.936
Ο Τασουλης ειναι καλο παιδί αν εκανες κατι που τον πείραξε θα σε συγχωρέσει!Τον πλήγωσα μάλλον με κάτι που θα έγραψα και τώρα μου κάνει νάζια ο @TASSOS karipidis
γιατι;Εχω κατι νευρά σήμερα
Τι έπαθεςΕχω κατι νευρά σήμερα
Πως μπορεί απο εναν μαλακα που δεν γνωρίζει να σου χαλάσει την δουλεια πολλων αλλον ,ρε κατι μαλακες αν δεν ξερει καποιος μην ασχολείται με το αντικείμενο ...γιατι να τα τραβανε η αλλη.Τι έπαθες
Έχεις όλα τα δίκιαΠως μπορεί απο εναν μαλακα που δεν γνωρίζει να σου χαλάσει την δουλεια πολλων αλλον ,ρε κατι μαλακες αν δεν ξερει καποιος μην ασχολείται με το αντικείμενο ...γιατι να τα τραβανε η αλλη.
Πού έγιναν όλα αυτά;Πως μπορεί απο εναν μαλακα που δεν γνωρίζει να σου χαλάσει την δουλεια πολλων αλλον ,ρε κατι μαλακες αν δεν ξερει καποιος μην ασχολείται με το αντικείμενο ...γιατι να τα τραβανε η αλλη.
Καλησπέρα μάγκες
καλησπέρα Άννα Πούρνα είμαι ο μπατζανάκης του Αλέξανδρος
πολύ όμορφα πόδια έχεις
Αφου σου λεει εχει νευρα,τι θες να τον τσιτωσεις κι αλλο και να μην βγαζουμε καθολου αυτα που γραφειΠού έγιναν όλα αυτά;
Μπορείς λίγο πιο αναλυτικά; (Και λίγο πιο ελληνικά αν γίνεται)
Πως με καταλαβαίνεις από τα νευρά μου ,γραφω μαλακισμεναΑφου σου λεει εχει νευρα,τι θες να τον τσιτωσεις κι αλλο και να μην βγαζουμε καθολου αυτα που γραφει
Έτοιμη εύκολη δουλεια ,αλλά απαιτούσε 4 άτομα ,τον εναν τον εφερε ο άλλος τον ήξερα απο παλια ...τα έκανε μπουρδελο χάλασε ολοι την δουλεια ούτε πληρωθήκαμε και πάθαμε και ζημιάΠού έγιναν όλα αυτά;
Μπορείς λίγο πιο αναλυτικά; (Και λίγο πιο ελληνικά αν γίνεται)
Μήπως είχατε και κινητά blackphone τύπε?Έτοιμη εύκολη δουλεια ,αλλά απαιτούσε 4 άτομα ,τον εναν τον εφερε ο άλλος τον ήξερα απο παλια ...τα έκανε μπουρδελο χάλασε ολοι την δουλεια ούτε πληρωθήκαμε και πάθαμε και ζημιά
Μήπως είχατε και κινητά blackphone τύπε?
Μπα δεν ήταν τέτοια δουλεια ,μην πάει το μυαλο σου στα πονηράΜήπως είχατε και κινητά blackphone τύπε?